Gaspar
Περιβόητο μέλος

με τα ίδια χρήματα που κάνει ένα MacBook βρίσκεις πολύ καλύτερα σε επιδόσεις pc
+ότι τα windows έχουν απόλυτη συμβατότητα με οτιδήποτε
+ότι τα windows παίζουν και παιχνίδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομιζω πως το target market που αγοραζει mac δεν ενδιαφεται τοσο για games...κανένα θετικό σε σχέση με τα pc
με τα ίδια χρήματα που κάνει ένα MacBook βρίσκεις πολύ καλύτερα σε επιδόσεις pc
+ότι τα windows έχουν απόλυτη συμβατότητα με οτιδήποτε
+ότι τα windows παίζουν και παιχνίδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εκτός από αυτά δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να πας σε mac. Όσοι λένε ότι τα mac είναι "απλα σε χρήση" τι σημαίνει; Ότι δυσκολεύονται με τα windows? lmao. Ο λόγος είναι ξεκάθαρα η δυνατότητα του καθένα να αγοράσει mac.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Αυτό με τη μπαταρία δεν ισχύει; Πάντως, πραγματικά μέσα στην αίθουσα φαίνεται να βολεύει.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Λογικό άλμα: Οι καθηγητές και οι (μετά)διδακτορικοί είναι λεφτάδες!
Αυτό με τη μπαταρία δεν ισχύει; Πάντως, πραγματικά μέσα στην αίθουσα φαίνεται να βολεύει.
Δεν είπα ότι είναι λεφτάδες, αλλά κάποιος που δεν έχει 1,5 χιλιάρικο για λάπτοπ ε δε θα πάρει mac όπως και να το δεις. Επειδή δεν έχει τα λεφτά

Guest 875331
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποιος θέλει να γλυτώνει χρόνο και να είναι σίγουρος για την ποιότητά κατασκευή του μηχανήματος καθώς και για τη τεχνική υποστήριξη αγοράζει mac.
Akiko εγω θα σε πληρωνα για τετοια διαφημιση. Τουτοι σου δινουν κανα ψιλο?
Σε πολλες χωρες που ο μεσος ανθρωπος μπορει να αγορασει macbook δε το κανουν για τη μοστρα
Σε ποσες χωρες ο μεσος ανθρωπος μπορει να αγορασει macbook?
akikos
Επιφανές μέλος

Ποιο από αυτά που είπα δεν ισχύει;Akiko εγω θα σε πληρωνα για τετοια διαφημιση. Τουτοι σου δινουν κανα ψιλο?

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιο από αυτά που είπα δεν ισχύει;![]()
Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που λες αλλα δεν θες να καταλαβεις οτι ειναι υπερκοστολογημενα
akikos
Επιφανές μέλος

Πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν όλοι απλώς κυκλοφορεί ο μύθος αυτός μόνο για την apple.Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που λες αλλα δεν θες να καταλαβεις οτι ειναι υπερκοστολογημενα
https://www.public.gr/cat/computers-...2061430+4222381192+1036598582+3658719343&Ntk=
Καλώς ή κακώς οι τιμές στα laptop έχουν αυξηθεί που είναι κάτι λογικό και αναπόφεκτο. Παλιά ανά τριετία έπρεπε να αλλάξεις laptop. Tώρα ένα καλό laptop μπορεί να κρατήσει 10ετία.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Επειδη δυστυχως χρησιμοποιω ενα imac με το παραπανω ποντικι, η εμπειρια μου ως τωρα ειναι κατι παραπανω απο αρνητικη. Φυσιολογικο scrolling δεν μπορεις να κανεις. Εχω παιξει με τις ρυθμισεις, αλλα δεν διορθωνεται. Απαισιο.
akikos
Επιφανές μέλος

Ειναι τοσο ανωτερη που ενας συνεργατης μου δεν μπορουσε να τραβηξει 2 γραμμες και 2 κυκλους σε μια εικονα στο macbook pro του και μου την εστειλε με email να του την φτιαξω στο windows laptop μου![]()
Αν είχε windows δεν θα μπορούσε να στείλει το email

Γιατί δεν το αλλάζεις αφού δεν σου αρέσει;Επειδη δυστυχως χρησιμοποιω ενα imac με το παραπανω ποντικι, η εμπειρια μου ως τωρα ειναι κατι παραπανω απο αρνητικη. Φυσιολογικο scrolling δεν μπορεις να κανεις. Εχω παιξει με τις ρυθμισεις, αλλα δεν διορθωνεται. Απαισιο.

Το magic mouse έχει πολλούς λόγους να το κράζει κάποιος και αν είχες αναφερθεί σε αυτούς θα συμφωνούσα.
Το σκρολάρισμα δεν είναι ένα από αυτoύς καθώς:
1) με αυτό μπορεί να ελέγξεις πολύ καλύτερα το πόσο λίγο ή πολύ θέλεις να σκρολάρεις.
2) πιάνει σε όλη την επιφάνεια του ποντικιού και όχι στη μέση μέσω της ροδέλας
3) Έχει 2 βαθμούς ελευθερίας και μπορεις να σκρολάρεις ταυτόχρονα οριζόντια και κάθετα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Τα προβλήματα του magic mouse κατά τη γνώμη μου είναι:
1) Δεν πιάνουν τα gestures με βρεγμένα χέρια.
2) Το δεξί κλικ θέλει συνήθεια καθώς πρεπει να μάθεις να σηκώνεις λίγο το αριστερο δάχτυλο. Το αντίστοιχο και για αριστερό κλίκ. Αυτό το κάνει δύσκολο για gaming.
3) Δεν μπορεί να φορτιστεί ενώ το χρησιμοποιείς.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

ποντίκι 16.000 dpi με 17 πλήκτρα, άνετη ροδέλα και ρυθμιζόμενο Led διαφόρων χρωμάτων

akikos
Επιφανές μέλος

Gaspar είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Στο ένα παίρνεις dpi και κουμπάκια και στο άλλο τη συμβατότητα gestures και touch δυνατότητες.
Το παιχνίδια είναι με τη λογική ροδέλας. Γι αυτό αν πας και παίξεις παιχνίδι με το magic mouse όπως και κάθε touch mouse θα δυσκολευτείς.
Ένα ανταγωνιστικό mouse προς το magic mouse
και για πιο φτηνό αυτό:
Η αξιοποίηση των touch mouse σιγά σιγά γίνεται και σε windows περιβάλλοντα. Πως να το κάνουμε παιδιά διαφορετικό είναι σε ένα περιβάλλον CAD εφαρμογής να μετακινείσαι όπου θέλεις και να ζουμάρεις με smooth τρόπο από τη ροδέλα. Στην αρχή ξενίζεις λίγο αλλά σύντομα καταλαβαίνεις την αξία του ειδικά σε φορητούς που η οθόνη είναι περιορισμένη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.