Mercury
Επιφανές μέλος

Άντρας με τιμή είναι ο Snow Stark, o Ned Stark ήταν κορόιδο με τιμή![]()
Jon Snow(Εσυ εγραψες 2 επιθετα)
Γιατι κοροιδο ο Ned??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Να σας πορώσω με μερικά καινούργια trailers απο την HBO.
Seven Devils
Power and Grace
The More You Love
Όσοι δεν έχετε διαβάσει το δεύτερο βιβλίο της σειράς.Σπεύσατε(Μαζι και εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

περιμενουμε περιμενουμε....
thanks fred

(καταπληκτικο το 7 devils απο florence and the machines )
Mercury
Επιφανές μέλος

θα επαιρνα τα βιβλια αλλα -περα απο την αποτρεπτικη τιμη τους-ειναι τοσο καλη η σκηνοθεσια και η ολη η προσπαθεια που πραγματικα θελω να το δω ανυποψιαστη ,χωρις να εχω σχηματισει κπ ιδεα στ μυαλο μου.
περιμενουμε περιμενουμε....
thanks fred
(καταπληκτικο το 7 devils απο florence and the machines )
Τα βιβλία της σειράς είναι αρκετά φθηνά πλέον.Τουλάχιστον το αυθεντικό κείμενο στα Αγγλικά(το οποιό το προτείνω ανεπιφύλακτα).
Εγώ το είχα παραγγείλει στο νετ απο μεγάλη αλυσίδα βιβλιοπωλείων-υπερκατάστημα και πλήρωσα μαζί με τα μεταφορικά του κούριερ γύρω στα 11-12 ευρώ. Αν και απο ότι είδα η ελληνική έκδοση είναι αρκετά τσιμπημένη.
Λέτε να μας κάνει κανα Πρωταπριλιάτικο αστείο η HBO και να μην προβληθεί το επεισόδειο τότε;;
Και έψαχνα να βρώ ποιά το τραγουδούσε(γνωστή φωνή έλεγα)
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

@Merc - εσύ το τελείωσες το πρώτο βιβλίο ορ νοτ?![]()
Όχι,είμαι ακόμα κοντά στην μέση

Πρέπει να στρωθώ να το τελειώσω!!! Αλλά μου φαίνεται κάπως να διαβάζω κάτι όταν ξέρω τί θα γίνει ήδη. Θα έπρεπε να είναι the other way around.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

οταν την κατέβασα, έβλεπα 3 επεισόδια την ημέρα.

αναμένουμε την 2 σεζόν!

τωρα βλέπω το spartacus: vengeance
μόνο για γερα στομάχια

Mercury
Επιφανές μέλος

Pledge Your Allegiance
House Stark
House Lannister
House Targaryen
House Baratheon
House Greyjoy
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι να μας πει το Game of Thrones.

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα θα μεινουμε με την αγαπημενη γευση του game of thrones
Mercury
Επιφανές μέλος

Επιτέλους επέστρεψε.Δεν μπορώ να πώ πως με ενθουσίασε το επεισόδιο,πηδούσε απο storyline σε storyline,αλλά ήταν αναμενόμενο,αλλά δεν ήταν κουραστικό.
Ο Τyrion Lannister, εξαιρετικός χαρακτήρας με πολλές δόσεις καυστικού χιούμορ.Για μένα είναι ο Gregory House του Westeros.
Αναμένουμε την συνέχεια!!!
voluptuousNex
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Έχουμε και λέμε:
INTJ: Petyr “Littlefinger” Baelish
Keirsey calls the INTJ “the mastermind”. They “are head and shoulders above all the rest in contingency planning… In their careers, Masterminds usually rise to positions of responsibility, for they work long and hard and are dedicated in their pursuit of goals… Masterminds do not feel bound by established rules and procedures, and traditional authority does not impress them.” Littlefinger, born into a humble family, planned and manipulated his way above so many of the highborn lords around him. He is a rational thinker, but with deeply held public and private ambitions (get power, get Catelyn, respectively).

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Κι εγώ INTJ, οπότε κι εγώ Lord Baelish.
Mercury
Επιφανές μέλος

Το τρίτο όμως έδωσε ρέστα...Ειδικά ο Tyrion Lannister και τα μικρά του παιχνίδια..Εξαιρετικά cunning
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.