Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο Boom έγραψε: #21 11-09-10 16:44 1ον: Τα αγοράκια να φύγουν από το θέμα, μόνο για κοριτσάκια είναι. 2oν: Έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα games είναι με όπλα κτλ που κατά βάση θεωρούνται αγορίστικα παιχνίδια. Επίσης, θυμάμαι ότι παλιά, 7-10 χρονών, έπαιζα με τον ξάδερφό μου playstation. Σκοτώναμε πουλάκια με όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Ο Άγγελος έγραψε: #22 11-09-10 17:07 2oν: Έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα games είναι με όπλα κτλ που κατά βάση θεωρούνται αγορίστικα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... μπα οχι απαραιτητα.. τα adventures με ρομαντικα μερη και γριφους και γενικα με περισσοτερο σκεψη και λιγοτερο δραση τα προτιμουν συχνα κοριτσια.. ειδικα τα adventures οπως το syberia παραπανω..εκανε πολλες κοπελες αλα και ανδρες να δακρυσουν..παω στοιχημα.. ειδες τα βιντεο? θα το νιωσεις και συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο Boom έγραψε: #23 11-09-10 17:28 Είδα μόνο το ένα. Δεν κατάλαβα τίποτα είναι αλήθεια. Γενικά μπορεί να σπαταλάω εδώ και εκεί το χρόνο μου αλλά σε παιχνίδι δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:02 Η MissKit έγραψε: #24 11-09-10 18:02 Εγώ μάλλον είμαι καμένη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν: 1)Syberia 2)Myst 3)Up (αυτό είναι τρέλα αν παίζεις multiplayer) 4)The Chronicles of Mystery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:16 Η Himela έγραψε: #25 13-09-10 10:16 Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1ον: Τα αγοράκια να φύγουν από το θέμα, μόνο για κοριτσάκια είναι. 2oν: Έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα games είναι με όπλα κτλ που κατά βάση θεωρούνται αγορίστικα παιχνίδια. Επίσης, θυμάμαι ότι παλιά, 7-10 χρονών, έπαιζα με τον ξάδερφό μου playstation. Σκοτώναμε πουλάκια με όπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:07 Ο Άγγελος έγραψε: #22 11-09-10 17:07 2oν: Έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα games είναι με όπλα κτλ που κατά βάση θεωρούνται αγορίστικα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... μπα οχι απαραιτητα.. τα adventures με ρομαντικα μερη και γριφους και γενικα με περισσοτερο σκεψη και λιγοτερο δραση τα προτιμουν συχνα κοριτσια.. ειδικα τα adventures οπως το syberia παραπανω..εκανε πολλες κοπελες αλα και ανδρες να δακρυσουν..παω στοιχημα.. ειδες τα βιντεο? θα το νιωσεις και συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο Boom έγραψε: #23 11-09-10 17:28 Είδα μόνο το ένα. Δεν κατάλαβα τίποτα είναι αλήθεια. Γενικά μπορεί να σπαταλάω εδώ και εκεί το χρόνο μου αλλά σε παιχνίδι δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:02 Η MissKit έγραψε: #24 11-09-10 18:02 Εγώ μάλλον είμαι καμένη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν: 1)Syberia 2)Myst 3)Up (αυτό είναι τρέλα αν παίζεις multiplayer) 4)The Chronicles of Mystery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:16 Η Himela έγραψε: #25 13-09-10 10:16 Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2oν: Έχω την εντύπωση πως τα περισσότερα games είναι με όπλα κτλ που κατά βάση θεωρούνται αγορίστικα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... μπα οχι απαραιτητα.. τα adventures με ρομαντικα μερη και γριφους και γενικα με περισσοτερο σκεψη και λιγοτερο δραση τα προτιμουν συχνα κοριτσια.. ειδικα τα adventures οπως το syberia παραπανω..εκανε πολλες κοπελες αλα και ανδρες να δακρυσουν..παω στοιχημα.. ειδες τα βιντεο? θα το νιωσεις και συ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Ο Boom έγραψε: #23 11-09-10 17:28 Είδα μόνο το ένα. Δεν κατάλαβα τίποτα είναι αλήθεια. Γενικά μπορεί να σπαταλάω εδώ και εκεί το χρόνο μου αλλά σε παιχνίδι δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:02 Η MissKit έγραψε: #24 11-09-10 18:02 Εγώ μάλλον είμαι καμένη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν: 1)Syberia 2)Myst 3)Up (αυτό είναι τρέλα αν παίζεις multiplayer) 4)The Chronicles of Mystery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:16 Η Himela έγραψε: #25 13-09-10 10:16 Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα μόνο το ένα. Δεν κατάλαβα τίποτα είναι αλήθεια. Γενικά μπορεί να σπαταλάω εδώ και εκεί το χρόνο μου αλλά σε παιχνίδι δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:02 Η MissKit έγραψε: #24 11-09-10 18:02 Εγώ μάλλον είμαι καμένη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν: 1)Syberia 2)Myst 3)Up (αυτό είναι τρέλα αν παίζεις multiplayer) 4)The Chronicles of Mystery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:16 Η Himela έγραψε: #25 13-09-10 10:16 Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μάλλον είμαι καμένη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν: 1)Syberia 2)Myst 3)Up (αυτό είναι τρέλα αν παίζεις multiplayer) 4)The Chronicles of Mystery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:16 Η Himela έγραψε: #25 13-09-10 10:16 Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:16 Ο Rempeskes: #26 13-09-10 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω παίξει διάφορα παιχνίδια αλλά αυτό που δε θα ξεπεράσω ποτέ καθώς φαίνεται είναι το wow. Έπαιζα για 2 χρόνια, το σταμάτησα και τώρα το έχω ξαναρχίσει χωρίς όμως να πορώνομαι πια, παίζω αν είμαι σπίτι και δεν έχω κάτι να κάνω ή παίζω με το φίλο μου. Click για ανάπτυξη... και εμένα μου είχε φανεί μεγάλη εφεύρεση το ονλάιν γκέιμινγκ. η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:25 Ο Άγγελος έγραψε: #27 13-09-10 11:25 η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η καλή μου καθόταν και έπαιζε με τις ώρες, πολύ καλύτερο από το να γκρινιάζει ή να με ρωτάει για τη μέρα μου ή να συζητάμε την σχέση μας Click για ανάπτυξη... σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:43 Ο Rempeskes: #28 13-09-10 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παραμελουσε? δεν εκτελουσε ανελλιπώς τα συζυγικά της καθηκοντα?8) Click για ανάπτυξη... τι με νοιάζει? το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #29 13-09-10 11:44 το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το παστίτσιο της πάντως ήταν υπέροχο... (γιαμ) Click για ανάπτυξη... οκ.. παω πασο ,τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:27 Ο Emile έγραψε: #30 13-09-10 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οκ.. παω πασο ,τοτε.. Click για ανάπτυξη... Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:14 Ο Άγγελος έγραψε: #31 13-09-10 13:14 Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πιο ελεϊνα post που έχω δει lol! Εγώ είμαι fanboy των Call of Duty παιχνιδιών! Click για ανάπτυξη... γιατι?νοστιμα ειναι.. τα medal og honor..που βγαινει καινουριο τωρα νομιζω οτι εχουν περισσοτερη ποιοτητα στα γραφικα και τον ηχο και μεγαλυτερο ρεαλισμο..ειναι πιο φροντισμενα πιστευω.. απλα τα call of duty εχουν πιο ανεπτυγμενο multiplayer..αλλα φτιαχτηκαν απο τους ανθρωπους που εφτιξαν το πρωτο medal of honor allied assault.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:44 Ο Morelo έγραψε: #32 13-09-10 13:44 Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γραφουμε και εμεις? Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Στο call of duty 2 εχουν γινει μαχες!!!!! Μακραν το καλυτερο multiplayer πολεμικο παιχνιδι!! Απο περσυ στη Γ λυκειου και μετα δεν παιζω παιχνιδια!Μονο με παρεα κανα multiplayer! Φυσικα παιζουμε pro συχνα,φτιαχνουμε πρωταθληματα και παιζουμε μεταξυ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #33 13-09-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Πριν 1-2 χρονια επαιζα Lineage! Ειχα κολλισει αρκετα! Το ειχα πρωτδει απο ενα φιλο μου αλλα δεν μου αρεσε μεχρι τη στιγμη που εφτιαξα χαρακτηρα και αρχησα να σκοτωνω τερατα και να κανω pvp με αλλους Το wow ποτε δε το συμπαθησα! Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:40 Ο Morelo έγραψε: #34 13-09-10 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχεις παίξει; Τι είναι αυτό που προτιμάς στο Lineage σε σύγκριση με το wow? Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.705 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:52 Η Himela έγραψε: #35 13-09-10 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Morelo: Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει πολυ wow γιατι απτην 1η φορα που το επαιξα δεν με παρακινησε για να συνεχισω! Aλλα απο αυτα που πρατηρησα,εχει πολυ παιδικα γραφικα! Tο pvp ειναι πολυ καλυτερο απτου wow!Μπορεις να κανεις pvp οπουδηποτε με οποιονδηποτε!εχει και duel mode! Αλλα ολοι λενε οτι ειναι καλυτερο απτο lineage.. εμενα παντως δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Αν σου αρέσει το pvp ναι, το wow δεν είναι για σένα, δεν είναι βασισμένο στο pvp. Αλλά στα dungeons και τα raids νομίζω οτι δεν υπάρχει καν σύγκριση με το lineage. Μέχρι ποιο level έφτασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο giannis4ever: #36 13-09-10 15:49 Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παίζει τόσο φανατικά και εθισμένα wow, linage κ.τ.λ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #37 14-09-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: ...Το αγαπημένο μου παιχνίδι Click για ανάπτυξη... διορθώνω το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Foxkiller Νεοφερμένο μέλος Ο Foxkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2012 στις 20:05 Ο Foxkiller: #38 03-06-12 20:05 Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουνίου 2012 KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Ο KingFox έγραψε: #39 07-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Foxkiller: Αιμιλιε να σου πω την αληθεια εγω ειμαι hardcore battlefield 3 / mw2 / mw3 /mw kai γενικα call of duty kai μετα παμε σε λιγο casual 4story Kai battlefield play4free Εγω απο την ηλικια των 2+ εμαθα το call of duty λογω του οτι ο νονος μου ειναι μισος αμερικανος και ό, τι εβγαινε στην αμερικη το εφερνε εδω Ελλάδα και ξεσκιζοτανε! Ετσι εμαθα πολλα πραματα απο αυτον και ετσι ξεκινισε η hardcore gaming πλευρα μου! Click για ανάπτυξη... Το topic λέγετε GIRLgamers οχι BOYgamers χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2013 στις 14:36 Ο Guest 712911: #40 23-04-13 14:36 Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το πρώτο μου παιχνίδι στο xbox ήταν φόρμουλες... Τα συμπεράσματα δικά σας... Spoiler Πάντως, γενικά προτιμώ παιχνίδια τύπου φόρμουλες, tekken etc. Να έχει δράση ρε παιδί μου!!! Αλλιώς τα βαριέμαι εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.