Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.433 μηνύματα.

06-04-25

14:09
Νεα σεζον νεα ναυαγιεεεεε ερωτες εννοω! Οποιος/οποια θελει να βρει τον ερωτα της ζωης του προλαβαινει να δηλωσει συμμετοχη.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-04-25

14:10
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.433 μηνύματα.

06-04-25

14:13
Ελπιζουμε σε πολλα νεα λουμπεν σκηνικα και φετος! Παλι κοιλιακους θα κανουμε απο τα γελια , με τα φετινα ναυαγια 

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

06-04-25

14:57
Πρέπει να αλλάξουν τακτική και να επαναφέρουν το γέλιο της 1ης σεζόν. Οι άλλοι παραηταν βαρετοί
Νεα σεζον νεα ναυαγιεεεεε ερωτες εννοω! Οποιος/οποια θελει να βρει τον ερωτα της ζωης του προλαβαινει να δηλωσει συμμετοχη.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-04-25

15:15
Το χω βαρεθει και δεν το εβλεπα καθολου πια.
Για την παρεα εδω μεσα το εβλεπα πιο πολυ επειδη ενιωθα μόνος και γέλαγα λιγο παραπανω. Αλλα γενικα δεν μου αρεσει.
Για την παρεα εδω μεσα το εβλεπα πιο πολυ επειδη ενιωθα μόνος και γέλαγα λιγο παραπανω. Αλλα γενικα δεν μου αρεσει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

06-04-25

15:24
Λουμπεναριο θελω και παρε μου τη ψυχη.Πρέπει να αλλάξουν τακτική και να επαναφέρουν το γέλιο της 1ης σεζόν. Οι άλλοι παραηταν βαρετοί![]()
βαλντερ ψησου να δηλωσεις συμμετοχη. Ποτε δεν ξερεις.Το χω βαρεθει και δεν το εβλεπα καθολου πια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-04-25

15:26
Ημουνα που ημουνα διστακτικος, εχω τωρα και το πεπτικο, αστο θα παω και θα χεστω on camera και τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γελάτε ολοι εδω μεσα καλά μετά.Λουμπεναριο θελω και παρε μου τη ψυχη.
βαλντερ ψησου να δηλωσεις συμμετοχη. Ποτε δεν ξερεις.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-04-25

16:14
Όπως πρέπει να έχω ξανά πει, νομίζω η περασμένη σεζόν δεν έδωσε αρκετά επεισόδια.
Στην πρώτη μέχρι και καθημερινό το είχανε κάνει.
Προφανώς δεν υπάρχουν θύματα (η τέχνη απαιτεί θυσίες, άρα θα έχουμε και θύματα) και καλό content.
Στην πρώτη μέχρι και καθημερινό το είχανε κάνει.
Προφανώς δεν υπάρχουν θύματα (η τέχνη απαιτεί θυσίες, άρα θα έχουμε και θύματα) και καλό content.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

06-04-25

16:14
Μλκιες και να ήθελες να πας όσοι σε αγαπάμε εδώ μέσα δεν θα σε αφήναμε με τίποτα να το κάνεις. Ξεφτιλίκια είναι όλα αυτά.Ημουνα που ημουνα διστακτικος, εχω τωρα και το πεπτικο, αστο θα παω και θα χεστω on camera και τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα γελάτε ολοι εδω μεσα καλά μετά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-04-25

16:18
Κι εγώ τα θεωρώ ξεφτιλίκια, κάτι first dates, big brother, power of love, the bachelor κτλ.
Και το έχω φιλοσοφήσει: όσοι πάνε τη γουστάρουν αυτή την έκθεση, δεν τους αγχώνει στο παραμικρό ότι από κάτω όλη η Ελλάδα χαχανίζει και τους κράζει
Και το έχω φιλοσοφήσει: όσοι πάνε τη γουστάρουν αυτή την έκθεση, δεν τους αγχώνει στο παραμικρό ότι από κάτω όλη η Ελλάδα χαχανίζει και τους κράζει

Valder
Τιμώμενο Μέλος

06-04-25

16:19
ΑΝ και εκτιμω απίστευτα την αγάπη σας, τωρα ειναι σα να με προκαλείς να το κανω.Μλκιες και να ήθελες να πας όσοι σε αγαπάμε εδώ μέσα δεν θα σε αφήναμε με τίποτα να το κάνεις. Ξεφτιλίκια είναι όλα αυτά.
Και μονο που ξερω οτι θα το δει η μανα μου και θα αρχισει να ιδρώνει "πω πω θα το δουν οι φιλες μου και τι θα πει ο κοσμος και θα γινουμε ρεζίλι" ΨΗΝΟΜΑΙ να παω στην εκπομπή και να σκασω μυτη και να της πω της ενδεχόμενης τυπισσας τονους καφριλες.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-04-25

19:08
Μόνο η πρώτη σεζόν ήταν ωραία γιατί είχε άπειρο γέλιο. Μετά σταμάτησα να το βλέπω.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-04-25

00:16
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.

10-04-25

09:02
Παιδιά, άκουσα την παρουσιάστρια, που είπε πως ανάμεσα στα ζευγάρια που πέρασαν, είχαμε τέσσερις (4) συγκατοικήσεις.
Ξέρετε, ποια ζευγάρια είναι;
Ξέρετε ποιοι είναι ακόμη μαζί;
Κάποιοι πχ έδειξαν πως κόλλησαν, αλλά εμένα δε μου κολλούσαν.
Θα πόνταρα στο ζευγαράκι στην αρχή, που είπε πως <<αυτοί θα κάνουν αύριο πρωινό μαζί>>, (ονοματα δε θυμάμαι...)
στους Τίνα / Νίκος.....
Επίσης εκείνη η Θεσσαλονικιά, που της έβαλαν τον <<πρίγκηπα>> της Ηγουμενίτσας, τι γλυκιά κοπέλα. Εδώ οι παληκαράδες μου την ερωτεύτηκαν. Πού θα την βρούμε;
έλα του βρήκα: Λυδία/Αντωνης επεισόδιο 17 (4.7.23), μου φάνηκαν πως είχαν χημεία
Ξέρετε, ποια ζευγάρια είναι;
Ξέρετε ποιοι είναι ακόμη μαζί;
Κάποιοι πχ έδειξαν πως κόλλησαν, αλλά εμένα δε μου κολλούσαν.
Θα πόνταρα στο ζευγαράκι στην αρχή, που είπε πως <<αυτοί θα κάνουν αύριο πρωινό μαζί>>, (ονοματα δε θυμάμαι...)
στους Τίνα / Νίκος.....
Επίσης εκείνη η Θεσσαλονικιά, που της έβαλαν τον <<πρίγκηπα>> της Ηγουμενίτσας, τι γλυκιά κοπέλα. Εδώ οι παληκαράδες μου την ερωτεύτηκαν. Πού θα την βρούμε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
έλα του βρήκα: Λυδία/Αντωνης επεισόδιο 17 (4.7.23), μου φάνηκαν πως είχαν χημεία
Scandal
Διαχειριστής

10-04-25

16:19
Δεν ξέρω, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι και fake.Παιδιά, άκουσα την παρουσιάστρια, που είπε πως ανάμεσα στα ζευγάρια που πέρασαν, είχαμε τέσσερις (4) συγκατοικήσεις.
Ο αριθμός δεν είναι ούτε πολύ καλός, αλλά ούτε και πολύ κακός (δεν είναι 2, δεν είναι 3), ίσα ίσα για να γίνει πειστικός και να εκθειαστεί η εκπομπή.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.

10-04-25

16:55
πέρασαν και 200 ζευγάρια, σχεδόν.... ή λιγότερα; Ένα στα 50 δε θα ταίριασε;Δεν ξέρω, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι και fake.
Ο αριθμός δεν είναι ούτε πολύ καλός, αλλά ούτε και πολύ κακός (δεν είναι 2, δεν είναι 3), ίσα ίσα για να γίνει πειστικός και να εκθειαστεί η εκπομπή.![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

10-04-25

17:23
4 ζευγαρια το επεισοδιο ειναι. Αρα για καμια 30ρα επεισοδια συνολο εχουμε καμια 120 ζευγαρια. Απο αυτα τα 4-5 να το πανε σοβαρα δεν ξερω αμα ειναι καλο ή κακο ποσοστο...πέρασαν και 200 ζευγάρια, σχεδόν.... ή λιγότερα; Ένα στα 50 δε θα ταίριασε;

10-04-25

21:49
Kαι εγώ στην αρχή το εβλεπα σχετικά.Μόνο η πρώτη σεζόν ήταν ωραία γιατί είχε άπειρο γέλιο. Μετά σταμάτησα να το βλέπω.
Μετά έγινε βαρετό.
Το αγαπημένο μου ζευγάρι πάντως ήταν αυτό , δεν ξερω αν το θυμάται κανείς

Το χα μελετήσει και κάπως και νομίζω ότι ο κομπλεξικός ήταν αυτός.
Αν και όλοι βρίζανε την τύπισσα.
Scandal
Διαχειριστής

10-04-25

21:52
Μόνο ΚΑΡΙΝΑ!
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.703 μηνύματα.

10-04-25

22:06
Αυτό το ζευγάρι ήταν σκέτη απόλαυση, και το roast του τύπου προς αυτήνανε όλα τα λεφτά. Ό,τι της είπε ήταν σωστό.Kαι εγώ στην αρχή το εβλεπα σχετικά.
Μετά έγινε βαρετό.
Το αγαπημένο μου ζευγάρι πάντως ήταν αυτό , δεν ξερω αν το θυμάται κανείς
View attachment 147078
Το χα μελετήσει και κάπως και νομίζω ότι ο κομπλεξικός ήταν αυτός.
Αν και όλοι βρίζανε την τύπισσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.