iSchool profits?

Mariosxania

Δραστήριο μέλος

Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα.
Δοκίμασε με άλλον browser πάλι το κάνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστιάννα ^^

Διάσημο μέλος

Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.571 μηνύματα.
Στον opera δεν έχει καμία. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
profit ειναι το κερδος btw, οχι τα εσοδα, αυτα ειναι income.
Οι διαφημισεις της google ειναι διαφορες εγω βλεπω αλλη τωρα.

X-FILER

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα.
Δοκίμασε με άλλον browser πάλι το κάνει?

τωρα εχω συνηθισει chrome,ασε που τα αλλα ειναι αργα:P:D

Crookshanks

Διάσημο μέλος

Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.
Και δεν μας το έλεγες να πατάμε συνεχως πανω τους??

Σου κρατάνε την ΙΡ, οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα:P.

Στον opera δεν έχει καμία. :D

Όχι, δεν έχει:D.

mechanicarts

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Εγώ έχω όπερα, αλλά βλέπω διαφημίσεις :hmm: Όχι ότι με νοιάζει, μέχρι πριν λίγο νόμιζα ότι πρόκειται για περιοχή του ischool :lol: τώρα κατάλαβα ότι οδηγούν σε άλλα σάιτ :lol

Άσε που εμένα η IP μου είναι σταθερή και δεν έχουμε ζητήσει κάτι τέτοιο.

Μαρουλάκι

Δραστήριο μέλος

Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Τι εννοείτε; τις pop up διαφημίσεις; γιατί μπερδεύτηκα....:(

funny

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
ρε παιδια το Κυριακο πηγατε και κανατε διαφιμηση;;;

τουλαχιστον πληρωνει καλα;;
ή ειναι διαφιμηση του Google;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

persi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα.
Διαφήμιση του google είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fedde le Grand

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα.
Έχω μία ιδέα που την πηρα από άλλο φόρουμ..Να στέλνουμε μέσω τραπεζικής συναλλαγής ένα ποσό τον μήνα πχ 5 ευρώ και έτσι να κερδίζει έσοδα ο διαχειριστής τι λέτε;;

teol20

Επιφανές μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.425 μηνύματα.
Kαι να δίνεται στο μέλος ένας τιμητικός τίτλος;
Μα τοσα πολλα ειναι τα εξοδα του φόρουμ;

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.976 μηνύματα.
Μπορεί να βγάζουνε κάρτες επίσημου μέλους με 5e !
Έτσι θα μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό πιστεύω για να κρατηθεί το site !
Και να αναπτυχθεί !

Fedde le Grand

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα.
Ο Διαχειριστής του TheGreekz.com έχει βγάλει πάνω από 200 Ευρώ έτσι...Με 5 ευρώ θα κερδίζουν προνόμια του φόρουμ και θα λέγονται VIP members..Απλά θα στέλνουν πμ στον διαχειριστή και αυτός θα τους λέει σε ποιο λογαριασμό να τα στείλουν και σε ποια τράπεζα..Σε εκείνο το φόρουμ όταν μπαίνω υπάρχουν 20+ άτομα που είναι VIP και αυτοί δεν είναι όλοι από τους 100 που είναι ον αυτοί οι 20 είναι VIP...Δηλαδή αυτός θα έχει πλουτίσει..Τώρα θα μου πεις εκεί έχει 70.000 μέλη αλλά το ίδιο είναι

Eukleidis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα.
Και αντε πες πως γινεσαι VIP τι καταλαβες?

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
Δεν είναι το τι θα καταλάβεις αλλά προσφέρεις στο φόρουμ κάτι(αν κατάλαβα σωστά τον submarine). Aλλά και πάλι το TheGreekz.com έχει κατά πλειοψηφία ενήλικα μέλη ενώ εδώ ισχύει το αντίθετο:)

napstor

Δραστήριο μέλος

Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα.

Eukleidis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα.
Δεν είναι το τι θα καταλάβεις αλλά προσφέρεις στο φόρουμ κάτι(αν κατάλαβα σωστά τον submarine). Aλλά και πάλι το TheGreekz.com έχει κατά πλειοψηφία ενήλικα μέλη ενώ εδώ ισχύει το αντίθετο:)

Ναι να προσφέρεις δε λέω αλλά α)ανηλικοι είναι οι πιο πολλοι β) μηπως θα βάζουμε τον Πέτρο να κόβει και αποδείξεις γ) είναι νόμιμο?

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
Ναι πιστεύω ότι εκεί και σε άλλα φόρουμ που έχω δει γίνεται σα δωρεά.Τώρα δεν παίρνω και όρκο:)

teol20

Επιφανές μέλος

Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.425 μηνύματα.
Απλα δινοντας αυτα τα χρηματα οι χρηστες κερδιζουν καποια προνομια.
α)Προσβαση σε κατηγοριες κρυφες για τα αλλα μελη
β)Πιο μεγαλη υπογραφη/αβαταρ
γ)Πιο πολλά PMs
κλπ,κλπ

persi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα.
Η νοοτροπια του iSchool απο την αρχη δεν ηταν να ειναι ολα δωρεαν;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...