Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα.

23-10-13

11:58
Pff, εμένα αρχίζει το κατέβασμα, αλλά όλο error μου βγάζει. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-10-13

12:59
Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα σε 45' κατέβηκε και σε 30'' εγκαταστάθηκε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα.

23-10-13

14:07
Και τι λέει; Πώς είναι η πρώτη εντύπωση;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-10-13

17:16
Eμφανισιακά πάνω κάτω σαν το mountain lion. O safari εντυπωσιακός και γενικά το σύστημα φένεται να αποκρίνεται πιο γρήγορα. Έχω iMac 2.5 GHz με 4 GB Ram.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

23-10-13

20:38
Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω. Αν σου πω ότι η μόνη διαφορά που βλέπω στον Safari είναι ότι κάνει 100 ώρες να φορτώσει τις σελίδες; 
Edit: Τώρα μάλιστα! Πριν εγκαθιστούσα και κάποια άλλα updates παράλληλα, μάλλον γι΄αυτό αργούσε. Αλλά στην εμφάνιση ή τη λειτουργία δεν έχει αλλάξει τίποτα, ε;

Edit: Τώρα μάλιστα! Πριν εγκαθιστούσα και κάποια άλλα updates παράλληλα, μάλλον γι΄αυτό αργούσε. Αλλά στην εμφάνιση ή τη λειτουργία δεν έχει αλλάξει τίποτα, ε;
akikos
Επιφανές μέλος

23-10-13

23:02
Λειτουργικά το ίδιο φαίνεται με προηγουμένως με μικρή βελτίωση στην απόδοση και προσθήκη κάποιων χαρακρηριστικών (Maps, tabs στο Finder).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...