O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:42 Ο O'Zorgnax: #1 25-01-06 19:42 H HTML είναι κλειδωμένη από τους admins ή απλά δεν μπορώ να βρω από που ξεκλειδώνει; Θέλω να γράψω κάτι στο sig μου, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:49 Ο Dark_kronos: #2 25-01-06 19:49 οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:56 Ο O'Zorgnax: #3 25-01-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Click για ανάπτυξη... Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ. Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο: <table> <tr> <td>100</td> <td>200</td> <td>300</td> </tr> <tr> <td>400</td> <td>500</td> <td>600</td> </tr> </table> και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML. Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας". Μάλλον αυτό φταίει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 20:09 Ο Dark_kronos: #4 25-01-06 20:09 Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:05 Ο emufear έγραψε: #5 25-01-06 21:05 Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H HTML είναι κλειδωμένη από τους admins ή απλά δεν μπορώ να βρω από που ξεκλειδώνει; Θέλω να γράψω κάτι στο sig μου, γι' αυτό ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:49 Ο Dark_kronos: #2 25-01-06 19:49 οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:56 Ο O'Zorgnax: #3 25-01-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Click για ανάπτυξη... Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ. Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο: <table> <tr> <td>100</td> <td>200</td> <td>300</td> </tr> <tr> <td>400</td> <td>500</td> <td>600</td> </tr> </table> και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML. Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας". Μάλλον αυτό φταίει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 20:09 Ο Dark_kronos: #4 25-01-06 20:09 Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:05 Ο emufear έγραψε: #5 25-01-06 21:05 Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 19:56 Ο O'Zorgnax: #3 25-01-06 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Click για ανάπτυξη... Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ. Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο: <table> <tr> <td>100</td> <td>200</td> <td>300</td> </tr> <tr> <td>400</td> <td>500</td> <td>600</td> </tr> </table> και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML. Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας". Μάλλον αυτό φταίει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 20:09 Ο Dark_kronos: #4 25-01-06 20:09 Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:05 Ο emufear έγραψε: #5 25-01-06 21:05 Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML; Click για ανάπτυξη... Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ. Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο: <table> <tr> <td>100</td> <td>200</td> <td>300</td> </tr> <tr> <td>400</td> <td>500</td> <td>600</td> </tr> </table> και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML. Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας". Μάλλον αυτό φταίει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 20:09 Ο Dark_kronos: #4 25-01-06 20:09 Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:05 Ο emufear έγραψε: #5 25-01-06 21:05 Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:05 Ο emufear έγραψε: #5 25-01-06 21:05 Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:17 Ο iJohnnyCash: #6 25-01-06 21:17 οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2006 στις 21:18 Ο O'Zorgnax: #7 25-01-06 21:18 Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Okey Dokey!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.