HTML στην υπογραφή;

O'Zorgnax

Δραστήριο μέλος

Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
H HTML είναι κλειδωμένη από τους admins ή απλά δεν μπορώ να βρω από που ξεκλειδώνει;
Θέλω να γράψω κάτι στο sig μου, γι' αυτό ρωτάω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:
οταν εισαι στον πινακα που αλλαζεις την υπογραφη σου εχει ενα εικονιδιοπου ειναι ετσι "<>" αμα το πατισεις δεν δουλευει η HTML;
Χμμμ, αυτό είναι για να κάνω τα γραφόμενα μου να "φαίνονται σαν" HTML, δηλ. με χρωματάκια, indentations κτλ.
Εγώ θέλω να γράψω κάτι τέτοιο:

<table>
<tr>
<td>100</td>
<td>200</td>
<td>300</td>
</tr>
<tr>
<td>400</td>
<td>500</td>
<td>600</td>
</tr>
</table>

και να μου το εμφανίζει σαν πίνακα με HTML.
Επίσης μόλις τώρα είδα ότι κάτω κάτω στη σελίδα γράφε "Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας".
Μάλλον αυτό φταίει

Ισως, δεν ξερω και πολλα απο κωδικες, καλυτερα να περιμενεις να σου απαντισει ο exposed η η michele

Είναι κλειστή η html για λόγους προστασίας.

οσα forum δεν εχουν προστασια html εχουν γινει $%#$%. Ακομη και μουσικη μπορεις να ακους σε καποια thread :P

Okey Dokey!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back