He's Just Not That Into You (2009)

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.
He's Just Not That Into You (2009)

Υπόθεση:
Πέντε γυναίκες που ζουν στη Βαλτιμόρη δέχονται απανωτά "χτυπήματα" από τους άντρες, η καθεμιά τους με διαφορετικό τρόπο. Οι ερωτικές απογοητεύσεις όμως προσφέρουν την ευκαιρία γι' αναζήτηση πιο ειλικρινών σχέσεων.

Προσωπική άποψη: Μου άρεσε. Ευχάριστη ταινία για να περάσει η ώρα. Σουρρεάλιστική προσέγγιση πραγματικών αντιδράσεων. Δείτε την...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααα το χω δει. μεγαλη απογοητευση. γενικα δε μου αρεσει οταν σε μια ταινια εξελισσονται πολλα στορυ μαζι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερή ταινία με πολύ χιουμοριστική διάθεση και πολύ ρεαλιστική!!!! Την έχω δει 2-3 φορές!:redface:

Ταινία με Cure στο trailer δεν μπορεί να είναι κακή :P
Θα την δω. :yes:

Αν και κάτι μου λέει ότι θα με εκνευρίσει αυτό το κλασσικό κλισε "άντρας-κυνηγός - γυναίκα-θήραμα-περιμένει-αιωνίως". :mad:
Αλλά oh well.

Θα σε εκνευρίσει μου φαίνεται Λια. Ωστόσο πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!:P

P.S: Friday I'm in love, λέμεεεεεε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back