Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτή είναι τελείως χαζή λογική. Ούτε η ίδια η Λυδία δεν θα ήθελε να έχει αυτήν την ασθένεια και λογικά όταν το έπαθε θα το είχε πάρει κατάκαρδα. Όχι πως δεν είναι αναμενόμενο ίσα-ίσα. Αλλά μη λέμε και βλακείες επειδή αυτή δεν έχει πλέον μαλλιά να κατηγορείς τις άλλες που νιώθουν περίεργα αν έκαναν μεγάλη αλλαγή. Γενικά συμφωνώ ότι είναι απλώς τρίχες και αλλάζουν αλλά μέχρι εκεί.
Με έμεινε μόνο η Ασημίνα που το μαλλί της είναι σαν περούκα πάνω της δεν της πάει καθόλου. Την Χαρά την μεγαλώνει αυτό που της έκαναν θεωρώ. Οι υπόλοιπες σε γενικές γραμμές καλές είναι.
Έχεις δίκιο. Ντροπή μου που τις κατηγόρησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Επειδή φαίνεται να με ειρωνεύεσαι δεν είπα ότι είναι ντροπή πουθενά, και γω γελάω γιατί είναι τρίχες, αλλά είναι τελείως χαζό να λες "ε μωρέ γιατί έπαθαν σοκ" μόνο και μόνο επειδή μια τύπισσα δεν έχει μαλλιά.Έχεις δίκιο. Ντροπή μου που τις κατηγόρησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή φαίνεται να με ειρωνεύεσαι δεν είπα ότι είναι ντροπή πουθενά, και γω γελάω γιατί είναι τρίχες, αλλά είναι τελείως χαζό να λες "ε μωρέ γιατί έπαθαν σοκ" μόνο και μόνο επειδή μια τύπισσα δεν έχει μαλλιά.
Ναι μωρε, μια τύπισσα δεν έχει μαλλια.
Ποιος ξέρει τι πέρασε το κορίτσι μέχρι να το αποδεχτεί :/ Αν το έχει αποδεχτεί. Ντροπή τους να κλαίνε μπροστά της έστω.
Είναι όντως ελεηνες. Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτή είναι η άποψη μου. Δεν θα την αλλάξω.
Gate4
Επιφανές μέλος

Γιατί εκείνες φταίνε που η Λυδία αρρώστησε; Είναι άνθρωποι και λογικό μια αλλαγή να τις επηρεάζει. Αν κάποια ένιωθε ότι ήθελε να κλάψει - άσχετα αν εμένα με φαίνεται χαζό - δεν θα της πάρεις εσύ το λαιμό επειδή η άλλη δεν έχει μαλλιά. Εδώ δεν νοιάστηκε η Λυδία για τις κλάψες τους, εσύ τσατίστηκες.Ναι μωρε, μια τύπισσα δεν έχει μαλλια.
Ποιος ξέρει τι πέρασε το κορίτσι μέχρι να το αποδεχτεί :/ Αν το έχει αποδεχτεί. Ντροπή τους να κλαίνε μπροστά της έστω.
Είναι όντως ελεηνες. Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτή είναι η άποψη μου. Δεν θα την αλλάξω.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Ναι μωρε, μια τύπισσα δεν έχει μαλλια.
ok sooo, εσυ να φανταστω δεν γκρινιαζεις για τιποτα σε ολοκληρη τη ζωη σου και δεν εχεις δικαιωμα να στεναχωριεσαι ποτε επειδη ετυχε να μην εχεις γεννηθει σε εμπολεμη ζωνη του ιραν ξερω γω και εννοειται πως ειναι ντροπη να το κανεις ενω υπαρχουν χειροτερα... σωστα?

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Katerinaev
Δραστήριο μέλος

Όσον αφορά τα κουρέματα θεωρώ ότι χαντάκωσαν παρα πολύ την Μαρία και δεν καταλαβαινω τι βλέπουν στην Γκλόρια.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Πιο αντιπαθέστατες από Κάτια/Σουζάνα δε νομίζω ότι υπάρχουν!!
Εεε.. Η Μαρτίνα. Τη βλέπω και θέλω να της χώσω φάπα

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Αχ...εγώ πάλι θέλω να δώσω μπουνίδι στην ΕλευθερίαΕεε.. Η Μαρτίνα. Τη βλέπω και θέλω να της χώσω φάπα![]()

Guest 875331
Επισκέπτης

Αχ...εγώ πάλι θέλω να δώσω μπουνίδι στην ΕλευθερίαΔεν ξέρω γιατί αυτή η κοπέλα με κάνει τόσο τούρμπο... :/
Και μένα μου φαίνεται κακός χαρακτήρας καταβάθως. Ασε που όταν βγει θα ψωνιστεί.

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά δε συζητώ, Σουζάνα δεν αξίζει να είναι εκεί μέσα από τόσες κακές φωτογραφίες και απαίσια συμπεριφορά. Δεν ξέρω γιατί δεν την έχουν διώξει ακόμη.
Μου αρέσουν πολύ η Άννα Μαρία και η Κέισι.
Φέτος λίγο το βαριέμαι να πω την αλήθεια μου το gntm. Όχι και πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, πολύ μονότονη η ροή των επεισοδίων και οι εντάσεις είναι κάπως ανούσιες, ούτε καν το ξεκατίνιασμα δεν αξίζει δηλαδή.
Guest 875331
Επισκέπτης

Η πιο εκνευριστική είναι η κριντζόλα η Μαρία.
Ισχύει.
Καλά δε συζητώ, Σουζάνα δεν αξίζει να είναι εκεί μέσα από τόσες κακές φωτογραφίες και απαίσια συμπεριφορά. Δεν ξέρω γιατί δεν την έχουν διώξει ακόμη.
Πραγματικά, μου θυμίζει τα παιδάκια στην Αφρική. Καθόλου ωραία δε μου φαίνεται. Δεν καταλαβαίνω.
Μου αρέσουν πολύ η Άννα Μαρία και η Κέισι.
Η 'Αννα Μαρία είανι πάρα πολύ όμορφη, η Κέισι όχι, κυρίως έχει κωλάρα.
Φέτος λίγο το βαριέμαι να πω την αλήθεια μου το gntm. Όχι και πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, πολύ μονότονη η ροή των επεισοδίων και οι εντάσεις είναι κάπως ανούσιες, ούτε καν το ξεκατίνιασμα δεν αξίζει δηλαδή.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Άρχισαν ήδη και την κακολογούν οι οχέντρες που τη ζηλεύουν.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Κωνσταντίνα, the best.
Άρχισαν ήδη και την κακολογούν οι οχέντρες που τη ζηλεύουν.
Καλά είναι κούκλα, μοντέλο τύπου Barbara Palvin.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος

Εεε.. Η Μαρτίνα. Τη βλέπω και θέλω να της χώσω φάπα![]()
Πλέον όταν μιλάει η μαρτινα τη βάζω στο mute. δεν την ανέχομαι πια!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Πλέον όταν μιλάει η μαρτινα τη βάζω στο mute. δεν την ανέχομαι πια!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αν το κάνεις όντως είσαι θεουλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.