Ghosting

annfire

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Δεν τίθεται ζήτημα ηθικολογίας ή το πολιτικαλ κορρεκτ αλλά είναι θέμα ενσυναίσθησης ή καλύτερα βασικής ευγένειας.Γνώμη μου φυσικά.
Εξαρτάται και πως το εκλαμβάνει ο δέκτης βέβαια το ghosting. Όμως εδώ συζητάμε για "θύτηψ".
Είναι ολόκληρη ψυχανάλυση πίσω την παθητική επιθετικότητα του ghosting. Μπορεί το πρόσωπο εκείνο να μην προσβάλλει/θίγει άμεσα αλλά και η μη απάντηση αποτελεί ένα έμμεσο μήνυμα στον κωδικα της λεκτικής επικοινωνίας.
Προσωπικά προτιμώ την αμεσότητα και την ειλικρίνεια-ευθύτητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χωρ
Δεν τίθεται ζήτημα ηθικολογίας ή το πολιτικαλ κορρεκτ αλλά είναι θέμα ενσυναίσθησης ή καλύτερα βασικής ευγένειας.Γνώμη μου φυσικά.
Εξαρτάται και πως το εκλαμβάνει ο δέκτης βέβαια το ghosting. Όμως εδώ συζητάμε για "θύτηψ".
Είναι ολόκληρη ψυχανάλυση πίσω την παθητική επιθετικότητα του ghosting. Μπορεί το πρόσωπο εκείνο να μην προσβάλλει/θίγει άμεσα αλλά και η μη απάντηση αποτελεί ένα έμμεσο μήνυμα στον κωδικα της λεκτικής επικοινωνίας.
δεν είναι πάντως η καφρίλα αυτή δέίγμα ανδρικής προτίμησης..και γυναίκες δρουν έτσι.

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γιατι όταν φεύγεις έτσι κάποιος μπορεί να βασανίζεται οτι κάτι έκανε λάθος.
Δεν είναι έντιμο.
Δεν είπα ότι είναι έντιμο, είπα ότι όλοι κάνουμε λάθη, διαφορετικά λάθη ο καθένας, έντιμο είναι να τα αναγνωρίζουμε.
Προσωπικα έχω συμπεριφερθεί έτσι τρεις φορές στη ζωή μου, γιατί ήμουν ανώριμος, επειδή είχα φρικάρει και λίγο με εξαρτητικές συμπεριφορές που έβλεπα και επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκόψεις έτσι.
Το σταμάτησα βέβαια, από κάποια στιγμή και μετά είπα ότι θα κάθομαι να μιλάω σαν άνθρωπος.
Όμως μην βγάζουμε γενικά την σκούφια μας απ'έξω και παριστάνουμε τους ηθικούς. Γενικά μιλάω...

Χωρ

δεν είναι πάντως η καφρίλα αυτή δέίγμα ανδρικής προτίμησης..και γυναίκες δρουν έτσι.
Αυτά που έγραψα παραπάνω ισχύουν και γι'αυτά που λες. Ναι, σίγουρα δεν είναι έντιμη συμπεριφορά και προφανώς κρύβει δειλία από πίσω.

McManus

Δραστήριο μέλος

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό στο ghosting.
Συναντιούνται δύο άνθρωποι με κάποιον τρόπο και τελικά γίνει δεν γίνει κάτι
ο ένας εξαφανίζεται. Συνήθως ο άνδρας.
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι λάθος παρά μόνο μια επιμονή της γυναίκας να μάθει τον λόγο.
Ποιον λόγο;
είναι αυτονόητο ότι δεν την θέλει ή το κάνει επίτηδες για να της σπάσει τα κόκκαλα.
Δικαιούται να μάθει τον λόγο; φυσικά και όχι.
Που είναι γραμμένο ότι πρέπει να απολογηθείς αν εξαφανιστείς;
αν τις ενοχλεί, να μην τις ενοχλεί. Να η λύση.

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι λάθος παρά μόνο μια επιμονή της γυναίκας να μάθει τον λόγο.
Ποιον λόγο;
είναι αυτονόητο ότι δεν την θέλει ή το κάνει επίτηδες για να της σπάσει τα κόκκαλα.

α εσύ το πάς για ολυμπιονίκης

annfire

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Ποιον λόγο;
Ναι ως γνωστόν είμαστε οι παρανοικές και υστερικές λόγω της υστερικής μας μήτρας και των εκρήξεων που μας προκαλεί.
Η διαφορά ανάμεσα στην στοιχειώδη ανθρωπιά που περιμένει καποιος απ τον άλλον και η "τετραγωνοποίηση" των δεδομένων στον εγκέφαλο ορισμένων, αποτελεί σημαντικό χάσμα.

Φαντάσου τη φάση σαν να χτυπάς κάποιον με το αυτοκίνητο αλλά δεν πας να λογοδοτήσεις στην αστυνομία. Το γνωστό hit and run.

Σχετικά ασχετα με το ghosting :
Πόσος αδιάγνωστος κόσμος κυκλοφορεί εκει έξω. Πόση δουλειά έχουν οι Ψυχολόγοι;

McManus

Δραστήριο μέλος

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Ναι ως γνωστόν είμαστε οι παρανοικές και υστερικές λόγω της υστερικής μας μήτρας και των εκρήξεων που μας προκαλεί.
Η διαφορά ανάμεσα στην στοιχειώδη ανθρωπιά που περιμένει καποιος απ τον άλλον και η "τετραγωνοποίηση" των δεδομένων στον εγκέφαλο ορισμένων, αποτελεί σημαντικό χάσμα.

Φαντάσου τη φάση σαν να χτυπάς κάποιον με το αυτοκίνητο αλλά δεν πας να λογοδοτήσεις στην αστυνομία. Το γνωστό hit and run.

Σχετικά ασχετα με το ghosting :
Πόσος αδιάγνωστος κόσμος κυκλοφορεί εκει έξω. Πόση δουλειά έχουν οι Ψυχολόγοι;

Τι πρέπει να απαντήσω;

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Ποιον λόγο;
Όχι να εξαφανιστείς απλώς να σε ψάχνει και να μην απαντάς, ε γαϊδουριά είναι .
Δεν ξέρω αν σε ψάχνει να σου ζητήσει τα ρέστα ή σε ψάχνει για τη συνέχεια της σχέσης το επόμενο ραντεβού που αν εσύ δεν θέλεις, μπορείς να απαντήσεις να της πλαγίως ότι δεν ενδιαφέρεσαι, αντί να αδιαφορήσεις .
Αλλιώς είναι γαϊδουριά , είναι να σου πει ένας περαστικός ''τι ώρα είναι '' και να τον γράψεις στα τέτοια σου .

McManus

Δραστήριο μέλος

Όχι να εξαφανιστείς απλώς να σε ψάχνει και να μην απαντάς, ε γαϊδουριά είναι .
Δεν ξέρω αν σε ψάχνει να σου ζητήσει τα ρέστα ή σε ψάχνει για τη συνέχεια της σχέσης το επόμενο ραντεβού που αν εσύ δεν θέλεις, μπορείς να απαντήσεις να της πλαγίως ότι δεν ενδιαφέρεσαι, αντί να αδιαφορήσεις .
Αλλιώς είναι γαϊδουριά , είναι να σου πει ένας περαστικός ''τι ώρα είναι '' και να τον γράψεις στα τέτοια σου .

Μπορεί να το κάνεις κάποιος επίτηδες ή και όχι. Αν έχεις παρατηρήσει, εσείς θέλετε συνήθως
να έχετε τον έλεγχο, να ξέρετε που πατάτε. Επίσης όταν σας χωρίζουν θέλετε έναν λόγο.
Ουσιαστικά δεν θέλετε τον λόγο αλλά 'και" τον λόγο, θέλετε να δείτε αυτόν που σας χώρισε
και να σας το πει για να δείτε-νιώσετε τι συμβαίνει ή πως θα το πολεμήσετε.
Δυστυχώς έχετε ένα πολύ μεγάλο αρνητικό, την απόρριψη.
Όταν μάλιστα συνοδεύεται από ολική αδιαφορία από κάποιον που ήταν κομμάτι της ζωής σας
και δεν έχετε την στόφα να βγαίνετε από τέτοιες καταστάσεις, αισθάνεστε ότι ξύλωσαν
την καρδιά σας. Ίσως όμως αυτός ο κάποιος να ήξερε ότι αλλιώς δεν γινόταν
κι έφυγε για να να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Όλοι όταν χωρίζουν ή τους χωρίζουν κοιτούν την πάρτη τους.
Δεν πάει έτσι όμως...

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Μπορεί να το κάνεις κάποιος επίτηδες ή και όχι. Αν έχεις παρατηρήσει, εσείς θέλετε συνήθως
να έχετε τον έλεγχο, να ξέρετε που πατάτε. Επίσης όταν σας χωρίζουν θέλετε έναν λόγο.
Ουσιαστικά δεν θέλετε τον λόγο αλλά 'και" τον λόγο, θέλετε να δείτε αυτόν που σας χώρισε
και να σας το πει για να δείτε-νιώσετε τι συμβαίνει ή πως θα το πολεμήσετε.
Δυστυχώς έχετε ένα πολύ μεγάλο αρνητικό, την απόρριψη.
Όταν μάλιστα συνοδεύεται από ολική αδιαφορία από κάποιον που ήταν κομμάτι της ζωής σας
και δεν έχετε την στόφα να βγαίνετε από τέτοιες καταστάσεις, αισθάνεστε ότι ξύλωσαν
την καρδιά σας. Ίσως όμως αυτός ο κάποιος να ήξερε ότι αλλιώς δεν γινόταν
κι έφυγε για να να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Όλοι όταν χωρίζουν ή τους χωρίζουν κοιτούν την πάρτη τους.
Δεν πάει έτσι όμως...
μα κανουν και οι γυναικες γκοστινγκ επομενως ολα αυτα που γραφεις ισχυουν και για τους ανδρες.

McManus

Δραστήριο μέλος

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

McManus

Δραστήριο μέλος

διαφορές σε τι ακριβως?πως το εννοεις?Η εξαφανιση ιδια δεν ειναι?

Υπάρχουν πολλές διαφορές στα δύο φύλα.
Εσύ π.χ ως γυναίκα είσαι πιο διπλωματική εκ φύσεως και θα φερθείς αλλιώς
από έναν άνδρα που είναι διαφορετικής συμπεριφοράς.
Στην γυναίκα ας πούμε, η εξαφάνιση ενοχλεί πολύ περισσότερο από ότι σε έναν άνδρα.
Αποδεικνύεται εμπράκτως δεδομένου ότι εσύ όταν γνωρίζεσαι με κάποιον
έχεις περισσότερα στάνταρντς από ότι εγώ.
Συνεπώς εσύ επειδή σκεφτεσαι συνήθως περισσότερο πριν βγεις
έχεις δώσει περισσότερα στην συνάντηση έστω κι αν είναι λίγα ή νωρίς.
Εγώ τι; θα έρθω να σε πείσω για να σε ρίξω στο κρεβάτι
και ίσως μετά αναπτύξω κάτι ή συναισθήματα.
Άρα εσύ ως μήλο της έριδος (παράπονα στον δημιουργό) θα ενοχληθείς περισσότερο
από την εξαφάνιση από ότι εγώ που αρχικά είμαι πολύ δυνατότερος λόγω αναισθησίας.
Στην πορεία μετά την συνάντηση, συμβαίνουν πολλά.
Εμένα μου έχει τύχει γυναίκα που να μου τα δώσει όλα αλλά στην πορεία
να καβαλήσει καλάμι λόγω απωθημένων της και να γίνουμε μύλος.
Οκ, την έδιωξα αλλά όλα αυτά θέλουν σιδερένια θέληση και σου αυτώνουν
την ψυχολογία. Αν δεν περνάς καλά με κάποιον, δεν είναι σάιτ να το γυρίσεις
στο καλαματιανό ούτε άθλημα να παλέψεις για την νίκη.
Τον στέλνεις χαλαρά. Μέχρι να πιάσεις παλμό να το κάνεις, θα αρρωστήσεις
και θα γίνεις καλά πολλές φορές αλλά πάντα όσο μπλέκεις θα τραβάς ζόρι.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Υπάρχουν πολλές διαφορές στα δύο φύλα.
Εσύ π.χ ως γυναίκα είσαι πιο διπλωματική εκ φύσεως και θα φερθείς αλλιώς
από έναν άνδρα που είναι διαφορετικής συμπεριφοράς.
Στην γυναίκα ας πούμε, η εξαφάνιση ενοχλεί πολύ περισσότερο από ότι σε έναν άνδρα.
Αποδεικνύεται εμπράκτως δεδομένου ότι εσύ όταν γνωρίζεσαι με κάποιον
έχεις περισσότερα στάνταρντς από ότι εγώ.
Συνεπώς εσύ επειδή σκεφτεσαι συνήθως περισσότερο πριν βγεις
έχεις δώσει περισσότερα στην συνάντηση έστω κι αν είναι λίγα ή νωρίς.
Εγώ τι; θα έρθω να σε πείσω για να σε ρίξω στο κρεβάτι
και ίσως μετά αναπτύξω κάτι ή συναισθήματα.
Άρα εσύ ως μήλο της έριδος (παράπονα στον δημιουργό) θα ενοχληθείς περισσότερο
από την εξαφάνιση από ότι εγώ που αρχικά είμαι πολύ δυνατότερος λόγω αναισθησίας.
Στην πορεία μετά την συνάντηση, συμβαίνουν πολλά.
Εμένα μου έχει τύχει γυναίκα που να μου τα δώσει όλα αλλά στην πορεία
να καβαλήσει καλάμι λόγω απωθημένων της και να γίνουμε μύλος.
Οκ, την έδιωξα αλλά όλα αυτά θέλουν σιδερένια θέληση και σου αυτώνουν
την ψυχολογία. Αν δεν περνάς καλά με κάποιον, δεν είναι σάιτ να το γυρίσεις
στο καλαματιανό ούτε άθλημα να παλέψεις για την νίκη.
Τον στέλνεις χαλαρά. Μέχρι να πιάσεις παλμό να το κάνεις, θα αρρωστήσεις
και θα γίνεις καλά πολλές φορές αλλά πάντα όσο μπλέκεις θα τραβάς ζόρι.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.
Ακριβως και ολα αυτα αλλαζουν αναλογα το ατομο που εχουμε απεναντι μας,και οι σχεσεις ναι μας ωριμαζουν,μας παιδευουν οπως περιεγραψες αλλα αν δεν τα ζησεις ολα αυτα με τον αλλον,πως θα αναγνωριζεις ευκολοτερα μετα αν θες στις επομενες σχεσεις ολα αυτα που πρεπει να προσεξεις ή να αποφυγεις?
Ολα ειναι μαθημα,ολα ακομα και οσα σου αυτωνουν την ψυχολογια σε εκπαιδευουν να φερεσαι αλλιως επειτα.
Σε αλλαζουν,το κυριως πιστευω ειναι να βλεπουμε και τα λαθη μας,να μη λεμε συνεχεια φταινε μονο οι αλλοι,φταιμε κι εμεις και να το παραδεχομαστε.Οι σχέσεις θέλουν κότσια,κοπο να προσπαθεις αν αξιζει κατι γενικα και ενδιαφερον,να μην το χανεις,να μη χανεται στην πορεια να ανανεωνεσαι διαρκως.Θέλουν προσπάθεια ναι αλλα και υποχωρήσεις. Επισης δεν θελουν πιεση αλλα χωρο για να αναπνευσουν και κατανοηση και μην ζητας περισσοτερα απο οτι μπορει να σου δωσει ο αλλος, αν θελει θα δωσει τα παντα γιατι θα εισαι η επιλογη του. Οι σχέσεις θέλουν όρεξη και συνεργασία, θέλουν και δουλειά, και λειτουργούν μόνο αν έχουμε την προαίρεση να διορθώσουμε και τα δικά μας κακώς κείμενα πού και πού, όχι μόνο των άλλων.

McManus

Δραστήριο μέλος

Ακριβως και ολα αυτα αλλαζουν αναλογα το ατομο που εχουμε απεναντι μας,και οι σχεσεις ναι μας ωριμαζουν,μας παιδευουν οπως περιεγραψες αλλα αν δεν τα ζησεις ολα αυτα με τον αλλον,πως θα αναγνωριζεις ευκολοτερα μετα αν θες στις επομενες σχεσεις ολα αυτα που πρεπει να προσεξεις ή να αποφυγεις?
Ολα ειναι μαθημα,ολα ακομα και οσα σου αυτωνουν την ψυχολογια σε εκπαιδευουν να φερεσαι αλλιως επειτα.
Σε αλλαζουν,το κυριως πιστευω ειναι να βλεπουμε και τα λαθη μας,να μη λεμε συνεχεια φταινε μονο οι αλλοι,φταιμε κι εμεις και να το παραδεχομαστε.Οι σχέσεις θέλουν κότσια,κοπο να προσπαθεις αν αξιζει κατι γενικα και ενδιαφερον,να μην το χανεις,να μη χανεται στην πορεια να ανανεωνεσαι διαρκως.Θέλουν προσπάθεια ναι αλλα και υποχωρήσεις. Επισης δεν θελουν πιεση αλλα χωρο για να αναπνευσουν και κατανοηση και μην ζητας περισσοτερα απο οτι μπορει να σου δωσει ο αλλος, αν θελει θα δωσει τα παντα γιατι θα εισαι η επιλογη του. Οι σχέσεις θέλουν όρεξη και συνεργασία, θέλουν και δουλειά, και λειτουργούν μόνο αν έχουμε την προαίρεση να διορθώσουμε και τα δικά μας κακώς κείμενα πού και πού, όχι μόνο των άλλων.

Συμφωνώ αλλά αυτό πρέπει να συμβαίνει αμφίδρομα.
Αν το ένα μέλος υποχωρεί και παίζει ωραία την μπάλα του αλλά υποστεί μεγάλη
και άδικη πίεση, θα παλέψει μα παράλληλα θα κοιτάζει και τι κάνει το άλλο μέλος.
Οπότε αν δει ότι μετά από προσπάθειες, τα ζώα μου αργά
και το θα των πολιτικών στο έτερο ήμισυ, βάζει μπροστά την μέγγενη
και σφίγγει πότε γλυκα και πότε άγρια.
Αν και πάλι δεν δει φως τότε σου λέει πάμε για κατεδάφιση μέσω απαιτήσεων
αφού κι εκείνου του απαιτούσαν, βγαίνει οκ σε όλα ή σε όσα δικαιούται με πύρινο λόγο
και ότι γίνει έγινε. Έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί το τόπι. Πικρία μένει και σιχαμάρα.
Η επόμενη παρακαλώ...

Έχω πολύ καιρό να δω χαρωπό ζευγαράκι. Λέω εγώ τώρα...

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Συμφωνώ αλλά αυτό πρέπει να συμβαίνει αμφίδρομα.
Αν το ένα μέλος υποχωρεί και παίζει ωραία την μπάλα του αλλά υποστεί μεγάλη
και άδικη πίεση, θα παλέψει μα παράλληλα θα κοιτάζει και τι κάνει το άλλο μέλος.
Οπότε αν δει ότι μετά από προσπάθειες, τα ζώα μου αργά
και το θα των πολιτικών στο έτερο ήμισυ, βάζει μπροστά την μέγγενη
και σφίγγει πότε γλυκα και πότε άγρια.
Αν και πάλι δεν δει φως τότε σου λέει πάμε για κατεδάφιση μέσω απαιτήσεων
αφού κι εκείνου του απαιτούσαν, βγαίνει οκ σε όλα ή σε όσα δικαιούται με πύρινο λόγο
και ότι γίνει έγινε. Έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί το τόπι. Πικρία μένει και σιχαμάρα.
Η επόμενη παρακαλώ...

Έχω πολύ καιρό να δω χαρωπό ζευγαράκι. Λέω εγώ τώρα...
Αμοιβαιο μα ναι,βλεπεις και ο αλλος τι ειναι διατεθειμενος να κανει,ναι δεν το ειπαμε,ειναι το κυριως και αυτο μαζι με οσα γραψαμε,ε αμα δεν βλεπεις προσπαθεια κλπ δεν ωφελει να προσπαθει ο ενας μονος.
Υπαρχουν ζευγαρια χαρουμενα με τη δικια τους καθημερινοτητα,τωρα τι βλεπω ή βαζουμε πολλα κριτηρια στις γνωριμιες να μην ειναι αυτα τα 30 πραγματα μαζεμενα ο αλλος και αμα δουμε ενα τοσο δα λαθακι τον σουταρουμε, ή ενω εχουμε βρει κατι βαριομαστε και ψαχνομαστε αλλου,και δεν εστιαζουμε σε αυτο που εχουμε,χανουμε ευκολα το ενδιαφερον μας,βλεπεις σημερα περισσοτερο απο ποτε εχεις μια επιλογη ας πουμε να βγεις και εχεις και καμια δεκαρια ακομα,αρα η υπερπληθωρα ζητησης και προσφορας λεω εγω εριξε την ποιοτητα.
Υπαρχουν ατομα που ειναι εξηγημενα και ειναι ο εαυτος τους,υπαρχουν ναι,αλλα υπαρχει και μια πλειοψηφια που απορριπτει συνεχεια ή παει με ταχυτητα φωτος απο το ενα στο αλλο.
Καπου χασαμε εμας πιστευω μεσα σε ολο αυτο.Το βλεπω στις παρεες μετα συμβιβαζονται με χάλια καταστασεις αληθεια γιατι?
Συμβαινουν πολλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο.Και πιστευω οτι εκεινος που ξερει τι θελει και ειναι εξηγημενος και παραλληλα προσπαθει ε κατι θα βρει δεν γινεται να μη βρει.Θα βρει κατι να ανταποκρινεται στα οσα πιστευει ο ιδιος για τη σχεση γενικα.
Αυτο που λενε σαν φραση,οτι βγαζεις προς τα εξω,το ελκυεις,δεν γινεται να μην το ελκυεις.

McManus

Δραστήριο μέλος

Αμοιβαιο μα ναι,βλεπεις και ο αλλος τι ειναι διατεθειμενος να κανει,ναι δεν το ειπαμε,ειναι το κυριως και αυτο μαζι με οσα γραψαμε,ε αμα δεν βλεπεις προσπαθεια κλπ δεν ωφελει να προσπαθει ο ενας μονος.
Υπαρχουν ζευγαρια χαρουμενα με τη δικια τους καθημερινοτητα,τωρα τι βλεπω ή βαζουμε πολλα κριτηρια στις γνωριμιες να μην ειναι αυτα τα 30 πραγματα μαζεμενα ο αλλος και αμα δουμε ενα τοσο δα λαθακι τον σουταρουμε, ή ενω εχουμε βρει κατι βαριομαστε και ψαχνομαστε αλλου,και δεν εστιαζουμε σε αυτο που εχουμε,χανουμε ευκολα το ενδιαφερον μας,βλεπεις σημερα περισσοτερο απο ποτε εχεις μια επιλογη ας πουμε να βγεις και εχεις και καμια δεκαρια ακομα,αρα η υπερπληθωρα ζητησης και προσφορας λεω εγω εριξε την ποιοτητα.
Υπαρχουν ατομα που ειναι εξηγημενα και ειναι ο εαυτος τους,υπαρχουν ναι,αλλα υπαρχει και μια πλειοψηφια που απορριπτει συνεχεια ή παει με ταχυτητα φωτος απο το ενα στο αλλο.
Καπου χασαμε εμας πιστευω μεσα σε ολο αυτο.Το βλεπω στις παρεες μετα συμβιβαζονται με χάλια καταστασεις αληθεια γιατι?
Συμβαινουν πολλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο.Και πιστευω οτι εκεινος που ξερει τι θελει και ειναι εξηγημενος και παραλληλα προσπαθει ε κατι θα βρει δεν γινεται να μη βρει.Θα βρει κατι να ανταποκρινεται στα οσα πιστευει ο ιδιος για τη σχεση γενικα.
Αυτο που λενε σαν φραση,οτι βγαζεις προς τα εξω,το ελκυεις,δεν γινεται να μην το ελκυεις.

Κάποτε γκαρίζαμε με κάτι φιλαράκια και καταλήξαμε στον εξής οδηγό:

αν η άλλη η ο άλλος δεν έχουν φυσιολογική συμπεριφορά στην καθημερινότητα τους
δεν πρέπει να υπάρχει έλεος. Στα λιοντάρια να τελειώνουμε.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Κάποτε γκαρίζαμε με κάτι φιλαράκια και καταλήξαμε στον εξής οδηγό:

αν η άλλη η ο άλλος δεν έχουν φυσιολογική συμπεριφορά στην καθημερινότητα τους
δεν πρέπει να υπάρχει έλεος. Στα λιοντάρια να τελειώνουμε.
Σιγα μη μπω στον κοπο να τους ριξω και στα λιονταρια. Να τους κανω το χατηρι? 😂😂😂
Με μια ή και με πολλες μη φυσιολογικες συμπεριφορες άλλο να ειναι ενα λαθος ολοι κανουμε λαθη, εκει φευγεις οπως εισαι.
Κατευθειαν χωρις δευτερολογιες. Δεν αξιζει να μεινεις να χαλαστεις να σκορπιστεις κιολας.
Το ξερεις, γυναικες που να σε θέλουν βρίσκεις πολλές αλλά γυναίκα που να σε νοιάζεται και να σ'αγαπαει πιο πολύ και από τον ίδιο της τον εαυτό μια φορά θα συναντήσεις στη ζωή σου για αυτό να την προσέχεις αδελφέ....

(ειτε αντρας ειτε γυναικα ετσι?)

Και το χειρότερο; βλέπεις παντού μιζερια φίλε μου, γιατί; γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν τίποτα πλεον. Ξέρουν μονάχα να ζητούν και οχι να δίνουν. Ξέρουν μοναχα να κλαιγονται και οχι να χαιρονται τη ζωή και όσα τους δίνει αυτή.

Τελευταία επεξεργασία:

McManus

Δραστήριο μέλος

Σιγα μη μπω στον κοπο να τους ριξω και στα λιονταρια. Να τους κανω το χατηρι? 😂😂😂
Με μια ή και με πολλες μη φυσιολογικες συμπεριφορες άλλο να ειναι ενα λαθος ολοι κανουμε λαθη, εκει φευγεις οπως εισαι.
Κατευθειαν χωρις δευτερολογιες. Δεν αξιζει να μεινεις να χαλαστεις να σκορπιστεις κιολας.
Το ξερεις, γυναικες που να σε θέλουν βρίσκεις πολλές αλλά γυναίκα που να σε νοιάζεται και να σ'αγαπαει πιο πολύ και από τον ίδιο της τον εαυτό μια φορά θα συναντήσεις στη ζωή σου για αυτό να την προσέχεις αδελφέ....

(ειτε αντρας ειτε γυναικα ετσι?)

Και το χειρότερο; βλέπεις παντού μιζερια φίλε μου, γιατί; γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν τίποτα πλεον. Ξέρουν μονάχα να ζητούν και οχι να δίνουν. Ξέρουν μοναχα να κλαιγονται και οχι να χαιρονται τη ζωή και όσα τους δίνει αυτή.

Στα λιοντάρια σημαίνει αράουτ να τελειώνουμε. Το ξέρω ότι κατάλαβες.
Κοίταξε, κάποια στιγμή όταν κάνεις χονδρό παιχνίδι και καταπονηθείς
δεν έχεις μεγάλη ανάγκη από έντονες συγκινήσεις.
Θες απλά πράγματα και αν σε ζορίζουν πολύ, το τερματίζεις λες και πίνεις ένα ποτήρι νερό.
Το καλύτερο είναι να περνάμε καλά ασχέτως αν όντως κάποιες φορές
όλοι κι όλες παραπονιούνται για μαλακίες.
Κανείς και καμιά δεν είναι τοπ κι έρχεται η ζωή να ρίξει σφαλιάρες.
Άσε τώρα που την έχουν δει όλοι κι όλες.
Γίνεται να περνάμε καλά και να φαινόμαστε μαλάκες για να μην μας ζαλίζουν;