Α, το θέμα μου. Έχω κάνει διατριβή.

1. Φυσικά και υπάρχουν.. όπως και γενικότερα στη διάθεση.
2. Στο ότι κάποιος ξύπνησε στραβά, σε κάποιο άσχημο γεγονός που έχει συμβεί, στο ότι μπορεί η σχέση να μη διανύει τις καλύτερες ημέρες της.. Και αντίθετα ένα καλό γεγονός, ένα καλό νέο μπορεί να ανεβάσει την λίμπιντο στα ύψη. Ή και η ζήλια σε μερικούς ανθρώπους (τους κάνει να θέλουν να "μαρκάρουν" τον χώρο τους ξανά σαν τους σκύλους

). Επίσης όσο πιο νέα η σχέση, τόσο πιο μεγάλη η ..λίμπιντο.

3. Απάντησα μόλις.
4. Εξαρτάται από το πόσο σημαντικό θεωρεί το σεξ το κάθε μέλος της σχέσης κι αν αυτές οι δύο απόψεις ταυτίζονται. Υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν κάνουν καλό και πολύ σεξ, δεν μπορούν να μείνουν σε μια σχέση, όσο καλή κι αν είναι κατά τ' άλλα. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν δίνουν τόση σημασία στο σεξ και μετράνε πχ παραπάνω την συντροφικότητα, οπότε τους απασχολεί πιο πολύ να έχουν κοινά ενδιαφέροντα παρά να δοκιμάζουν κάθε τρεις και λίγο νέες στάσεις

(χωρίς αυτο να σημαίνει πως βαριούνται κιόλας).
5. Αυτή τη λύση δεν την έχω. Φαντάζομαι πως πρέπει να υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ικανοποιεί και τους δύο.
6. Φυσικά και η ποιότητα δεν εξαρτάται από την ποσότητα. Αντίθετα όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο πιο καλό γίνεται συνήθως, γιατί γνωρίζεις και τον άλλον και αποκτάς οικειότητα με το σώμα του. Αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε θα διάλεγα ποιότητα, διότι αν δεν έχεις χημεία με τον άλλον και ένταση συναισθημάτων και παρόμοια διάθεση, όσο σεξ κι αν κάνεις.. δεν το ευχαριστιέσαι το ίδιο.