ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

04-07-24

21:46
Εγώ το λέω! Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους, ισχύει αυτό γενικά στη ζωή.Εμένα λένε εδώ μέσα πως βαστάω σε δύο βάρκες, εσύ τα έχεις κάνει αχταρμά νεαρέ.
Το ότι είσαι κατά της σύγχρονης εποχής δεν σημαίνει ότι είσαι -απαραίτητα- κατά των γκέι. Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν αντιγουοκ που να υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

04-07-24

21:47
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχουν αντιγουοκ που είναι εναντίον των γκέι μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το αντιγουοκ ρεύμα ή για να αποδείξουν στην κοινότητά τους ότι δεν είναι ελέφαντες.Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

05-07-24

11:07
Αστειο οτι μερικα ακαουντ το παιζουν φανατικοι προοδευτικοι και ανθρωπιστες αλλα στη γενοκτονια που συντελειται εδω και ποσους μηνες στη παλαιστινη κλεινουν τα ματια τους. Μαλλον δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια δικαιωματα. 

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

19-03-25

15:03
Έτσι θα έπρεπε να γίνονται τα Pride.
Πληρωμή φόρων, Εργασία και Έξοδοι με μία κονκάρδα πάνω στα ρούχα και όχι καραγκιοσλίκια.
Πληρωμή φόρων, Εργασία και Έξοδοι με μία κονκάρδα πάνω στα ρούχα και όχι καραγκιοσλίκια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- touvlo
- Scandal
- charmander
- Paragontas7000
- iren
- User2350
- fmarulezkd
- chester20080
- phleidhs
- johnsala
- Memetchi