23-08-06

23:37
Λοιπον λεω να ανοιχτη μια σελιδα με τους κτηνιατρους που αγαπουν την δουλεια τους και την κανουν σωστα και να αναφερουμε την διευθυνση τους για οσους εχουν προβλημα η θελουν δευτερη γνωμη . Εγω προσωπικα ειχα ασχημη εμπειρια απο τον προηγουμενο κτηνιατρο που ειχα (ακομα πιστευω πως αυτος ευθυνεται για το αντρακι που χαθηκε γιατι δεν τον στειρωσε σωστα) Τωρα ομως πετυχα διαμαντι γιατρο και βλεπω και τη διαφορα στην εξεταση στα εμβολια στην φροντιδα...εκεινο που ειναι φανερο ειναι οτι αγαπαει τα ζωα Μετα απο αυτο ειμαι σιγουρη οτι κανει σωστη δουλεια και ειδα ιδη την διαφορα απο αλλους γιατρους .Ετσι λεω να γραψω την διευθυνση του για οσους οσες ενδιαφερονται για Θεσσαλονικη Λοιπον λεγεται Σπυρος Ταχος ,εχει ιατρειο στην Νεαπολη Θεσσαλονικης και το τηλεφωνο το ειναι 2310554995 Οδος Ζακα 56 Νεαπολη.Ελπιζω να μην παραβαινω κανεναν κανονα Απλα επειδη επαθα θελω να δωσω το στιγμα για οτι καλο υπαρχει και μπορει να βοηθησει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

24-08-06

03:14
Γιώτα μου, υπάρχει ήδη αυτό. Δες στα links. Δεν είναι απαραίτητο να έχει και σελίδα, απλά αφήνεις εντελώς κενό το πεδίο (χωρίς το https://) 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.