Αρχική Δημοσίευση από Angel-Eyes:
Συγγνώμη παιδιά,επειδή θα με φάει η περιέργεια (ενταξει είμαι άσχετη σε τετοια θέματα PC, το παλεύω όμως...υπόσχομαι να μην ξαναενοχλήσω

) τελικά κάποιος το χρησιμοποιεί αυτό για να μην φαίνεται στα chat? για να μην φαίνεται πού κάνει πόστ? για να κάνει "λαμογιές"(συγγνώμη κιόλας) και να μην τον πιάνουν? ή μας δούλευε ο συνάδελφος στην παρέα που μας τα λεγε προχθές οτι το χει και για τους πιο πάνω λόγους το χρησιμοποιεί?
Οποιαδήποτε απορία είναι ευπρόσδεκτη
Κάθε χρήστης, όποτε συνδέεται στο Internet, αποκτά μια διεύθυνση IP [ένας πολυψήφιος αριθμός].
Ο κάθε χρήστης [εγώ - εσύ και ο οποιοσδήποτε άλλος] έχει μια ξεχωριστή και μοναδική IP [σαν ''ταυτότητα'' του δλδ]. Όποτε μπαίνεις σε κάποιο chat room, postάρεις σε κάποιο forum κτλ, η IP σου καταγράφεται. Σε περίπτωση που κάνεις ''λαμογιές'' [

], ο ''υπεύθυνος'' του site /chat, μπορεί να σε διώξει από το chat /forum. Αν προσπαθήσεις να ξανα μπείς στο chat /forum με κάποιο άλλο όνομα, η IP σου που είχε καταγραφεί προηγουμένως, μπορεί να αναγνωριστεί από τον υπεύθυνο του chat/forum και να σε ξανα αποκλείσει ξανά.
Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα απόκρυψης IP, μπορείς να αλλάζεις συνέχεια την IP σου έτσι ώστε να μη σε αναγνωρίζει κανείς.
Ο συνάδελφός σου, δεν έχω ιδέα για πιο λόγο το έχει.. ίσως να ήθελε να το παίξει και έξυπνος

, τώρα που έμαθες και περι τοινος πρόκειται, την επόμενη φορά, ρώτα τον τι στα κομμάτια το θέλει