mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

για vodafone δεν ξέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Conceicao
Νεοφερμένο μέλος

dmoud
Νεοφερμένο μέλος

Για το πακέτο με τα τα 30ΜΒ (3.5 ευρώ/μήνα) στέλνεις 2 στο 19109 ενώ για το πακέτο με τα 100ΜΒ (5ευρώ/μήνα) στέλνεις κενό μήνυμα στο 1328. Αυτά για καρτοκινητά (διότι για συμβόλαια έχει άλλα πακέτα). Νομίζω επίσης πως αν θέλεις κάποιο από αυτά τα πακέτα μπορούν να στο ενεργοποιήσουν και αυτό από το 13830.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι "Wapa".το κινητο μου εχει τα δικτυα της wind δεν ξερω αν παιζει ρολο!παντως στο 1313 εστειλα και μου εστειλαν υπηρεσια δεν βρεθηκε!

mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

απο που να κλεψω για εξηγησε μου αναλυτικα γιατι απο τεχνολογια δεναν εχει το κινιτο σου wi-fi μπορεις να "κλέψεις"...

HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχήν, τι συσκευή έχεις;; Αν έχει Wi-Fi, μπορείς μέσα από το menu της συσκευής να συνδεθείς με διάφορα ξεκλείδωτα δίκτυα και να έχεις γρήγορο ίντερνετ εντελώς δωρεάν.. Τώρα, σε περίπτωση που δεν έχεις Wi-Fi συσκευή, η Wind σου προσφέρει τα πακέτα ADSM που σου προσφέρουν αληθινό ίντερνετ και όχι Wap. Τα ιντερνετικά πακέτα που σου προσφέρει η Wind είναι τα εξής:απο που να κλεψω για εξηγησε μου αναλυτικα γιατι απο τεχνολογια δεν![]()

https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1213
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ)
Vodafone:
https://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5811
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιό σοβαρά, πάρε το customer service της Q
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Guest 781029
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Παιδιά μια βοήθεια γιατί είμαι τελείως άσχετος. Έχω cosmote και έβαλα mb, και στο μήνυμα με τις ρυθμίσεις ζητάει ένα PIN. Που το βρίσκω αυτό;
Δεν έχεις ξαναβάλει? Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το ίντερνετ? Είναι ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης πάρε εκεί και θα σου πουν τι παίζει. Όταν άλλαξα κνητό για κάποιο λόγο δεν έμπαινε στο νετ και πήρα και μου το φτιάξανε γιατί είχα απενεργοποιήσει το day pass.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.