giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

18-06-24

23:59
Δεν μου αρέσει σε γυναίκα να βλέπω όλο το χέρι μαύρο από τατού.
Δεν το έχω συνηθίσει, στον άντρα το έχω συνηθίσει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

19-06-24

00:00
Πατόμουνο αυτη η μανούλα.-
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.

19-06-24

00:01
Γιάννη δική σου αυτή
Γιατί περπατάει με κλειστά μάτια;

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αηδια είναι και στις δύο περιπτώσεις, προσωπικά.Δεν μου αρέσει σε γυναίκα να βλέπω όλο το χέρι μαύρο από τατού.
Γιατί περπατάει με κλειστά μάτια;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

19-06-24

00:03
Inked και αυτη και αυτος. Κινουμενα red flags και οι δυο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

19-06-24

00:04
Γιατί αυτό;Inked και αυτη και αυτος. Κινουμενα red flags και οι δυο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

19-06-24

00:04
Από ποια άποψη;Γιάννη δική σου αυτή
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.

19-06-24

00:05
Εν τω μεταξύ τι κρίμα το πρόσωπο της είναι πανέμορφο. Βγάλε βρε κορίτσι μου αυτές τις μπίλιες που έχεις καρφώσει
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

19-06-24

Αυτοί θα χτυπάνε tatoo στα παιδιά τους από τα 3 τουςInked και αυτη και αυτος. Κινουμενα red flags και οι δυο.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-06-24

Ρακατζου γκοθ στυλΑπό ποια άποψη;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-06-24

Δες και θα καταλαβεις. Θα καταλαβεις.Γιατί αυτό;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-06-24

00:06
ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ KINKS 

giannhs2001
Επιφανές μέλος

19-06-24

έχει ωραίο στυλ αλλά τρίχρονο παιδί στα 26;;;; Bruuuuh...Ρακατζου γκοθ στυλ
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-06-24

Νταξει έχουμε δει και χειρότερα. Στα 23 το έκανε. Μικρή αλλά όχι κάτι πρωτάκουστο.έχει ωραίο στυλ αλλά τρίχρονο παιδί στα 26;;;; Bruuuuh...
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.613 μηνύματα.

19-06-24

Η συνέχεια σε άλλο σαιτ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-06-24

00:07
Μεγαλες πλάτες, χέρια θελει η άλλη... Ελα δω κανατα μου, θα περασεις καλά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-06-24

00:07
Αυτό με το τηλέφωνο είναι τόσο στημένο 

Από πέρυσι σου λέμε να δηλώσεις συμμετοχή, άντε πήγαινε να κάνουμε διαφήμιση και στο στέκιΜεγαλες πλάτες, χέρια θελει η άλλη... Ελα δω κανατα μου, θα περασεις καλά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

19-06-24

00:09
Όταν είσαι νέος και ακούς για παιδί το πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό είναι σε εύρεση πατέρα για να μεγαλώσει παιδί άλλου + επιπολαιότητα στη ζωή. Μακριά.Νταξει έχουμε δει και χειρότερα. Στα 23 το έκανε. Μικρή αλλά όχι κάτι πρωτάκουστο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-06-24

00:09
τιποτα, οι σαλουγκιώτες ειναι γνωστοί για να μη ξερουνε τη διαφορα και την ομοιοτητα λεξεων"Είμαι από Θεσσαλονίκη ΚΑΙ κατάγομαι από Θεσσαλονίκη". Μάλιστα.
Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί παίζει να έχει καεί ο εγκέφαλός μου σήμερα, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.