Noisette
Περιβόητο μέλος


Πως προέκυψε αυτή η "μόδα"???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


Συνήθως αυτοί, τα κάνουν αργά και υποχθόνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


To έφαγα και ήταν καλό, αλλά μάλλον ηθελε πιό πολύ χτύπημα και άμυλο για να γίνει πιό σφιχτό. Θα κάνω πείραμα με άμυλο καλαμποκιού την άλλη φορά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος




αυτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος


To έκανα τώρα με παραλλαγή. Εβαλα εκχύλισμα βανίλιας και μαύρη ζάχαρη (αντί για άχνη). Το χτύπησα με το κανονικό μίξερ γιατί του καφέ δεν έκανε δουλειά και νευρίαζα.
To έφαγα και ήταν καλό, αλλά μάλλον ηθελε πιό πολύ χτύπημα και άμυλο για να γίνει πιό σφιχτό. Θα κάνω πείραμα με άμυλο καλαμποκιού την άλλη φορά.
Γι αυτό βάζω ζάχαρη άχνη, γιατί άμα βάλεις κορν φλάουερ ίσως μετά το νιώθεις στη γεύση.
Αφού το τίμησα κι εγώ ( δις ) να πω την άποψή μου. Καλό είναι. Βέβαια αν κάποιος σκέφτεται να το αφήσει στην κατάψυξη για να μείνει την άλλη μέρα ( u mad bro ) θέλει καλό χτύπημα πρώτα αλλιώς γίνεται μπετόν αρμε.
αυτά
Για την επόμενη μέρα(ες) θέλει να το αφήσετε 10 λεπτάκια έξω από την κατάψυξη πριν το καταναλώσετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Φαντάζομαι η βανίλια θα κυριαρχήσει σαν γεύση και θα καλύψει το άμυλο. Αμα το κανω θα σας πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.