Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Λογικά όταν κάνεις reset το router αυτο σου αλλάζει. Αν σου αλλάζει και παλι δεν σε βάζει τότε έχουν κόψει με κάποιο τρόπο ολες τις πιθανες ips, πχ ολης της ελλάδας ή όλης της otenet.
Αν θές να "αλλάξεις το ip" πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν proxy server για να φανεί το ip αυτουνου. Ψάξε στο internet για "anonymous proxies" (κάποια θέλουν λευτά, άλλα είναι free).

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Red Cat
Νεοφερμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

έχω κάνει πολλές ρυθμίσεις στο router δεν θέλω να της χάσω, κανένα πρόγραμμα change ip ξέρετε;;
Ρε φιλαράκι, μην τρελαίνεσαι. Απλό restart σου είπε να κάνεις στο ρούτερ, όχι hard reset (στις εργοστασιακές ρυθμίσεις).
Απλά το κλείνεις από το ΟΝ/OFF και το ξανανοίγεις (εγώ το κάνω και μέσα από το panel γιατί βαριέμαι να σηκωθώ να πάω εκεί που είναι ο ρούτερ

Την απλή λύση πάντως να επικοινωνήσεις με τον Admin του chat την έχεις σκεφτεί ή μήπως έφαγες ban και θες να το παρακάμψεις;

επειδήστην αρχή μου είπε για reset μπερδεύτηκαΡε φιλαράκι, μην τρελαίνεσαι. Απλό restart σου είπε να κάνεις στο ρούτερ, όχι hard reset (στις εργοστασιακές ρυθμίσεις).
Απλά το κλείνεις από το ΟΝ/OFF και το ξανανοίγεις (εγώ το κάνω και μέσα από το panel γιατί βαριέμαι να σηκωθώ να πάω εκεί που είναι ο ρούτερ)
Την απλή λύση πάντως να επικοινωνήσεις με τον Admin του chat την έχεις σκεφτεί ή μήπως έφαγες ban και θες να το παρακάμψεις;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΦΗ35
Νεοφερμένο μέλος

JN763. Αρνήθηκε η πρόσβαση απο την διεύθυνση ip σας.
Μπορει να βοηθησει καποιος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεύτερο post στο παρόν.Καλημερα! Εδω και λιγες μερες μπαινω σε ενα τσατ και μου βγαζει αυτο το μηνυμα
JN763. Αρνήθηκε η πρόσβαση απο την διεύθυνση ip σας.
Μπορει να βοηθησει καποιος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transcendence
Νεοφερμένο μέλος

Δικαιολογημένα, αφού δεν βρέθηκε λύση στο πρώτοΔεύτερο post στο παρόν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.