termitis
Νεοφερμένο μέλος

Το λεξικό αυτό φτιάχτηκε με στόχο να καλύψει την ανάγκη για ένα λεξικό οικονομικών όρων.Δημιουργήθηκε απο φοιτητή του Οικονομικου Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο να βοηθήσει τους συμφοιτητές του που χρειάζονται ένα εύχρηστο λεξικό είτε για το Erasmus είτε για κάποιο δίπλωμα.Οι επεξηγήσεις των λημμάτων γίνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα και περιεκτικά γίνεται για να μήν χάνεστε σε χαώδης αναλύσεις.
-Περιέχει περισσότερες από 16.000 Λέξεις Οικομικών,Επιχειρηματικών,Τραπεζικών όρων.
-Αγαπημένα σε αλφαβητική σειρά.
-Ιστορικό.
-English-Greek, Greek-English απλά με την αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο.
-Preview των λέξεων.
-iPhone,iPad support
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EleNouzZz
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliospap
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

Αν εννοείς για τις απαραίτητες ρυθμίσεις:
https://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html
Αν έχεις κάνει ήδη τις απαραίτητες ρυθμίσεις και θες internet (πέρα από wi-fi), ενεργοποιείς κάποιο πακέτο απ' την εταιρεία σου.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχεις λεφτά, ε;Ποίος ξέρει πότε είναι due το untethered jailbreak για IOS 6?Eίμαι ακόμα σε 5.11.1 γιατί δε θέλω να χάσω τα cydia apps και το customization που έχω ρίξει. Παρακολουθώ την dev team αλλά ακόμα στη κοσμάρα της ,δεν έχει αναφέρει κάτι.Ξέρει κάποιος;

Foxkiller
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω Fox !!!

Γεια σας ! θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω π να απευθηνθω ρωτισα γονεις και μου λενε διαφορα και ετσι σκεφτηκα να ρωτισω εδω μπας και μου πειτε ιδεεσ !! Ωραια ξεκιναω !!!.... ο Νονος μου ειναι μισος αμερικανος και μισος ελληνας και θα παει αμερικη και σκεφτηκα να παω μαζι του να παρω το iphone 5 το οποιο το αγοραζω 600$ δηλαδη 451,00 ευρω !! πειτε μου κατι οταν γυρναω θα χρειαστει να πληρωσω τιποτα παραπανω? και αμα συμφερει !!! ευχαριστω !!
Ευχαριστω Fox !!!
Δεν χρειάζεται να πας μαζί του, μπορεί να στο αγοράσει εκείνος.
Αν και απ ότι καταλαβαίνω, το θες το ταξιδάκι σου..

Θα πληρώσεις εκτελωνισμό, αν διαπιστώσουν ότι είναι καινούριο.
Αν δηλαδή το φέρεις σφραγισμένο με το κουτί του, δουν τη τσάντα σου και το διαπιστώσουν.
Αν το έχεις ανοιχτό στην τσέπη σου, δεν θα πληρώσεις τίποτα.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Foxkiller
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos : Άστα αυτά το ξέρω άπλα ρωτάω για να μάθω !! χΔΔΔ !
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Επίσης με 451€ παίρνεις HTC One X ή GS3, κλάσεις ανώτερα από το μηλαράκι.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Γεια σας ! θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω π να απευθηνθω ρωτισα γονεις και μου λενε διαφορα και ετσι σκεφτηκα να ρωτισω εδω μπας και μου πειτε ιδεεσ !! Ωραια ξεκιναω !!!.... ο Νονος μου ειναι μισος αμερικανος και μισος ελληνας και θα παει αμερικη και σκεφτηκα να παω μαζι του να παρω το iphone 5 το οποιο το αγοραζω 600$ δηλαδη 451,00 ευρω !! πειτε μου κατι οταν γυρναω θα χρειαστει να πληρωσω τιποτα παραπανω? και αμα συμφερει !!! ευχαριστω !!
Ευχαριστω Fox !!!
Ξεχνάς τον φόρο της εκάστοτε Πολιτείας. Οπότε είναι περισσότερα.
Αγοράζεις την έκδοση που παίζει Ευρώπη. Προσοχή να είναι ξεκλείδωτο.
Το ενεργοποιείς στην Αμερική.
Θα χρειαστείς nano sim, βγάζεις από πριν στην Ελλάδα και αντάπτορα για τις ελληνικές πρίζες, άμα τη επιστροφή σου.
Foxkiller
Νεοφερμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.