iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Είναι απίστευτα πρωτότυπο...
Η όλη ποιότητα κατασκευής είναι εντυπωσιακή, το μέγεθος ιδανικό, η οθόνη άπιαστη σε χρώμα και μέγεθος και το UI δίνει νέο ορισμό στην ευχρηστία!
Guest 990498
Επισκέπτης

Steve Jobs, Apple CEO, announced in an open letter to the mobile community that Apple iPhone will finally get official third-part application support. The developer's SDK (Software Development Kit) will be ready in February though, as obviously the Apple team is working hard on creating a developer's platform that's open to new applications but at the same time secure in terms of personal data protection and virus-proof.
As expected, the developer's SDK would also be used for creating third-party applications for iPod Touch.
We are glad that Apple senior management has finally got its heads back on and will be opening the platform for developers worldwide. However, we feel that the security restrictions imposed due to the supposed virus/malware threats will be a ingenious way to put cuffs on the developers hands, if you get what we mean. That leaves us rather curious on how things would turn up in the end.
gsmarena.com
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πολυ απλα της βαζεις πολυτιμους λιθους και πολυτιμα μεταλα επανω.
Ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για διαμαντια και χρυσο...
Ελπιζουμε μονο το τελικο αποτελεσμα να ειναι ομορφο και να μην ειναι πολυ φανταχτερο.
Ειπαμε...αλλο "μουρη" κι αλλο λατερνα.

Diamond iPhone
Just about every gadget follower could have predicted this one, the diamond Apple iPhone. As soon as we saw the gold iPhone we knew it was only a matter of time. It's also not much of a surprise that the phone comes from Amosu, a company famed for their love of covering gadgets in gold and diamonds. The diamond iPhone has 420 diamonds, a total weight of 5.65 carats set in 18K white or yellow gold. it can also be ordered in white, black or pink sapphires. The gadget will be available in November for $41,225.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πρέπει να βγει νόμος που απαγορεύει την χρήση διαμαντιών/κρυστάλλων σε τεχνολογικά προϊόντα. Έχω σιχαθεί να βλέπω λατέρνες
Για τα κρυσταλλα διαφωνω εν μερη.

Ειμαι υπερ της χρησης τους οταν προκειται για την οθονη του κινητου.Αντι να εχει πλαστικο να εχει κρυσταλλο δηλαδη.(βλεπε i-phone)
Kαι υπερ της χρησης τμηματων στο hardware απο μεταλλο ή κραμα μεταλλων.(δινει τρομερη ομορφια και το κανει πιο ανθεκτικο)
Guest 990498
Επισκέπτης

Χώρια που αν η συσκευή χαλάσει δε ξέρεις τι να τα κάνεις.Πρέπει να βγει νόμος που απαγορεύει την χρήση διαμαντιών/κρυστάλλων σε τεχνολογικά προϊόντα. Έχω σιχαθεί να βλέπω λατέρνες

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η οθόνη του iPhone είναι κρύσταλλο;Για τα κρυσταλλα διαφωνω εν μερη.
Ειμαι υπερ της χρησης τους οταν προκειται για την οθονη του κινητου.Αντι να εχει πλαστικο να εχει κρυσταλλο δηλαδη.(βλεπε i-phone)
Kαι υπερ της χρησης τμηματων στο hardware απο μεταλλο ή κραμα μεταλλων.(δινει τρομερη ομορφια και το κανει πιο ανθεκτικο)
Όσο για το μέταλλο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Marie!
@borat: Είτε τα πουλάς είτε τα δίνεις δώρο στην κοπέλα σου ...

Guest 990498
Επισκέπτης

Ναι, μάλλον, πάντως δεν έχει σχέση με αυτές γραφίδος-αφής.Η οθόνη του iPhone είναι κρύσταλλο;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν βρω ακριβως τι παιζει θα σας πω
Guest 990498
Επισκέπτης

Ότι σπάει, σπάει αυτό είναι δεδομένο, αλλά και αυτές με τη γραφίδα, σε περίπτωση σύγκρουσης σημαδεύονται και χαλάνε.Αυτό δεν σημαίνει ότι σπάει πιο εύκολα;

Η οθόνη του iPhone είναι κρύσταλλο;
Όσο για το μέταλλο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Marie!
Απο το myphone:
Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στην εμπρόσθια επιφάνεια του iPhone, η οποία καλύπτεται σχεδόν ολοκληρωτικά από ειδική γυάλινη επίστρωση (ανθεκτική στις γρατσουνιές) ώστε να προστατεύεται αποτελεσματικά η οθόνη. Περιμετρικά, έχει γίνει χρήση ανοξείδωτου ατσαλιού, το οποίο συγκρατεί τα επιμέρους τμήματα της συσκευής στη θέση τους. Η οπίσθια επιφάνεια καλύπτεται σχεδόν ολοκληρωτικά από αλουμίνιο
Guest 990498
Επισκέπτης

Με επιανε η καρδια μου καθε φορα που του εκανε κατι...

Δεν λεω, εχει οντως τρομερη ποιοτητα κατασκευης (aplle ειναι ετσι κι αλλιως) και οντως οπως ειπαμε εχει αντιχαρακτκη οθονη, αλλα Θεε μου...η καρδια μου!
Guest 990498
Επισκέπτης

Λίγο ακόμη ξύλο να του έδινε και θα με έπιαναν τα κλάμματα!Τι video ηταν αυτο ρε συ borat....???
Με επιανε η καρδια μου καθε φορα που του εκανε κατι...
Δεν λεω, εχει οντως τρομερη ποιοτητα κατασκευης (aplle ειναι ετσι κι αλλιως) και οντως οπως ειπαμε εχει αντιχαρακτκη οθονη, αλλα Θεε μου...η καρδια μου!

Αλλά σκυλί το ρημάδι...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.