iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 19:56 Ο iGiannis έγραψε: #241 02-08-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από biousra: εγω εχω το iphone 3g (16 gb) και ειναι καταπληκτικο!!εχω δοκιμασει παρα πολλα κινητα τηλεφωνα κανενα ομως δεν συγκρινεται με το iphone!! πχ. αυτη την στιγμη γραφω την απαντηση μου απο το iphone mou!! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:00 Ο KostasTheGreek: #242 02-08-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what: Click για ανάπτυξη... Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανομοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Ο iGiannis έγραψε: #243 02-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά. On-Topic:Μόνο μερικά κατάστημα έχουν παραλάβει το iPhone 3GS και τα καταστήματα που τα έχουν παραλάβει έχουν πάρει το πολύ 5 και έτσι θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου.Το e-shop της Cosmote δεν έχει διαθέσιμα iPhone 3GS (16 και 32Gb),ενώ το e-shop της Vodafone έχει μόνο iPhone 3GS 32Gb (μαύρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο KostasTheGreek: #244 02-08-09 20:25 Διαθεσιμα κομματια υπαρχουν για παραγγελια στην ιστοσελιδα του γερμανου www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:34 Ο Guest 272341: #245 03-08-09 00:34 επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από biousra: εγω εχω το iphone 3g (16 gb) και ειναι καταπληκτικο!!εχω δοκιμασει παρα πολλα κινητα τηλεφωνα κανενα ομως δεν συγκρινεται με το iphone!! πχ. αυτη την στιγμη γραφω την απαντηση μου απο το iphone mou!! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:00 Ο KostasTheGreek: #242 02-08-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what: Click για ανάπτυξη... Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανομοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Ο iGiannis έγραψε: #243 02-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά. On-Topic:Μόνο μερικά κατάστημα έχουν παραλάβει το iPhone 3GS και τα καταστήματα που τα έχουν παραλάβει έχουν πάρει το πολύ 5 και έτσι θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου.Το e-shop της Cosmote δεν έχει διαθέσιμα iPhone 3GS (16 και 32Gb),ενώ το e-shop της Vodafone έχει μόνο iPhone 3GS 32Gb (μαύρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο KostasTheGreek: #244 02-08-09 20:25 Διαθεσιμα κομματια υπαρχουν για παραγγελια στην ιστοσελιδα του γερμανου www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:34 Ο Guest 272341: #245 03-08-09 00:34 επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what: Click για ανάπτυξη... Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανομοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Ο iGiannis έγραψε: #243 02-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά. On-Topic:Μόνο μερικά κατάστημα έχουν παραλάβει το iPhone 3GS και τα καταστήματα που τα έχουν παραλάβει έχουν πάρει το πολύ 5 και έτσι θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου.Το e-shop της Cosmote δεν έχει διαθέσιμα iPhone 3GS (16 και 32Gb),ενώ το e-shop της Vodafone έχει μόνο iPhone 3GS 32Gb (μαύρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο KostasTheGreek: #244 02-08-09 20:25 Διαθεσιμα κομματια υπαρχουν για παραγγελια στην ιστοσελιδα του γερμανου www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:34 Ο Guest 272341: #245 03-08-09 00:34 επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ.... Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου.. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά. On-Topic:Μόνο μερικά κατάστημα έχουν παραλάβει το iPhone 3GS και τα καταστήματα που τα έχουν παραλάβει έχουν πάρει το πολύ 5 και έτσι θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου.Το e-shop της Cosmote δεν έχει διαθέσιμα iPhone 3GS (16 και 32Gb),ενώ το e-shop της Vodafone έχει μόνο iPhone 3GS 32Gb (μαύρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο KostasTheGreek: #244 02-08-09 20:25 Διαθεσιμα κομματια υπαρχουν για παραγγελια στην ιστοσελιδα του γερμανου www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:34 Ο Guest 272341: #245 03-08-09 00:34 επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαθεσιμα κομματια υπαρχουν για παραγγελια στην ιστοσελιδα του γερμανου www.e-germanos.gr και στο οτεσοπ www.oteshop.gr:bye: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 00:34 Ο Guest 272341: #245 03-08-09 00:34 επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη πιο πανω τα παιδια συγκρινουν το ıphone με αλλα κινητα λεγοντας οτι οποιοσ εχει λεφτα δινει 500 600 700 ευρω ενω υπαρχουν πιο φθηνα και καλυτερα κινητα!!και εγω την συγκριση την εκανα πανω σε αυτο!!γιατι πραγματικα το ıphone δεν ειναι ενα απλο κινητο,ειναι κατι πολυ παραπανω..επισης η αδερφη μου εχει blackberry και δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη και ουτε και μενα μαρεσει!!για αλλες συσκευες παρομοιες του ıphone δεν εχω ιδεα..εγω ειπα την γνωμη μου απλα!!παντως εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο κινητο αφης που κυκλοφορει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
s.s Νεοφερμένο μέλος Ο S.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 01:44 Ο s.s έγραψε: #246 03-08-09 01:44 Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι χρήστης ipod touch (δλδ το iphone χωρίς sms και κλήσεις-αλλά γίνονται κ αυτά,με ιντερνετ πάντα) και είμαι υπερευχαριστημένος.Μάλιστα έχει μεγαλύτερη προταιρεότητα από το κινητό μου (ενα erickson walkman εχω) σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχουν καλύτερα κινητά του ίδιου στυλ αλλά έχω βολευτεί με την apple και δεν πολυθέλω να μαθαίνω νέα λειτουργικά κλπ.Ρίχνοντας μια ματιά σε φυλλάδιο ηλεκτρονικών της Κύπρου (σε 11 ώρες από τώρα φεύγω btw) είδα το νεο iphone 16gb στα 1000κατι ευρώ! Βρε δε γαμ.. Αντε να μαζευτεί μια καλή επιδότηση να δω τι θα κάνω. Καλό ξημέρωμα, S.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:57 Ο DimitrisMat: #247 03-08-09 12:57 Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:59 Ο Guest 990498: #248 03-08-09 12:59 Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η "ανατομία" ενός iPhone 3GS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 13:42 Ο KostasTheGreek: #249 03-08-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat: Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου... Όσο για το 3G,δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο iPhone,μηδενική εξέλιξη... Click για ανάπτυξη... Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο... Απο 2G σε 3GS αξιζει με το παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 21:54 Ο Emile έγραψε: #250 03-10-09 21:54 Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:02 Ο kdoul έγραψε: #251 03-10-09 22:02 Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι πολυ ωραίο το iPhone, από άποψη σχεδιασμού και οθόνης. Το παλαιότερο μοντέλο (3G)δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλό λόγω διαφόρων ελλειψεων(mms, video camera...).Το καινούριο (3gs) έχει καλύψει πολλές απο αυτές τις ελλείψεις(μενει βιντεο κλίση και μεταφορα αρχείων με bluetooth).Παρ΄ολα αυτα νομίζω πως ειναι λίγο ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. P.S.: sorry αν πολυλογώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Ο Emile έγραψε: #252 03-10-09 22:40 Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω μπορείς να τα προσθέσεις αυτά άμα κατεβάσεις κατάλληλες εφαρμογές. Το ξέρω γιατί το έχει ο πατέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kdoul Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντινός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Ο kdoul έγραψε: #253 03-10-09 23:14 βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιντεο κληση δεν νομιζω γιατι δεν εχει 2η καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:33 Ο mazin έγραψε: #254 03-10-09 23:33 δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δειτε αυτο ! https://www.pomegranatephone.com/ φτιαχνει και καφε !! ασχετο αλλα ωρεο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emile Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Emile αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:49 Ο Emile έγραψε: #255 03-10-09 23:49 https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο mazin έγραψε: #256 03-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emile: https://ifrappe.com Μήπως εννοείς... Αυτό? Click για ανάπτυξη... nop σας το εδωσα το λινκ δες το φτιαχνει και καφε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:21 Ο Eruyomo έγραψε: #257 04-10-09 10:21 Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως, φτιάχνει και καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:35 Ο iGiannis έγραψε: #258 04-10-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 camil Scandal Unboxholics AggelikiGr American Economist fortheloveofshizaya fockos Memetchi rafaela11 chester20080 Ilikntas taketrance Joji back2967 fourkaki naturale Wonderkid fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emile: Σύντομα είναι τα γενέθλιά μου (13 Οκτώβρη) και ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική. Του έχω πεί να μου πάρει το iPhone (Δεν το έχει βρεί ακομά χωρίς πακέτο συμβολαίου... ). Έχετε καμιά γνώμη για το iPhone να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να στο αγοράσει από εξωτερικό γιατί το Service της Cosmote και της Vodafone είναι Gtp. Βέβαια, σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα θα αργίζουν πολύ να στο επιστρέψουν. Υπάρχει περίπτωση το iPhone 3GS να έρθει και στη Wind.... :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:57 Ο Eruyomo έγραψε: #259 04-10-09 11:57 Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ πάντως θα πρότεινα οτι όποιος θέλει μια συσκευή σαν το iPhone, να μην την πάρει σε τηλέφωνο. Υπάρχει και το νέο ipod touch που είναι σχεδόν η ίδια συσκευή και πολύ φθηνότερη. Γενικά πάντως το iphone/ipod είναι η πιο δημοφιλής φορητή gaming πλατφόρμα αυτή τη στιγμή (και η πιο δυνατή σε hardware) για όποιον το σκέφτεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η persi έγραψε: #260 04-10-09 12:18 Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά, σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ, αλλά μόλις κατάλαβα πόσο ηλίθιο κι ανόφελο είναι να κυκλοφορεί ένα παιδί Α' γυμνασίου με iPhone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.