iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα.Θα κλάψω....
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Λοιπόν...τα προηγουμενα που ήταν δυο απλά μου κανανε παράσιτα για μια περιοδο.Τώρα όμως μου έχει γεννηθεί η εξής απορία:Γιαατί να κανουν παράσιτα μονο τα rear και όχι όλα για να πεις ότι μπορεί να ειναι προβλημα software?
Πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα.Θα κλάψω....
αν απενεργοποιησεις το cmss κανουν παρασιτα;
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω παράσιτα.Δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαίνει...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό θα βοηθήσει πολυ εκείνους που διαχειρίζονται μεγάλου όγκου πληροφοριών αρχεία όπως κάποια database ή καποιο αρχείο excel.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι τρόχοι είναι φτιαγμένοι από κράμα πέτρας και μέταλλου.
Τα ποντίκια που θα έχουν τον νέο τρόχο θα είναι δύο, το MX και το VX ... Το πρώτο είναι για Desktop και κοστίζει 100$ ενω το VX είναι για laptop και θα κοστίζει 80$
Περισσότερα για τον νέο τρόχο θα βρείτε εδώ και εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα ήταν χρήσιμο και για μερικά threads στο e-steki![]()
Ειδικα με το προβλημα που εχει το ασυρματο μου.. Αφου εχω καταντισει να τα εχω και τα δυο συνδεδεμενα και να πιανω μια το ενα μια το αλλο αναλογα την χρηση που θα κανω

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οχι δεν μας κανει... Εμεις θελουμε serfing με ενα χεριΤο Page Down δεν σας κάνει παιδιά?![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν μας κανει για τους λογους:Το Page Down δεν σας κάνει παιδιά?![]()
- Ειναι σπαστικο να πρεπει να χρησιμοποιεις και τα χερια στο internet
- Το Page Down πρεπει να το πατας συνεχομενα αρα το wheel ειναι καλλιτερο
- Το Page Down σε πηγανει μια οθονη κατω και αυτο τις περισσοτερες φορες δυσκολευει την αναγνωσει κειμενων επειδη δεν θυμασαι που σταματησες
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.