Έτσι,να βλέπω πανικούλι σε τουτο το τόπικ
Ωχ,μιλάμε κάθε φορά που πετυχαινω την 1η σελίδα του νήματος,ο Κωστής μου θυμίζει Σατυρο με το μουσι του.

Γενικά,αν παρατηρήσετε τα λεγόμενα της κλίκας του Μπάμπη,κρίνουν τους υπόλοιπος αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα τον χαρακτήρα.Σαν κακομαθημένα βουτυρόπαιδα συμπεριφέρονται.
Αντιθέτως,οι Αριστοτέλης και Γεράρδος κρίνουν πρώτα με βάση τις μαγειρικές ικανότητες και αφήνουν σε 2η μοίρα τις αντιπάθειες που έχουν εντός παιχνιδιού.
Βλέπω το μαστερ σεφ,για αρκετούς λόγους.Πρωτίστως για το γεγονός οτι μου αρέσει να μαγειρεύω.
Απο όλες τις αηδίες που έχει η τιβι,οι μαγειρικές εκπομπές θαρρώ(και ας είναι το συγκεκριμένο σικέ)είναι το μόνο που μπορώ να δω.Δεν ξέρω τί λέτε εσείς,αλλά προτιμώ να βλέπω πώς πασχίζουν να τελειοποιήσουν ένα πιάτο,ή πώς φτιάχνουν μια πρωτότυπη διακόσμηση,παρά το με ποιον τσακώθηκε ο Αγάθωνας ή τί μπαρούφα πέταξε η Μενεγάκη.
Είναι δηλαδή η λιγότερη αηδία απο όλες τις άλλες.

Ειδικά τωρα που πήρε πόδι ο Πορφύρης,απέκτησε έντονο ενδιαφέρον.

Α,και διοτι σούταραν τον φίλο του,ναι αυτόν με τον φοίνικα στο κεφάλι.