ven-teta Νεοφερμένο μέλος Η ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 22:54 Η ven-teta έγραψε: #21 21-01-08 22:54 Καλησπέρα! ξέρει κάνεις αν το matlab είναι συμβατό με τα windows vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιανουαρίου 2008 Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:26 Ο Bill έγραψε: #22 21-01-08 23:26 Ειναι , αλλα δεν ειναι αρκετα σταθερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:27 Ο MonaXoS έγραψε: #23 21-01-08 23:27 ναι... είναι... εγώ έχω Win Vista και Matlab 7 και πάει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ven-teta Νεοφερμένο μέλος Η ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:31 Η ven-teta έγραψε: #24 21-01-08 23:31 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!! Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:43 Ο Γιώργος έγραψε: #25 02-02-08 11:43 Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! ξέρει κάνεις αν το matlab είναι συμβατό με τα windows vista? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:26 Ο Bill έγραψε: #22 21-01-08 23:26 Ειναι , αλλα δεν ειναι αρκετα σταθερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:27 Ο MonaXoS έγραψε: #23 21-01-08 23:27 ναι... είναι... εγώ έχω Win Vista και Matlab 7 και πάει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ven-teta Νεοφερμένο μέλος Η ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:31 Η ven-teta έγραψε: #24 21-01-08 23:31 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!! Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:43 Ο Γιώργος έγραψε: #25 02-02-08 11:43 Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι , αλλα δεν ειναι αρκετα σταθερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:27 Ο MonaXoS έγραψε: #23 21-01-08 23:27 ναι... είναι... εγώ έχω Win Vista και Matlab 7 και πάει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ven-teta Νεοφερμένο μέλος Η ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:31 Η ven-teta έγραψε: #24 21-01-08 23:31 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!! Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:43 Ο Γιώργος έγραψε: #25 02-02-08 11:43 Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι... είναι... εγώ έχω Win Vista και Matlab 7 και πάει μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ven-teta Νεοφερμένο μέλος Η ven-teta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 23:31 Η ven-teta έγραψε: #24 21-01-08 23:31 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!! Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:43 Ο Γιώργος έγραψε: #25 02-02-08 11:43 Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!!! Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:43 Ο Γιώργος έγραψε: #25 02-02-08 11:43 Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και αρχινάμε. Η συνάρτηση diff για την παράγωγο συνάρτησης δίνει "συμβολική" συνάρτηση; (όχι πως πολυκατάλαβα τι 'ναι τούτο) Υπάρχει τρόπος έχοντας σε m-file μια συνάρτηση να δημιουργήσω κάπου την παράγωγό της; Και να τη χρησιμοποιώ κιόλας; (δηλαδή το df(1) να μην μου εμφανίζει τη συμβολική συνάρτηση, αλλά την τιμή της στο 1 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:59 Ο MonaXoS έγραψε: #26 02-02-08 11:59 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:00 Ο Γιώργος έγραψε: #27 02-02-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά στο ερώτημα για την παράγωγο μιας συνάρτησης, κοίταξες καθόλου την εντολή "polyder"? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πολυώνυμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:55 Ο Bill έγραψε: #28 02-02-08 13:55 Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το λύσαμε κι αυτο Συναρτηση για το evaluation του diff. πληροφοριες εντός [FONT=Helvetica, Arial, Arial Narrow]gp=diff(g, x) [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:01 Ο Γιώργος έγραψε: #29 02-02-08 15:01 Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:56 Ο Insomniac: #30 02-02-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει βρε! Πώς αρχικοποιώ mxn πίνακα, όλα 0; :S Για nx1 είναι νομίζω A(1:n)=0. Click για ανάπτυξη... x = zeros(m,n) Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: (και ποια η συνάρτηση για τον πίνακα; ) Click για ανάπτυξη... Μηπως ψαχνεις το inv(x) ή το x' ; Δεν ξερω σιγουρα, αλλα δοκιμασε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Ο Γιώργος έγραψε: #31 02-02-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: x = zeros(m,n) Click για ανάπτυξη... Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 04:19 Ο Insomniac: #32 03-02-08 04:19 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν το βρίσκει. version 7.5.0.342 (R2007b) Υ.γ.: ναι, το Α' μου κάνει για τον συμμετρικό πίνακα! Click για ανάπτυξη... Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:03 Ο Bill έγραψε: #33 03-02-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... Και σε μενα δουλευει το zeros(m,n) .(οπου m,n αριθμοι.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:05 Ο Γιώργος έγραψε: #34 03-02-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Ρε συ, μηπως ξεχαστηκες και πληκτρολογησες κυριολεκτικα zeros(m,n); Οπου m και n βαζεις αριθμους ετσι; Τελικως απλοϊκη ερωτηση, αλλα μερικες φορες μας ξεφευγουν χαζα πραγματα! Click για ανάπτυξη... >> help zeroes zeroes not found. edit: Καλά που μου το επεσήμανε τώρα ο Bill, zeros είναι και το γραφα λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο sspetsie έγραψε: #35 03-04-08 16:47 Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει από MATLAB να μου δώσει τον κώδικα για την εύρεση του ολοκληρώματος της εξής συνάρτησης(f(x)=1/(x^2-2*x+4)^3/2 στα όρια 1 εως 2? Ευχαρηστώ πολύ αν κάποιος ασχοληθεί!! Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:17 Η io-io έγραψε: #36 03-04-08 17:17 Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχεις δοκιμασει αυτο? Ειναι πολυ πιο απλο για αυτο που θες να κανεις... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:34 Ο sspetsie έγραψε: #37 03-04-08 17:34 Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αδερφέ το προβλημά μου δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πως θα το υλοποιήσω σε κώδικα MATLAB αυτό το ολοκλήρωμα... Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:43 Η io-io έγραψε: #38 03-04-08 17:43 Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρωτα, κανε define τη μεταβλητη σου: >syms x και μετα, βρες το ολοκληρωμα: >int(1/(x^2 -2*x +4)^(3/2),x,1,2) Δεν ξερω βεβαια γιατι να χρειαζεσαι να το κανεις σε matlab... οποτε παιζει να μην εχω καταλαβει κατι. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sspetsie Νεοφερμένο μέλος Ο sspetsie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:48 Ο sspetsie έγραψε: #39 03-04-08 17:48 Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καταρχήν ευχαρηστώ για τον χρόνο σου,κατά δεύτερον αυτή είναι η άσκηση... Υλοποιήση ενός εν γένη ολοκλήρώματος σε κώδικα MATLAB και σου έδωσα ενα παράδειγμα.. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 17:53 Η io-io έγραψε: #40 03-04-08 17:53 Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Απριλίου 2008
Α, μαλιστα. Παντως για τετοια βασικα προβληματα, μπορεις να ριξεις μια ματια στο help του matlab, ειναι πολυ καλο. Σημείωση: το παρόν ποστ προήλθε από το θέμα [split]Βοήθεια για το matlab Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.