iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το VMware player χρειαζομαι; Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη, εγκατέστησέ το πρώτα και ρώτα εδώ μετά αν έχεις απορία. Όσοι έχουμε vmware θα σε κατευθύνουμε κατάλληλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Με μια λέξη ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αλλά....τίποτα μπροστά σε ενα κανονικό partition με native το OS μέσα.

Χώνεις το CD μέσα, add new machine και τη ρυθμίζεις πόση μνήμη πόσα έτσι πόσα αλλιώς και εγκαθιστάς αβέρτα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κατεβασα το https://www.vmware.com/products/player/ αλλα μου λεει να ανοιξω ενα αρχειο vmware ...
Θα κατεβασω ενα Trial του Workstation
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα μου έλυσε τα χέρια στην δουλειά μου, απλα αλλαζα παραθύρι και τσουπ δουλευα σε άλλο πισι.
@εξπ. αυτο ακριβώς πρέπει να κατεβάσεις.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

είναι λίγο off topic γιατι μιλάει για τη server εκδωση (αυτή τρέχει μόνη της, την εγκαθιστάς δηλαδη μαζί με τα windows) αλλά λογικά τα virtual machines τρέχουν και στο workstation.To VMWare (η GSX server έκδοση νομίζω) είναι πλέον free!
Κατεβάστε το από εδώ: https://www.vmware.com/products/server/ (χρειάζεται απλά registration)
Κατεβάστε έτοιμα Virtual Machines από εδώ: https://www.vmware.com/vmtn/vm/community.html
Μάλλον πρόκειται για την απάντηση του VMWare στον Virtual Server 2005 R2 της Microsoft![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ομως εχω ενα προβλημα... Το δικτυο δεν το βλεπει ... με αποτελεσμα να μην εχω internet. Του ειπα του VMware να το Bridged καλα εκανα;

@gademis
Το ξερω, αλλα εδω δεν μπορω να στρωσω την workstation , θα μπορεσω την server
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αν και απότι θυμαμαι από παλιό σου ποστ, κάτι είχες κάνει εσύ με τις static IPs, με ΝΑΤ στο δίκτυό σου...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δλδ ;Αρχική Δημοσίευση από dooo:Σωστή είναι η επιλογή σου, έβαλες τους drivers της κάρτας δικτύου στο virtual machine?

dooo
Διακεκριμένο μέλος

απλά αναρωτιέμαι αν στην επιλογή για το δίκτυο στο vmware πρέπει να επιλέξεις το ΝΑΤ, γιατί κάτι τέτοιο έλεγες ότι έχεις κάνει στο υπάρχον δίκτυό σου.
Για γουγλάρησέ το να δεις τι έχουν κάνει και οι άλλοι. Αποκλείεται να μην βρεις κάτι.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αν έχεις usb πράμα το ευκολο ειναι να το κανεις με nat.
Σε οποιαδήποτε περιπτωση το λειτουργικό του virual machine πρέπει να "δει" τη virtual καρτα δικτύου κανονικα. Αν αυτό σημαίνει drivers πρέπει να τους βαλεις.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τι σημαίνει και πως διορθώνω το Kernel Panic για να μπω στο λειτουργικό; Υπόψιν, με κάθε έκδοση Kernel που έχωνα το έκανε.
(τώρα το διέγραψα το Virtual Μηχάνημα αλλά για πείτε λύση γιατί σύντομα θα μπεί κανονικά στο πισί)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παίζει να έχει εγκατασταθεί ο GRUB ΚΑΙ στο MBR αλλά ΚΑΙ στο /root και έτσι να τρελαίνεται ο πυρήνας; (λέω τώρα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.