Freedom Pass

Καλησπέρα, κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank στο κινητό, ενεργοποιηθηκε κανονικά η κάρτα, πάτησα και το κουμπί που είναι για συναλλαγές σε POS. Το κινητό μου υποστηρίζει NFC. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια χρήματα για εισιτήριο σε ΜΜΜ, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Μπορεί να γίνει ονλαιν ή πρέπει να πάω σε σταθμό; Εκεί το NFC μου φτάνει για να μπορέσει να περάσει η κάρτα από το POS;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να ρωτήσω, εν τέλει δεν λειτουργεί το google pay με φυσική παρουσία? Διότι, το έχω συνδέσει με το freedom pass...

Αντε θα κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Σε καταστήματα γενικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στο pos; Άμα είναι να ανανεώσω τζαμπα τη γκαρνταρόμπα μου. Με nfc πάντα.

Αντε θα κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Σε καταστήματα γενικά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στο pos; Άμα είναι να ανανεώσω τζαμπα τη γκαρνταρόμπα μου. Με nfc πάντα.
Το freedom pass δεν είναι για αγορά ρούχων.
Καλησπέρα, κατέβασα την εφαρμογή της alpha bank στο κινητό, ενεργοποιηθηκε κανονικά η κάρτα, πάτησα και το κουμπί που είναι για συναλλαγές σε POS. Το κινητό μου υποστηρίζει NFC. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια χρήματα για εισιτήριο σε ΜΜΜ, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία από εδώ και πέρα; Μπορεί να γίνει ονλαιν ή πρέπει να πάω σε σταθμό; Εκεί το NFC μου φτάνει για να μπορέσει να περάσει η κάρτα από το POS;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για ΜΜΜ ΟΑΣΑ νομίζω δεν μπορείς να αγοράσεις εισητηριο με freedom pass παρά μόνο για ΚΤΕΛ και ταξί. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί είμαι στο πατρικό και θα ανέβω αρχές Οκτώβρη Αθήνα και θα δοκιμάσω τότε να αγοράσω εισητηριο με freedom pass.
Να ρωτήσω, εν τέλει δεν λειτουργεί το google pay με φυσική παρουσία? Διότι, το έχω συνδέσει με το freedom pass...
Δεν κατάλαβα, όταν πας να κάνεις πληρωμή δεν δέχεται το pos ή δεν το έχεις δοκιμάσει; Έχεις nfc στο κινητό σου; Αν ναι μπορείς να κάνεις πληρωμές με φυσική παρουσία.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εγώ δεν κατάφερα να το πάρω και δεν ξέρω τι φάση ενώ είμαι το '02 μου λέει η σελίδα δεν βρέθηκε και απο κάτω δεν είσαι δικαιούχος. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει σχετικά με αυτό.

Γρήγορη ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος ξέρει: αφού με freedom pass μπορεί κάποιος να βγάλει διαρκείας για κάποια ομάδα, γιατί δε μ αφήνει να βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο και μου απορρίπτει τη συναλλαγή; Πρέπει να μαι παόκι αρρωστάκι πανταχού παρόν για να το αξιοποιήσω έτσι;

Γρήγορη ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος ξέρει: αφού με freedom pass μπορεί κάποιος να βγάλει διαρκείας για κάποια ομάδα, γιατί δε μ αφήνει να βγάλω μεμονωμένο εισιτήριο και μου απορρίπτει τη συναλλαγή; Πρέπει να μαι παόκι αρρωστάκι πανταχού παρόν για να το αξιοποιήσω έτσι;
Αν θες για τον Άρη μας κάτι μπορεί να γίνει. Για τον ΠΑΟΚ δεν ασχολούμαι :P

Τι χρησιμο που θα ταν να ξερα πριν ενα μηνα οτι βγαζεις διαρκειας με το freedom :( Απο ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο θεωρειται πολιτιστικο θεαμα, ειναι αλλο θεμα

Βρήκες τρόπο??
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

υπαρχει καποιος τροπος να παρουμε τα χρηματα στο χερι;
μονο απο κανεναν γνωστο που ειναι στην λίστα και του πλήρωσεις το ΦΠΑ

Εγώ να ρωτήσω πιο τερατώδες μυαλό που δυστυχώς προέρχεται από την Ελλάδα, τη χώρα του πολιτισμού, σκέφτηκε να γράψει για αξιοποίηση και σε θέματα " πολιτισμού " και μέσα στον πολιτισμό δεν εντάσσει τα βιβλία;
Αφαιρεση ελληνικής υπηκοότητας απευθείας με κάτι τέτοια.

Άκουσα πήρε παράταση η λήξη του Freedom;

Ναι. Μέχρι Ιούνη;

Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να επιτρέπονταν το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου σε σοβαρή χώρα, δηλαδή όχι στο Ελλαδισταν, να ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει χωρίς το κράτος να του επιβάλλει που και τι.

Ε κοίτα Γιάννη, το freedom pass εστιάζει υποτίθεται στην επαφή του νέου με τον πολιτισμό...αλλά όπως είπες δεν επιτρέπει την αγορά βιβλίων :D

Ναι... Σίγουρα.. όλοι στο e-food τα ξοδεύουν.
Εχω ακομα 90 ευρω 🤑🤑

Ναι. Μέχρι Ιούνη;

Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να επιτρέπονταν το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου σε σοβαρή χώρα, δηλαδή όχι στο Ελλαδισταν, να ξοδεύει τα λεφτά του όπου θέλει χωρίς το κράτος να του επιβάλλει που και τι.
Πες τα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back