theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:09 Ο theio_vrefos: #41 14-02-07 23:09 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επίσης ωραία λουλούδια είναι οι κρίνοι Click για ανάπτυξη... ssccsscxaxaxaxaxaaxxa φαντάσου του χρόνου ξέρω γω το αγοράκι να σου φέρει ΚΡΙΝΟΥΣ αυτό μου κάνει κάτι σε αναλογία με τη παναγία (συμβουλεύω να μη το μυρίσεις, αλλιώς τρέχα για predictor - you never know) ή μια πιο συνηθισμένη σκηνή, αλλά πολύ πιο μακάβρια bottom line ωραία λουλούδια, αλλά γιατί να το ρισκάρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:13 Ο Dark_kronos: #42 14-02-07 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ssccsscxaxaxaxaxaaxxa φαντάσου του χρόνου ξέρω γω το αγοράκι να σου φέρει ΚΡΙΝΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Απο το να της φερει ΚΡΟΝΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zanin: επίσης ωραία λουλούδια είναι οι κρίνοι Click για ανάπτυξη... ssccsscxaxaxaxaxaaxxa φαντάσου του χρόνου ξέρω γω το αγοράκι να σου φέρει ΚΡΙΝΟΥΣ αυτό μου κάνει κάτι σε αναλογία με τη παναγία (συμβουλεύω να μη το μυρίσεις, αλλιώς τρέχα για predictor - you never know) ή μια πιο συνηθισμένη σκηνή, αλλά πολύ πιο μακάβρια bottom line ωραία λουλούδια, αλλά γιατί να το ρισκάρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:13 Ο Dark_kronos: #42 14-02-07 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ssccsscxaxaxaxaxaaxxa φαντάσου του χρόνου ξέρω γω το αγοράκι να σου φέρει ΚΡΙΝΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Απο το να της φερει ΚΡΟΝΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos: ssccsscxaxaxaxaxaaxxa φαντάσου του χρόνου ξέρω γω το αγοράκι να σου φέρει ΚΡΙΝΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Απο το να της φερει ΚΡΟΝΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.