Guest 409691
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-08-21

23:32
δεν ξέρω ποια είναι αυτή αλλά θα πω μακαρόνιαΤι φάση; Δεύτερη Christine μας βρήκε;![]()
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

19-09-21

21:34
Καλησπέρα, κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank στο κινητό, ενεργοποιηθηκε κανονικά η κάρτα, πάτησα και το κουμπί που είναι για συναλλαγές σε POS. Το κινητό μου υποστηρίζει NFC. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια χρήματα για εισιτήριο σε ΜΜΜ, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Μπορεί να γίνει ονλαιν ή πρέπει να πάω σε σταθμό; Εκεί το NFC μου φτάνει για να μπορέσει να περάσει η κάρτα από το POS;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
VasoGrimes
Νεοφερμένο μέλος
Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

19-09-21

21:55
Να ρωτήσω, εν τέλει δεν λειτουργεί το google pay με φυσική παρουσία? Διότι, το έχω συνδέσει με το freedom pass...

19-09-21

22:28
Αντε θα κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Σε καταστήματα γενικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στο pos; Άμα είναι να ανανεώσω τζαμπα τη γκαρνταρόμπα μου. Με nfc πάντα.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

19-09-21

22:37
Το freedom pass δεν είναι για αγορά ρούχων.Αντε θα κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Σε καταστήματα γενικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στο pos; Άμα είναι να ανανεώσω τζαμπα τη γκαρνταρόμπα μου. Με nfc πάντα.
Για ΜΜΜ ΟΑΣΑ νομίζω δεν μπορείς να αγοράσεις εισητηριο με freedom pass παρά μόνο για ΚΤΕΛ και ταξί. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί είμαι στο πατρικό και θα ανέβω αρχές Οκτώβρη Αθήνα και θα δοκιμάσω τότε να αγοράσω εισητηριο με freedom pass.Καλησπέρα, κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank στο κινητό, ενεργοποιηθηκε κανονικά η κάρτα, πάτησα και το κουμπί που είναι για συναλλαγές σε POS. Το κινητό μου υποστηρίζει NFC. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια χρήματα για εισιτήριο σε ΜΜΜ, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Μπορεί να γίνει ονλαιν ή πρέπει να πάω σε σταθμό; Εκεί το NFC μου φτάνει για να μπορέσει να περάσει η κάρτα από το POS;
Δεν κατάλαβα, όταν πας να κάνεις πληρωμή δεν δέχεται το pos ή δεν το έχεις δοκιμάσει; Έχεις nfc στο κινητό σου; Αν ναι μπορείς να κάνεις πληρωμές με φυσική παρουσία.Να ρωτήσω, εν τέλει δεν λειτουργεί το google pay με φυσική παρουσία? Διότι, το έχω συνδέσει με το freedom pass...
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

20-09-21

04:58
Στα τρενα ισχυει το freedom pass?
Guest 039548
Επισκέπτης

20-09-21

10:19
Νομίζω στην λίστα λέει ότι ισχύει και στα τρένα.Στα τρενα ισχυει το freedom pass?
Gorgina_srk
Νεοφερμένο μέλος
Η Gorgina_srk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 57 μηνύματα.

20-09-21

13:01
Εγώ δεν κατάφερα να το πάρω και δεν ξέρω τι φάση ενώ είμαι το '02 μου λέει η σελίδα δεν βρέθηκε και απο κάτω δεν είσαι δικαιούχος. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει σχετικά με αυτό.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

20-09-21

14:29
μαλιστα , θα το ψαξω μια..Νομίζω στην λίστα λέει ότι ισχύει και στα τρένα.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

25-09-21

13:33
Γρήγορη ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος ξέρει: αφού με freedom pass μπορεί κάποιος να βγάλει διαρκείας για κάποια ομάδα, γιατί δε μ αφήνει να βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο και μου απορρίπτει τη συναλλαγή; Πρέπει να μαι παόκι αρρωστάκι πανταχού παρόν για να το αξιοποιήσω έτσι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.041 μηνύματα.

25-09-21

13:57
Αν θες για τον Άρη μας κάτι μπορεί να γίνει. Για τον ΠΑΟΚ δεν ασχολούμαιΓρήγορη ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος ξέρει: αφού με freedom pass μπορεί κάποιος να βγάλει διαρκείας για κάποια ομάδα, γιατί δε μ αφήνει να βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο και μου απορρίπτει τη συναλλαγή; Πρέπει να μαι παόκι αρρωστάκι πανταχού παρόν για να το αξιοποιήσω έτσι;

Guest 030894
Επισκέπτης

25-09-21

14:00
Τι χρησιμο που θα ταν να ξερα πριν ενα μηνα οτι βγαζεις διαρκειας με το freedom
Απο ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο θεωρειται πολιτιστικο θεαμα, ειναι αλλο θεμα

06-12-21

15:44
υπαρχει καποιος τροπος να παρουμε τα χρηματα στο χερι;
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

06-12-21

16:44
Βρήκες τρόπο??Γρήγορη ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος ξέρει: αφού με freedom pass μπορεί κάποιος να βγάλει διαρκείας για κάποια ομάδα, γιατί δε μ αφήνει να βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο και μου απορρίπτει τη συναλλαγή; Πρέπει να μαι παόκι αρρωστάκι πανταχού παρόν για να το αξιοποιήσω έτσι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μονο απο κανεναν γνωστο που ειναι στην λίστα και του πλήρωσεις το ΦΠΑυπαρχει καποιος τροπος να παρουμε τα χρηματα στο χερι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.041 μηνύματα.

10-12-21

00:39
Εγώ να ρωτήσω πιο τερατώδες μυαλό που δυστυχώς προέρχεται από την Ελλάδα, τη χώρα του πολιτισμού, σκέφτηκε να γράψει για αξιοποίηση και σε θέματα " πολιτισμού " και μέσα στον πολιτισμό δεν εντάσσει τα βιβλία;
Αφαιρεση ελληνικής υπηκοότητας απευθείας με κάτι τέτοια.
Αφαιρεση ελληνικής υπηκοότητας απευθείας με κάτι τέτοια.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

18-12-21

17:34
Άκουσα πήρε παράταση η λήξη του Freedom;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

18-12-21

17:36
Ναι. Μέχρι Ιούνη;
Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να επιτρέπονταν το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου σε σοβαρή χώρα, δηλαδή όχι στο Ελλαδισταν, να ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει χωρίς το κράτος να του επιβάλλει που και τι.
Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να επιτρέπονταν το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου σε σοβαρή χώρα, δηλαδή όχι στο Ελλαδισταν, να ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει χωρίς το κράτος να του επιβάλλει που και τι.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

18-12-21

17:42
Ε κοίτα Γιάννη, το freedom pass εστιάζει υποτίθεται στην επαφή του νέου με τον πολιτισμό...αλλά όπως είπες δεν επιτρέπει την αγορά βιβλίων 

giannhs2001
Επιφανές μέλος

18-12-21

17:49
Ναι... Σίγουρα.. όλοι στο e-food τα ξοδεύουν.Ε κοίτα Γιάννη, το freedom pass εστιάζει υποτίθεται στην επαφή του νέου με τον πολιτισμό...αλλά όπως είπες δεν επιτρέπει την αγορά βιβλίων![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

18-12-21

18:56
Εχω ακομα 90 ευρωΝαι... Σίγουρα.. όλοι στο e-food τα ξοδεύουν.

Πες τα.Ναι. Μέχρι Ιούνη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- User2350
- Freddys
- Mt73
- Wonderkid
- imkindalost
- ggl
- American Economist
- giannhs2001
- Unboxholics
- Αλκης Κ.
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- charmander
- Scandal
- 1011
- CiNeFiL
- Memetchi
- VasoGrimes
- Mapas26
- Panos_02
- Meow
- ΕναΑπλοΟνομα
- Nefeli_
- Thundergirl
- lil
- Ria99
- Kougiou
- lololo33
- tslef8
- Unseen skygge
- snowy
- Paragontas7000
- SlimShady
- Red
- Jimmy20
- jj!
- Athens2002
- 2Pac
- igeorgeoikonomo
- Johnman97
- Maria_gk2
- Eua5
- barkos
- ag97
- iminspain
- louminis
- Earthquake
- Giii
- sophiex97
- Raccy
- leo41
- eukleidhs1821
- Pasport
- sunsetpp
- Melancholia11
- gwgw_5
- Sherlock
- Mhtrogoal
- T C
- Pseudonimo
- StargazerLily
- Αναστασία197
- provata
- fockos
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.