Greece Gay Pride

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.
Εμένα λένε εδώ μέσα πως βαστάω σε δύο βάρκες, εσύ τα έχεις κάνει αχταρμά νεαρέ.
Εγώ το λέω! Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους, ισχύει αυτό γενικά στη ζωή.
Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν αντιγουοκ που να υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους.
Το ότι είσαι κατά της σύγχρονης εποχής δεν σημαίνει ότι είσαι -απαραίτητα- κατά των γκέι. Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχουν αντιγουοκ που είναι εναντίον των γκέι μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το αντιγουοκ ρεύμα ή για να αποδείξουν στην κοινότητά τους ότι δεν είναι ελέφαντες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Αστειο οτι μερικα ακαουντ το παιζουν φανατικοι προοδευτικοι και ανθρωπιστες αλλα στη γενοκτονια που συντελειται εδω και ποσους μηνες στη παλαιστινη κλεινουν τα ματια τους. Μαλλον δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια δικαιωματα. :prettyplz:

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
Έτσι θα έπρεπε να γίνονται τα Pride.

Πληρωμή φόρων, Εργασία και Έξοδοι με μία κονκάρδα πάνω στα ρούχα και όχι καραγκιοσλίκια.

Χωρίς τίτλο.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια