Καλώς σας βρίσκω, με το 1ο μου post στο e-steki.
Αφορμή μου δόθηκε με το Gamucci. Είμαι φαρμακοποιός και είναι για μένα ιδιαίτερα χρήσιμη η αξιολόγηση διαφόρων προϊόντων από τους καταναλωτές.
Είμαι δυστυχώς καπνιστής, και μάλιστα στην τελευταία κλίμακα εθισμού. Έχω διαβάσει πολλά για το gamucci, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι αρκετά. Όπως έχει αναφερθεί, υπάρχουν 4 διαφορετικές συγκεντρώσεις cartridges, με το δυνατότερο (16mg nicotine), να αντιστοιχεί σε κανονικό marlboro, ενώ το (11mg nicotine), σε Marlboro lights.
Όσον αφορά το φαρμακείο μου, περιμένω να μου στείλουν με παράλληλη εισαγωγή, μέσα στην εβδομάδα, τόσο συσκευές, όσο και cartridges.
Καλά όλα αυτά, αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
1ον. Το κανονικό τσιγάρο περιέχει 4000 ουσίες, πολλές από τις οποίες δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί.
2ον. Η νικοτίνη δεν είναι "απλά" μία εθιστική ουσία, αλλά αποτελεί δηλητήριο, με γνωστές επιβλαβείς δράσεις.
3ον. Ο στόχος είναι να σταματήσουμε το κάπνισμα, και όχι να κάνουμε στη θέση του το gamucci.
4ον. Υπάρχει και cartridge με 0mg nicotine
Τέλος, να πω ευχαριστώ για το review, το οποίο βρήκα πολύ χρήσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.