iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what:εγω εχω το iphone 3g (16 gb) και ειναι καταπληκτικο!!εχω δοκιμασει παρα πολλα κινητα τηλεφωνα κανενα ομως δεν συγκρινεται με το iphone!!
πχ. αυτη την στιγμη γραφω την απαντηση μου απο το iphone mou!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what:
Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ....
Ανομοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά.Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ....
Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου..![]()

On-Topic:Μόνο μερικά κατάστημα έχουν παραλάβει το iPhone 3GS και τα καταστήματα που τα έχουν παραλάβει έχουν πάρει το πολύ 5 και έτσι θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου.Το e-shop της Cosmote δεν έχει διαθέσιμα iPhone 3GS (16 και 32Gb),ενώ το e-shop της Vodafone έχει μόνο iPhone 3GS 32Gb (μαύρα).
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye:
Guest 272341
Επισκέπτης

s.s
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ!

Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω.
Καλό ξημέρωμα,
S.-
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για το 3G
iPhone,μηδενική εξέλιξη...
Guest 990498
Επισκέπτης

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου...
Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο
iPhone,μηδενική εξέλιξη...
Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο...
Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω...

Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό;
kdoul
Νεοφερμένο μέλος

P.S.: sorry αν πολυλογώ

Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου.
kdoul
Νεοφερμένο μέλος

mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν.Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου...).
Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό;
Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi:
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.