Bill_1992
Περιβόητο μέλος

ε...έχει και κάποια αστεία όμωςΧΑ! παρα 5 φυσικά... το Friends ειναι βαρετό έως σαχλό... (προσωπική άποψη πάντα...)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazy lover
Δραστήριο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Το friends μου κάνει παρέα χρόνια, το έβλεπα απο όταν πρωτοάρχισε,δεν χάνω ούτε τις επαναλήψεις, έκαψα το dvd μου βλέποντας επι σερί τους δύο τλτ κύκλους που ακόμη τότε δεν είχαν προβληθεί στην Ελλάδα.
Και το παρα πέντε μου αρέσει, είναι παρείστικο και εύστοχο, δεν θέλω να το χάνω, έχει κάποιες ατάκες κορυφή.
Αν παιζόντουσαν την ίδια ώρα θα έβλεπα το ένα και θα έγραφα το άλλο να το δώ αμέσως μετά.
Αν δεν μπορούσα γράψω κάποιο τότε θα επέλεγα να δω το friends, δεν ξέρω αν είναι συνήθεια ή σταθερή λατρεία.
Ευτυχώς πάντως δεν είναι ανάγκη να επιλέξω μπορώ να τα βλεπω και τα δυο.
Υ.Γ.Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να αγοράσω όλη την σειρά σε dvd.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristogata**
Νεοφερμένο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Τα Friends είναι φοβερή σειρά και πρέπρει να την έχω δει 5-6 φορές ολόκληρη και ξανά από την αρχή. Όταν σε βασανιζουν προβλήματα ή είσαι κακόκεφος είναι πολύ όμορφη συντροφιά με φοβερές ατάκες. Δεν λέω ότι πρόκειται για ΤΗΝ φοβερή σειρά με επίπεδο, μια χαζοχαρούμενη αμερικανιά είναι αλλά χρειάζονται και αυτά

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

2 σεζόν το 1
10 ολόκληρες σεζόν το άλλο και με παγκόσμια επιτυχία
Η Angie_Ann έχει δίκιο και εγώ τα έχω όλα στο σπίτι και έχουμε δει αμέτρητες φορές όλα τα επισόδεια.
Όσο για το επίπεδο εγώ θα διαφωνήσω έχει επίπεδο σαν σειρά
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann έχει δίκιο και εγώ τα έχω όλα στο σπίτι και έχουμε δει αμέτρητες φορές όλα τα επισόδεια.
Όσο για το επίπεδο εγώ θα διαφωνήσω έχει επίπεδο σαν σειρά
Έχει πολύ καλό σενάριο και σχετικά καλή ηθοποιία απλώς να μην το θεοποιούμε κιόλας σαν σειρά. Ήταν όντως πολύ καλό για αυτό που αντιπροσώπε δηλαδή μια ευχάριστη αμερικανιά.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσες φορές και να το δείξει, εγώ το βλέπω σα να είναι η πρώτη φορά. Γνωρίζω τις ατάκες που πέφτουν και γελάω πάντα...ξεκαρδίζομαι!
Άπαιχτα τα φιλαράκια λέμε

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλό και το Παρά 5 αλλά δεν συγκρίνονται!!!
Όσο για την αποπάνω (ΑstRoPeLeKi) που παρακολουθεί ανελειπώς Friends, ναι το επιβεβαιώνω! Δεν χάνει επεισόδιο

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρα 5 γιατί σιχαίνομαι την σειρά Friends

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;

FRIENDS

Γκέλυ μου

Guest 990498
Επισκέπτης

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Παρά Πέντε με έφαγε η κολλητή μου να το δω κι είδα όντως 2-3 επεισόδια. Μου φάνηκε ανούσιο και χωρίς καθόλου χιούμορ (εκτός κι αν το χιούμορ μου έχει πρόβλημα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει διαφορετικό χιούμορ κιόλας η κάθε σειρά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.