iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:02 Ο iJohnnyCash: #1 01-02-06 00:02 Δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχως για εμενα) δεν ειναι αλλο λειτουργικο αλλά ενα skin για τα windows mobile Το skin αυτό δουλεύει με το WisBar Advance Desktop που είναι plug in του WisBar Advance και τα δυο θα τα βρείτε εδώ Πιστευω οτι ειναι ενας πολυ καλος τρόπος να αλλάξετε την εμφάνιση των wm ... Υ.γ.: Δεν το εχω δοκιμασει και δεν προκειτε μιας και δεν θελω να βαρύνω το PPC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2006 emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:04 Ο emufear έγραψε: #2 01-02-06 00:04 Είναι πολύ όμορφο πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο iJohnnyCash: #3 01-02-06 00:06 Οντως ... γμτ οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ εχω την περιεργια να το δω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο emufear έγραψε: #4 01-02-06 00:06 Βάλτο για λίγο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 09:14 Ο iJohnnyCash: #5 01-02-06 09:14 Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχως για εμενα) δεν ειναι αλλο λειτουργικο αλλά ενα skin για τα windows mobile Το skin αυτό δουλεύει με το WisBar Advance Desktop που είναι plug in του WisBar Advance και τα δυο θα τα βρείτε εδώ Πιστευω οτι ειναι ενας πολυ καλος τρόπος να αλλάξετε την εμφάνιση των wm ... Υ.γ.: Δεν το εχω δοκιμασει και δεν προκειτε μιας και δεν θελω να βαρύνω το PPC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:04 Ο emufear έγραψε: #2 01-02-06 00:04 Είναι πολύ όμορφο πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο iJohnnyCash: #3 01-02-06 00:06 Οντως ... γμτ οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ εχω την περιεργια να το δω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο emufear έγραψε: #4 01-02-06 00:06 Βάλτο για λίγο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 09:14 Ο iJohnnyCash: #5 01-02-06 09:14 Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι πολύ όμορφο πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο iJohnnyCash: #3 01-02-06 00:06 Οντως ... γμτ οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ εχω την περιεργια να το δω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο emufear έγραψε: #4 01-02-06 00:06 Βάλτο για λίγο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 09:14 Ο iJohnnyCash: #5 01-02-06 09:14 Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οντως ... γμτ οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ εχω την περιεργια να το δω στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 00:06 Ο emufear έγραψε: #4 01-02-06 00:06 Βάλτο για λίγο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 09:14 Ο iJohnnyCash: #5 01-02-06 09:14 Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάλτο για λίγο ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2006 στις 09:14 Ο iJohnnyCash: #5 01-02-06 09:14 Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχομαι να βρω το χρονο και να δοκιμασω το trial ... Αντε να δουμε τι ειναι και αυτο ... Φοβαμαι ομως οτι θα σερνετε το PPC ... λογου ram (64mb) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 12:02 Ο S1RHC έγραψε: #6 12-03-06 12:02 μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 18:18 Ο iJohnnyCash: #7 12-03-06 18:18 Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από S1RHC: μπα... το σκέτο WA2 που έχω εγώ πάει μια χαρά έχω 25 mb ελεύθερα περίπου edit: vga ή qvga είναι το skin? Click για ανάπτυξη... Nα το link απο το theme Απο τι βλεπω ... vga ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
S1RHC Νεοφερμένο μέλος Ο S1RHC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 16:24 Ο S1RHC έγραψε: #8 13-03-06 16:24 οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οκ, θα του ρίξω μια ματιά κάοια στιγμή... pda posting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.