theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Παραδόξως τώρα που το σκέφτομαι, στα περισσότερα φόρουμ που συμμετέχω ή τουλαχιστον σε αρκετά από αυτά είμαι όχι απλός χρήστης αλλά moderator ή super moderator ή και ακόμα moderator με κάποια admin δικαιώματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι μόνο το e-steki με τράβηξε αρκετά ως forum ώστε να κάνω τόσα post και να συμμετάσχω στις συζητήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι lurker αρκετά συχνά, πρέπει να υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα και προοπτικές κοινωνικής ανέλιξης για να αρχίσω να ποστάρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά βαριέμαι να παρακολουθώ ένα φόρουμ χωρίς να μπορώ να πω τη γνώμη μου. Μου αρέσει να κάνω διάλογο για θέματα που με αφορούν, αλλιώς απλά δεν έχω λόγο να παρακολουθήσω...
Το ένα φόρουμ, πάντως, όπου είμαι σχεδόν lurker, αφορά θέματα των ξένων στην Ελβετία. Εκεί βρίσκω καλές απαντήσεις σε γραφειοκρατικά, πληροφορίες για εκδρομές, κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

e?προοπτικές κοινωνικής ανέλιξης για να αρχίσω να ποστάρω.![]()

kalypso
Περιβόητο μέλος

Άμα είχα να πω κάτι και δεν το έλεγα θα έσκαγα- και ποτέ δεν σκάω

σημ. ποτέ δεν σκάω= πάντα έχω κάτι να σχολιάσω
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται γι'αυτά που λες, σου κάνουν συχνά παράθεση τις δημοσιεύσεις σου, ρίχνουν θετική ψήφο ή επικοινωνούν μαζί σου, όλα αυτά δηλαδή που συντελούν στο να γίνεις αναγνωρίσιμο μέλος αποτελούν τα λεγόμενα ιντερνετικά εύσημα που για μερικούς από μας είναι σημαντικά

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

αποτελούν τα λεγόμενα ιντερνετικά εύσημα που για μερικούς από μας είναι σημαντικά
Xάου σικ ιζ δατ

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Xάου σικ ιζ δατ![]()
Εξαιρετικά, μέχρι να αναρωτηθείς γιατί.
Lovely_Bitch
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.