Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

μονο ότι ο jack kai η claire είναι ετεροθαλλή αδέρφια δεν είχα συνειδητοποιήσει και αυτό από δικιά μου μη ... παρατηρητικότητα... κατά τα άλλα... τπτ...
χτες είδα το επεισόδιο που λες, και απορώ πως δε το παρατήρησες αφού συνέχεια λέει η Κλαιρ, "dad,dad,dad..."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ιδού τα σχόλιά του για το ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ 3ης ΣΕΖΟΝ:
Hey Jim, did you see the 2-Hour Season Finale of Lost last night? My wife and I sat down to watch it and we COULDN'T BELIEVE WHAT WAS HAPPENING
Now I don't want to give it away, but if you're like me and my wife, YOU WILL BE SO MAD when it's over!!!!!!!!!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRR, I just wish I could SPILL THE BEANS...but you gotta go see it for yourself.

zanin you got pm
Mα και συ πιστευες οτι θα εχει πολλες απαντησεις ; Μετα ποιος θα βλεπε τη σειρα ;

Nαι τελικα εδειξαν το διπλο ολοκληρο οχι χωριστα.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Angie Ann, εγω βλεπω πως ειναι 2 χ 350 ΜΒ.
Isiliel
Επιφανές μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Tα νεύρα μου σήμερα!!! σέρνονται τα τόρρεντς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπίζω για αύριο!!!!

MonaXoS
Διάσημο μέλος

1) Ο Τσάρλι γιατί έπρεπε να πεθάνει; Πολύ απλά θα χρησιμοποιούσαν από έναν εξοπλισμό κατάδυσης με τον Ντέσμοντ και θα σωνόντουσαν και οι δύο

2) Ξενέρωσα λίγο που μας δείχνουν ότι τελικά θα σωθούν στο τέλος. Ήθελα να μου το φυλάνε για έκπληξη το τέλος...

3) Γιατί ο Λοκ δεν σκότωσε τον Τζακ και του είπε: "Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό"? Πως ήξερε ο Λοκ τι θα έκανε ο Τζακ;
4) ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ;;;;;;;;;;

5) ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σωθούν σε αυτή τη φάση... Τι λέτε να τους συμβεί;;;

Ποιος περιμένει τώρα τόσους μήνες για τον επόμενο κύκλο;

2.Μη βαζεις στοιχημα οτι θα γινουν οπως εδειξαν στο μελλον...
3.Μα ηξερε οτι θα επικοινωνησει με τον εξω κοσμο. Και αυτο δεν ηθελε να κανει. Το πως το ηξερε, μπορει απλα να το ενιωσε/πιστεψε ετσι , οπως και τοσα αλλα που εχει κανει.
Και μεχρι να ξεκινησει η επομενη σαιζον , επιστρεφουμε σε αλλες σειρες

Isiliel
Επιφανές μέλος

Έβαλα είδα το answers (πολύ καλό btw) και μετά δε ξέρω πως μπερδεύτηκα...πάντως έβαλα να δω το 03Χ23 ...και 5' πριν απ' το τέλος κατάλαβα τι είχα κάνει...

Τελικά σε ποιανού την κηδεία πήγε ο Jack, δεν κατάλαβα...
Επίσης αναρωτιέμαι...μέχρι τώρα βλέπουμε flash-back...ρε μπας και τώρα ΞΑΝΑείναι στο νησί? ..μου φαίνεται θα κάτσω να τα ξαναδώ απόψε γιατί τα 'χω κάνει σαλάτα...

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό με το να ΞΑΝΑείναι στο νησί δεν το είχα σκεφτεί... Καλό!
Εγώ νομίζω ότι ο charlie δεν επεδίωξε να σωθεί γιατί ο des του είχε πει ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί η claire είναι να πεθάνει... Καταστενοχωρήθηκα πάντως...
Ποιος πέθανε ρε παιδιάάάάάάά΄???????????????????
Isiliel
Επιφανές μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μη γελάσετε....έκανα βλακεία...
Έβαλα είδα το answers (πολύ καλό btw) και μετά δε ξέρω πως μπερδεύτηκα...πάντως έβαλα να δω το 03Χ23 ...και 5' πριν απ' το τέλος κατάλαβα τι είχα κάνει...μου χάλασα όλη την εμπειρία...
Πολύ δυνατό το τελευταίο επεισόδιο αλλά και πολύ μπερδεμένο.
Τελικά σε ποιανού την κηδεία πήγε ο Jack, δεν κατάλαβα...
Επίσης αναρωτιέμαι...μέχρι τώρα βλέπουμε flash-back...ρε μπας και τώρα ΞΑΝΑείναι στο νησί? ..μου φαίνεται θα κάτσω να τα ξαναδώ απόψε γιατί τα 'χω κάνει σαλάτα...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Producers Discuss 'Lost' Season Finale
The men behind "Lost" say the hit show has reached a major turning point.
(Δεν έχω ήχο στη δουλειά, δεν ξέρω τι λένε...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.