Subject to change
e-steki.gr Founder

Εξελιγμένοι γονείς!Θα συμφωνήσω με τη Λία (κάτι έχει γίνει τελευταία δεν μπορεί) και θα πω ότι ειδικά στο τηλέφωνο, άντε να μιλήσουμε 5 φορές το μήνα. Απλά έχουμε το άλλο σύστημα, που τους έχω μάθει το skype και τα mails και βλεπόμαστε που και που με κάμερα και μιλάμε, ή ανταλλάσσουμε ενδιαφέροντα mail.
Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσω τα mails, επικοινωνούμε καμιά δεκαριά φορές το μήνα, που ήταν και η επιλογή μου (σιγά την ανώνυμη ψηφοφορία)
Εμένα ο πατέρας μου δεν έχει καν κινητό (φοβάται την ακτινοβολία

Η μητέρα μου όσες φορές προσπάθησα να της μάθω να χειρίζεται email και msn κατέληξε το εγχείρημα σε παταγώδη αποτυχία.
Κρίμα και αν έμπαιναν msn θα μιλάγαμε πολυυυυυ συχνότερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

3. όσο περνούν τα χρόνια και βλέπουν τη ζωή μπροστά τους να μικραίνει... τους πιάνει ένα άγχος να... προλάβουν γιατί ποιος ξέρει τι θα γίνει σε δυο ώρες
νταξ, μόλις μου έλυσες την απορία σχετικά με τη χτεσινοβραδυνή "γκρίνια" της μαμάς μου...
[αν και σε αυτήν δεν ήταν τα χρόνια που "φεύγει η ζωή τελειώνει" που την έχουν πιάσει αλλά το σοκ από το δυστύχημα της κοπέλας στην κέρκυρα την οποία αγαπούσε σαν παιδί της και η οποία "έφυγε" πραγματικά "έτσι", μετά το ραντεβού της με τη μοίρα σε εκείνο το κ*λοφάναρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Τώρα που γέρασα και μένουμε στην ίδια πόλη, αλλά όχι μαζί ... πάλι κάθε μέρα μιλάμε!

Tsipouro
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

τους παιρνω καθε μερα περισσοτερες απο μια φορα γιατι ο μπαμπας μου στεναχςριεται που εφυγα και θελω να τον κανω να νιωθει χαρουμενο που μακουει

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: ΚΕ;

μιλάμε κάθε μέρα.
καλα 18 δεν ειμαι, αλλά μιλάμε κάθε μερα
μλκιες λεμε, αλλα το θεωρω πολυ ουσιωδες να μιλαμε καθημερινα
γουιθ δεν αντ γουιθ δε μπρο.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Το κακό δεν είναι αυτό όμως...Αλλά ότι αν δε με πάρει μέχρι κάποια ώρα μετά αρχίζω και ανησυχώ εγώ μήπως έπαθαν τίποτα και δε με πήραμε τηλέφωνο...Οπότε παίρνω εγώ...

xanp
Δραστήριο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τον μπαμπά μου μπορεί αν τον πετύχο σπίτι ώσπου να σχολάσει ο Γιώργος να έρθει να με πάρει, αλλιώς Σαββατο ή Κυριακή.
Στο τηλ δεν μιλάω με τον μπαμπα, πάρα πολύ σπάνια να τον πάρω νατου πω κάτι τηλεφωνικά.
Αλλά την μαμα μιλάμε και να μην παω απο εκεί.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως έχει πλάκα ο μπαμπας μου που αφενός βρίσκει χαζές δικαιολογίες για να με πάρει τηλέφωνο και αφετέρου αμα μάθει ότι πήρα τη μαμά μου τηλ στο γραφείο με παίρνει να μου γκρινιάξει ότι όλο τη μάνα μου παίρνω τηλ και για κεινον αδιαφορώ!!!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Μιλάμε καθημερινά, 3-4 φορές, είτε έχουμε να πούμε κάτι σημαντικό είτε όχι! Συνήθως πέρνει εκείνη, ορισμένες φορές είναι λιγάκι εκνευριστικό

fandago
Διακεκριμένο μέλος

gallop σημαίνει ως γνωστόν, καλπασμός και χρησιμοποιείται για άλογα και ουδεμία σχέση έχει με το gallup, που είναι το γνωστό μας γκάλοπ και το οποίο βγαίνει από το όνομα του αναλυτή, στατιστικολόγου George Gallup.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

καλα... ας το διορθώσει κάποιος καλός άνθρωπος που μπορεί

Αφού σχολιάζουμε τα πάντα, είμαστε κολλητές ντε!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.