Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 15:53 Η Ciela έγραψε: #1 12-07-10 15:53 λοιπον ελεγα να τα βαλω στο "αγαπημενες σκηνες απο ταινιες" αλλα οχι, νομιζω οτι ο φρεντ ασταιρ και οι παρτενερ του αξιζουν δικο τους τοπικ! ας αρχισουμε με τρεις σκηνες: Dancing Cheek to Cheek - Fred Astaire and Ginger Rogers Rita Hayworth & Fred Astaire: So Near and Yet So Far (καπου ακουσα οτι η rita hayworth ηταν απο τις πιο αγαπημενες παρτενερ του...) The Band Wagon - Fred Astaire and Cyd Charisse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2010 D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 16:23 Ο D_G έγραψε: #2 12-07-10 16:23 Ίσως ο καλύτερος χορευτής. Μου αρέσει αυτή η σκηνή που χορεύει πάνω στους τοίχους, απ' ό,τι έχω διαβάσει ποτέ δεν αποκαλύφθηκε πως γυρίστηκε αυτή η σκηνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
λοιπον ελεγα να τα βαλω στο "αγαπημενες σκηνες απο ταινιες" αλλα οχι, νομιζω οτι ο φρεντ ασταιρ και οι παρτενερ του αξιζουν δικο τους τοπικ! ας αρχισουμε με τρεις σκηνες: Dancing Cheek to Cheek - Fred Astaire and Ginger Rogers Rita Hayworth & Fred Astaire: So Near and Yet So Far (καπου ακουσα οτι η rita hayworth ηταν απο τις πιο αγαπημενες παρτενερ του...) The Band Wagon - Fred Astaire and Cyd Charisse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 16:23 Ο D_G έγραψε: #2 12-07-10 16:23 Ίσως ο καλύτερος χορευτής. Μου αρέσει αυτή η σκηνή που χορεύει πάνω στους τοίχους, απ' ό,τι έχω διαβάσει ποτέ δεν αποκαλύφθηκε πως γυρίστηκε αυτή η σκηνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίσως ο καλύτερος χορευτής. Μου αρέσει αυτή η σκηνή που χορεύει πάνω στους τοίχους, απ' ό,τι έχω διαβάσει ποτέ δεν αποκαλύφθηκε πως γυρίστηκε αυτή η σκηνή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.