emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνώμη που δεν ενημέρωσα νωρίτερα αλλά και εγώ τελευταία στιγμή σήμερα αποφάσισα να πάω. Η παρουσίαση ήταν απίστευτη. Πραγματικά νιώθω λίγος απέναντι στο .ΝΕΤ Framework 2.0
Highlights:
- Η απίστευτη διάλεξη:
Βασικό σημείο εστίασης είναι η δημιουργία εφαρμογών Smart Client με το Visual Studio 2005, καθώς και τεχνολογίες ClickOnce, και Windows Forms 2.0.
Κλεάνθης Γεώργαρης, Development Manager, Sycada Ελλάς
Πήρα αρκετές γνώσεις αλλά αυτό που αποκόμισα ήταν ένα αίσθημα κατάθλιψης για το πόσα λίγα ξέρω.
[/FONT]
- [FONT=verdana, arial, helvetica]Η απίστευτη οργάνωση:[/FONT]

- Τα demo των διαλέξεων:
- Και άλλα πολλά όπως:
Συνοψίζοντας: ΜΑΓΕΙΑ!!!
[FONT=verdana, arial, helvetica]
[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dt008
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Κι εγώ σέλω!!![]()
τι σέλεις εσύ;;;
Εμένα πάντως το VS2005 μου έσπασε τα νεύρα!!!
αρνιόταν πεισματικά να συνεργαστεί με τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιώ στη διπλωματική μου!!

(βέβαια ίσως να μην έκανα κάτι σωστά...

Κατά τα άλλα δείχνει πολλά υποσχόμενο....

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ε τι κάθεσε... αγόρασε έναΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Κι εγώ σέλω!!![]()
https://www.bestshop.gr/esales/product.php?productid=16823&cat=0&page=211
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

dt008
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:τι σέλεις εσύ;;;
Εμένα πάντως το VS2005 μου έσπασε τα νεύρα!!!
αρνιόταν πεισματικά να συνεργαστεί με τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιώ στη διπλωματική μου!!
(βέβαια ίσως να μην έκανα κάτι σωστά...αλλά 3 μέρες το πάλευα...δε μπορεί.. θα το είχα βρει!!!)
τι Libraries πήγαινες να κάνεις reference? για να κάνεις reference COM objects έχει ειδική διαδικασία, αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο.... μήπως χρησιμοποιούσες beta έκδοση του VS?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.