Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2014 στις 04:00 Η Dalian έγραψε: #1 13-01-14 04:00 Για πείτε, το είδατε, σας άρεσε? Πιστεύετε ότι αποτελεί ικανοποιητική μεταφορά του βιβλίου? Όσο για μένα δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα 100% καθώς μερικά σημεία με χάλασαν λίγο. Ως ένθερμη fan του Άρχοντα του Jackson είναι αναπόφευκτο να μην εντοπίσεις ελαφρές αποκλίσεις ως προς τη γνησιότητα η/και ποιότητα, σε σχέση με την προηγούμενη τριλογία που αγγίζει αριστουργηματικά όρια κατά τη γνώμη μου Εξάλλου, το υλικό εξαντλείται αργά η γρήγορα. Όμως ,πέρα από ψιλοπράγματα σαν ταινία μου φάνηκε ιδιαίτερα απολαυστική Θα της έβαζα ευχαρίστως ένα οχταράκι πιστεύω. μου άρεσε που έληξε σε cliffhanger, hueheheh Και φυσικά η κομματάρα των τίτλων τέλους: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για πείτε, το είδατε, σας άρεσε? Πιστεύετε ότι αποτελεί ικανοποιητική μεταφορά του βιβλίου? Όσο για μένα δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα 100% καθώς μερικά σημεία με χάλασαν λίγο. Ως ένθερμη fan του Άρχοντα του Jackson είναι αναπόφευκτο να μην εντοπίσεις ελαφρές αποκλίσεις ως προς τη γνησιότητα η/και ποιότητα, σε σχέση με την προηγούμενη τριλογία που αγγίζει αριστουργηματικά όρια κατά τη γνώμη μου Εξάλλου, το υλικό εξαντλείται αργά η γρήγορα. Όμως ,πέρα από ψιλοπράγματα σαν ταινία μου φάνηκε ιδιαίτερα απολαυστική Θα της έβαζα ευχαρίστως ένα οχταράκι πιστεύω. μου άρεσε που έληξε σε cliffhanger, hueheheh Και φυσικά η κομματάρα των τίτλων τέλους: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.