MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.

12-06-07

15:27
ξέρεις τιμές; Ή στο περίπου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.238 μηνύματα.

12-06-07

15:38
εμεις πληρωσαμε απο Panther σε Tiger για 30 μηχανηματα 19? εκαστος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.

12-06-07

16:44
είστε επιχείρηση όμως, ε; Πρέπει οι τιμές να διαφέρουν για ιδιώτες. Θα ψάξω το θέμα λίγο ακόμα.
Thx!
Thx!

nikostheater
Νεοφερμένο μέλος
Ο Νίκος Θεμελής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

30-04-08

00:20
Mac οεο.
Εχω ένα MacBook εδω και εναμιση χρονο και το πόρισμα είναι το εξής:
Οτι καλύτερο κυκλοφορεί στον κόσμο της πληροφορικής!
Εχω ασχοληθεί με Windows,Linux (varius distros) αλλα το Mac OS X είναι αιώνες μπροστα,όπως και ο σχεδιασμός,η απλότητα,η ευφυια και η χρηστικότητα της πλατφόρμας.
Εχω ένα MacBook εδω και εναμιση χρονο και το πόρισμα είναι το εξής:
Οτι καλύτερο κυκλοφορεί στον κόσμο της πληροφορικής!
Εχω ασχοληθεί με Windows,Linux (varius distros) αλλα το Mac OS X είναι αιώνες μπροστα,όπως και ο σχεδιασμός,η απλότητα,η ευφυια και η χρηστικότητα της πλατφόρμας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...