fockos
Επιφανές μέλος

https://www.multirama.gr/products/product?pid=0428973&catid=090100
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

+1!!!:no1:Kαλά πήγες και έδωσες 200 ευρώ για να πάρεις τα windows 7 μεγάλος λάθος. Έπρεπε τουλάχιστον να πάρεις τα Multirama να έχεις το κουτί και με 189 ?. Πάντως τα λεφτά σου τα σπατάλησες μπορούσες απλά να τα κατεβάσεις.
![]()
https://www.multirama.gr/products/product?pid=0428973&catid=090100

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα. Αγόρασα από το Microsoft Store τα Windows 7 Ultimate Upgrage. Τα κατεβάζω αυτά που μου έδειξε. Βάζω να γίνει εγκατάσταση και δεν γίνεται τίποτα. Μου έδωσαν όμως και ένα Product Key. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έδωσα 200 ευρώ και δεν μου περισσεύουν. Ευχαριστώ:thanks:
γράψε αναλυτικά το πρόβλημα σου δεν είμαστε μένταλιστ
τι αρχεία είναι αυτά... .iso;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

randy1989
Νεοφερμένο μέλος

setup2.box
Windows7_Ultimate_64bit.exe
Αυτά είναι που μου έδωσε να κατεβάσω. Και ένα Product Key μου έδωσε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Δες εδώ
https://www.mydigitallife.info/2009/...rom-exe-plus-setup1-box-and-setup2-box-files/
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

κάνε το Install
βάλε ένα άδειο cd στην cdiera
άνοιξε το imgbrn
πάτα write image to disc

πάτα δίπλα από please select a file το κίτρινο φάκελο και επέλεξε το iso που κατέβασες
Πάτα το αριστερά κάτω παραθυράκι και κάντο το cd burn
σημείωσε τον κωδικό πάνω στο cd και bootare από το cd κάνε Install τα windows. Στην εγκατάσταση θα σου ζητήσει τον κωδικό.
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

Kατέβασε το Imgbrn https://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.0.0.exe
κάνε το Install
βάλε ένα άδειο cd στην cdiera
άνοιξε το imgbrn
![]()
πάτα write image to disc
![]()
πάτα δίπλα από please select a file το κίτρινο φάκελο και επέλεξε το iso που κατέβασες
Πάτα το αριστερά κάτω παραθυράκι και κάντο το cd burn
σημείωσε τον κωδικό πάνω στο cd και bootare από το cd κάνε Install τα windows. Στην εγκατάσταση θα σου ζητήσει τον κωδικό.
Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο αυτόν. Επειδή δεν έχω άδειο CD το λέω. Και αν δεν υπάρχει, υπάρχει τρόπος να σβήσεις απ΄το CDσου τα τραγούδια και να το κάνεις άδειο?
-----------------------------------------
Βασικά CD εχω αλλά όχι τόσο μεγάλης χωριτικότητας.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος

το iso μπορεις και με Nero να το καψεις στο dvd!
Αλλος τροπος ισως θα ταν να συνδεσεις καποιο στικακι και να το βαλεις να μπουταρει απο κει.
randy1989
Νεοφερμένο μέλος

παιδια τα 7 θελουν DVD οχι CD και θελουν τα DVD-R οχι τα DVD+R!!! προσεχε το αυτο
το iso μπορεις και με Nero να το καψεις στο dvd!
Αλλος τροπος ισως θα ταν να συνδεσεις καποιο στικακι και να το βαλεις να μπουταρει απο κει.
Ευχαριστώ. Σε DVD θα το έβαζα έτσι κι αλλιώς γιατί δεν νομίζω να υπάρχει CD με 3GB που είναι το .iso. Μόλις το βάλω στο DVD τι πρέπει να κάνω? Το "μπουτάρει" δεν το κατάλαβα και πολύ καλά... Να τρέξει εννοείς?
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

...
και θελουν τα DVD-R οχι τα DVD+R!!! προσεχε το αυτο
...
Καλά, προφανώς ΟΧΙ.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ. Σε DVD θα το έβαζα έτσι κι αλλιώς γιατί δεν νομίζω να υπάρχει CD με 3GB που είναι το .iso. Μόλις το βάλω στο DVD τι πρέπει να κάνω? Το "μπουτάρει" δεν το κατάλαβα και πολύ καλά... Να τρέξει εννοείς?
Ναι! να τρεξει!
Καλά, προφανώς ΟΧΙ.
για να το λεω το χω δοκιμασει και με τα 2 και δεν επιανε το ενα.:no1:
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

για να το λεω το χω δοκιμασει και με τα 2 και δεν επιανε το ενα.:no1:
Aν δεν το έκανες finalize δεν φταίει το +R, φταις εσύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.