O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.

25-01-06

19:42
H HTML είναι κλειδωμένη από τους admins ή απλά δεν μπορώ να βρω από που ξεκλειδώνει;
Θέλω να γράψω κάτι στο sig μου, γι' αυτό ρωτάω
Θέλω να γράψω κάτι στο sig μου, γι' αυτό ρωτάω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.

25-01-06

19:49
οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.

25-01-06

19:56
Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ.Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML;
Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο:
<table>
<tr>
<td>100</td>
<td>200</td>
<td>300</td>
</tr>
<tr>
<td>400</td>
<td>500</td>
<td>600</td>
</tr>
</table>
και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML.
Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας".
Μάλλον αυτό φταίει
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.

25-01-06

20:09
Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.

25-01-06

21:05
Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

25-01-06

21:17
οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...