ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.808 μηνύματα.

04-07-24

21:46
Εγώ το λέω! Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους, ισχύει αυτό γενικά στη ζωή.Εμένα λένε εδώ μέσα πως βαστάω σε δύο βάρκες, εσύ τα έχεις κάνει αχταρμά νεαρέ.
Το ότι είσαι κατά της σύγχρονης εποχής δεν σημαίνει ότι είσαι -απαραίτητα- κατά των γκέι. Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν αντιγουοκ που να υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

04-07-24

21:47
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχουν αντιγουοκ που είναι εναντίον των γκέι μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το αντιγουοκ ρεύμα ή για να αποδείξουν στην κοινότητά τους ότι δεν είναι ελέφαντες.Προσωπικά μου τη δίνουν περισσότερο στρέιτ που είναι υποστηρικτικοί απλά και μόνο για να πάνε με το ρεύμα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.

05-07-24

11:07
Αστειο οτι μερικα ακαουντ το παιζουν φανατικοι προοδευτικοι και ανθρωπιστες αλλα στη γενοκτονια που συντελειται εδω και ποσους μηνες στη παλαιστινη κλεινουν τα ματια τους. Μαλλον δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια δικαιωματα. 

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 720 μηνύματα.

19-03-25

15:03
Έτσι θα έπρεπε να γίνονται τα Pride.
Πληρωμή φόρων, Εργασία και Έξοδοι με μία κονκάρδα πάνω στα ρούχα και όχι καραγκιοσλίκια.
Πληρωμή φόρων, Εργασία και Έξοδοι με μία κονκάρδα πάνω στα ρούχα και όχι καραγκιοσλίκια.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.202 μηνύματα.

η ελένη παίζει να έχει πάει σε περισσότερα pride απο ο,τι οι ίδιοι οι γκειΗ συνήθεια που έγινε λατρεία.
View attachment 148986
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.

Πολυ προοδευτικο να κοροιδευουμε και να εκθετουμε ενα ατομο με ψυχιατρικα θεματα. Ντροπη. Η γυναικα ειναι αρρωστη και κρατος - κοινωνια την εκθετειΗ συνήθεια που έγινε λατρεία.
View attachment 148986
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

Τη διάγνωση ξέχασες να μας πειςΠολυ προοδευτικο να κοροιδευουμε και να εκθετουμε ενα ατομο με ψυχιατρικα θεματα. Ντροπη. Η γυναικα ειναι αρρωστη και κρατος - κοινωνια την εκθετει

Εγώ πιστεύω έτσι είναι η Λουκά, πάντα έτσι ήταν από καθηγήτρια. Αυτό δεν την καθιστά ψυχιατρικώς άρρωστη, απλά χριστιανοπληκτη και χαζούλα. Και πολλά μπορει να τα κάνει και για την πλάκα της. Σε πολλά από αυτά τα δρώμενα περνάει καλά και χαμογελάει και η ίδια.
Το να είσαι χαζός και να κανεις τετοια δεν διώκεται.

Πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του ότι είναι χριστιανός αλλά να μην αποδέχεται μια ομάδα ανθρώπων; Αυτά δίδαξε ο Χριστός; Πόση υποκρισία;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.111 μηνύματα.

Τι μαλακίες έγραφα εδώ 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Δηλαδη εσυ βλεπεις ενα ισορροπημενο και υγιες ψυχικα ατομο? Τι να πω ισως εχω αδικοΤη διάγνωση ξέχασες να μας πειςΚαι επίσης τι πρέπει να κάνει κοινωνία και κράτος, να της στερήσει την ελευθερία;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.223 μηνύματα.

δεν την ξέρω την κυρία, αλλά γελάω, με καλή διάθεση δηλ, με το ποστ σου.Δηλαδη εσυ βλεπεις ενα ισορροπημενο και υγιες ψυχικα ατομο? Τι να πω ισως εχω αδικο
Έχεις κέρασμα, αν μου βρεις ένα μοναδικό ισορροπημένο και ψυχικά υγιές άτομο
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Να την κλεισει ισως σε καποιο ψυχιατρικο κεντρο???Και επίσης τι πρέπει να κάνει κοινωνία και κράτος, να της στερήσει την ελευθερία;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν σε πιανω, σορρυΈχεις κέρασμα, αν μου βρεις ένα μοναδικό ισορροπημένο και ψυχικά υγιές άτομο
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.223 μηνύματα.

εννοώ, πως πιθανότατα η κυρία έχει ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά όλοι οι άνθρωποι που προσωπικά γνωρίζω, έχουν σοβαρά ψυχολογικά. Έχω την εντύπωση, μετά την πανδημία, μας έχει στρίψει όλους. Δεν έχει σχέση με το ποστ σου, απλά γέλασα, γιατί είδαμε έναν άνθρωπο, που κάνει μπαμ, πως δεν είναι νορμάλ και ....κάτι είδαμε! Όλοι μας σ΄αυτό το καζάνι βράζουμε. Σου ξαναλέω, χαριτωμένα γέλασα. Γενική ήταν η παρατήρησηΔεν σε πιανω, σορρυ
Scandal
Διαχειριστής

Αφού η ίδια δεν θέλει, πως θα την κλείσεις;Να την κλεισει ισως σε καποιο ψυχιατρικο κεντρο???
Θα της κάνεις εισαγγελική; Με ποια αιτιολογία, ότι παίρνει εικόνες του χριστού και βγαίνει στους δρόμους και τα κανάλια και παραμιλάει;
Ναι πολύ σεβαστικό αυτό. Μας πείραξε που γελάμε με τις γελοιότητες που κάνει (που στο κάτω κάτω πέραν από τα γέλια δε νομίζω ποτέ κανένας να την έσπρωξε ή να τη χτύπησε στο Athens Pride ή όπου αλλού κινείται), ενώ το σεβαστικό είναι να παρακάμψεις τη θέλησή της και να της στερήσεις την ελευθερία ενώ είναι ακίνδυνη και το έχει αποδείξει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Pyotr_Krasnov
- hihat1
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- johnsala
- giannhs2001
- touvlo
- American Economist
- Paragontas7000
- nearos
- Reader
- Scandal
- taketrance
- charmander
- Wonderkid
- fourkaki
- synopsis
- Μήτσος10
- ROM32
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- iren
- User2350
- fmarulezkd
- chester20080
- phleidhs
- Kate1914
- Libertus
- Joji
- back2967
- rafaela11
- Fernando_A
- Unboxholics
- Φινεύς
- Ellis
- V@Per
- marww
- camil
- kost28
- thequickbrownfox
- tsiobieman
- Alessandra Eliza
- Luludaki
- jj!
- Εριφύλη
- Antonia Alexandra
- kalhkardia
- vaspan
- efi25
- grtt
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- tslef8
- Viedo
- chris2799
- Dreamer_SW
- Athens2002
- New member
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- Meow
- Satan Claus
- Ariana2018
- George9989
- spring day
- the plant
- Mhtrogoal
- uni77
- Στεφανος56
- Theophilus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.