Wild_Boy
Διάσημο μέλος

Τέλος πάντων,για να μην τα πολυλογώ,νομίζω πως είναι πιο εύκολο να συγκριθεί το LOTR με τους Πειρατές παρά με το Avatar.
Κατά τη γνώμη μου ,λοιπόν, και οι 2 ταινίες μου αρέσουν πάρα πολύ.Είναι 2 ενδιαφέρουσες τριλογίες με καταπληκτικά effects,σασπένς και που σε κρατάνε καθηλωμένο.
Ίσως κλίνω λίγο προς τους πειρατές,δεν ξέρω γιατί ακριβώς!

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορώ να πω ότι το θεωρώ πιο εύκολο στη σύγκριση από ότι με το Avatar( που ομολογουμένως δεν μου άρεσε καθόλου!)...
Και στις δύο περιπτώσεις κλείνω περισσότερο στον Άρχοντα, απλά με τους πειρατές η διαφορά είναι κάπως μικρότερη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Απο αρχοντα τις εχω δει και τις τρεις, λιγο βαρεμαρα υπηρχε σε ολες, αλλα υπηρχε και σε ολες ενα ενδιαφερων.
Σαν τριλογια κερδιζει ο αρχοντας, σαν μεμονομενες ταινιες νομιζω οτι η πρωτη των πειρατων ειναι η πιο καλη, αλλα η τριτη κατεβαζει τοσο την βαθμολογια που και παλι κερδιζει ο αρχοντας.
Goseithor
Διάσημο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Diana Fire
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...