love_angel
Επιφανές μέλος

και η λιλη ειναι εγκυος! τι καλα! ^_^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Έτσι και τα ξανα φτιάξουν ο Μπάρνι με τη Ρόμπιν ουαοοοοο! ^_^
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Antoni Gaudi
Νεοφερμένο μέλος

Μα κι αυτή η Mother να μην εμφανίζεται με τίποτα! Μόνο μια κίτρινη ομπρέλα μας δείχνουν...
love_angel
Επιφανές μέλος

Πρέπει να με άκουσε όλη η γειτονιά έτσι όπως ούρλιαξα από τη χαρά μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweet11
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου για φέτος!
Ο Μπάρνι τελικά θα παντρευτεί την Ρόμπιν!
Πρέπει να με άκουσε όλη η γειτονιά έτσι όπως ούρλιαξα από τη χαρά μου!![]()
Εγώ λυπήθηκα γιατί:
Τη μάνα βλέπω να τη δείχνουν στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Σπάσιμο...
Guest 986132
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή ήθελα κάτι χαλαρό, ευχάριστο και σύντομο σε διάρκεια, σαν διάλειμμα από άλλες σειρές, έβαλα πάλι το How I met your mother, μιας και δεν το είχα τελειώσει παιλιότερα (πρέπει να 'χα φτάσει μέχρι την 5η-6η). Όπου να 'ναι τελειώνω την 4η σεζόν. Αγαπημένος μου μακράν ο Barney - δεν χορταίνεται. Κατά τη γνώμη μου, κρατάει όλη τη σειρά. Εάν δεν ήταν αυτός...
Εεε και ο Μαρσαλλλ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Guest 186240
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.