Εγώ απογοητεύτηκα από το δεύτερο επεισόδιο. Δεν ήταν κακό, ούτε το πρώτο ήταν κακό, απλά θα μπορούσαν να τα συμπτύξουν και να κάνουν ένα χορταστικό "calm before the storm" επεισόδιο. Νιώθω ότι θυσιάζοντας τα 2 από τα 6 συνολικά τελευταία επεισόδια μη προχωρώντας τη πλοκή, τα τελευταία θα είναι λίγο ξεπέτα ή θα μείνουν κενά.
Ένιγουέι. Πολύ ωραίες οι σκηνές Τζέιμι-Μπριέν-Τόρμουντ, ειδικά εκεί που μιλούσαν γύρω από τη φωτιά και έχρισαν τη Μπριέν. Μου άρεσε που ο Μπραν μίλησε λίγο παραπάνω και είπε τι θέλει ο Νάιτς Κινγκ, αν και υπάρχουν ακόμα πολλές απορίες. Το σεξ Γκεντρυ-Άρυα μου φάνηκε εντελώς άκυρο κυρίως για την Άρυα αλλά τέλος πάντων...
Ανυπομονώ να σκάσει μύτη ο παγωμένος δράκος.
ps μία θεωρία που δεν είναι ιδιαίτερα ολοκληρωμένη αλλά μου άρεσε περί "song of ice and fire": ενώ μέχρι στιγμής θεωρούμε ότι η Ντάνυ είναι η φωτιά και ο Τζον ο πάγος, θα μπορούσε να είναι εντέλει ο Τζον η φωτιά (ως Ταργκάριεν διάδοχος του θρόνου) και η Ντάνυ η φωτιά (αν κυνηγήσει αυτήν ο Νάιτς Κινγκ γιατί έχει αυτό που θέλει: αντοχή στη φωτιά),
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.