Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Ο Silent_Killer: #141 10-09-09 16:31 Έγινα μελος...από πού το κατεβάζω...και αυτό το ep...τι ακριβώς είναι...εννοώ ποια έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο iGiannis έγραψε: #142 10-09-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Έγινα μελος...από πού το κατεβάζω...και αυτό το ep...τι ακριβώς είναι...εννοώ ποια έκδοση... Click για ανάπτυξη... Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο Silent_Killer: #143 10-09-09 16:35 Είχα βάλει student και δεν το κατέβαζε.....τώρα το κατεβάζει...!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Click για ανάπτυξη... Όχι...εννοώ home premuim....κτλ.. ----------------------------------------- Θα τρελαθώ...μου έλεγε ότι ανοιγε o download manager αλλά δεν έγινε τίποτα....έκανα κλικ αλλά με πάει εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο iGiannis έγραψε: #144 10-09-09 16:42 Εμένα μου γράφει το εξής: Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only. Click here to learn more about the Windows 7 consumer experience. Click για ανάπτυξη... Αφού είναι μόνο για τους προγραμματιστές τότε γιατί στέλνουν e-Mails και στον απλό χρήστη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Silent_Killer: #145 10-09-09 16:43 Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγινα μελος...από πού το κατεβάζω...και αυτό το ep...τι ακριβώς είναι...εννοώ ποια έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο iGiannis έγραψε: #142 10-09-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Έγινα μελος...από πού το κατεβάζω...και αυτό το ep...τι ακριβώς είναι...εννοώ ποια έκδοση... Click για ανάπτυξη... Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο Silent_Killer: #143 10-09-09 16:35 Είχα βάλει student και δεν το κατέβαζε.....τώρα το κατεβάζει...!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Click για ανάπτυξη... Όχι...εννοώ home premuim....κτλ.. ----------------------------------------- Θα τρελαθώ...μου έλεγε ότι ανοιγε o download manager αλλά δεν έγινε τίποτα....έκανα κλικ αλλά με πάει εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο iGiannis έγραψε: #144 10-09-09 16:42 Εμένα μου γράφει το εξής: Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only. Click here to learn more about the Windows 7 consumer experience. Click για ανάπτυξη... Αφού είναι μόνο για τους προγραμματιστές τότε γιατί στέλνουν e-Mails και στον απλό χρήστη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Silent_Killer: #145 10-09-09 16:43 Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Έγινα μελος...από πού το κατεβάζω...και αυτό το ep...τι ακριβώς είναι...εννοώ ποια έκδοση... Click για ανάπτυξη... Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο Silent_Killer: #143 10-09-09 16:35 Είχα βάλει student και δεν το κατέβαζε.....τώρα το κατεβάζει...!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Click για ανάπτυξη... Όχι...εννοώ home premuim....κτλ.. ----------------------------------------- Θα τρελαθώ...μου έλεγε ότι ανοιγε o download manager αλλά δεν έγινε τίποτα....έκανα κλικ αλλά με πάει εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο iGiannis έγραψε: #144 10-09-09 16:42 Εμένα μου γράφει το εξής: Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only. Click here to learn more about the Windows 7 consumer experience. Click για ανάπτυξη... Αφού είναι μόνο για τους προγραμματιστές τότε γιατί στέλνουν e-Mails και στον απλό χρήστη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Silent_Killer: #145 10-09-09 16:43 Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα βάλει student και δεν το κατέβαζε.....τώρα το κατεβάζει...!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Ep=EnterPrice σε συντομία (δεν θα το ξανακάνω). Μόλις γίνεις μέλος στο Technet,κάνε κλικ στην διεύθυνση που έχω δώσει. Click για ανάπτυξη... Όχι...εννοώ home premuim....κτλ.. ----------------------------------------- Θα τρελαθώ...μου έλεγε ότι ανοιγε o download manager αλλά δεν έγινε τίποτα....έκανα κλικ αλλά με πάει εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο iGiannis έγραψε: #144 10-09-09 16:42 Εμένα μου γράφει το εξής: Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only. Click here to learn more about the Windows 7 consumer experience. Click για ανάπτυξη... Αφού είναι μόνο για τους προγραμματιστές τότε γιατί στέλνουν e-Mails και στον απλό χρήστη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Silent_Killer: #145 10-09-09 16:43 Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου γράφει το εξής: Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only. Click here to learn more about the Windows 7 consumer experience. Click για ανάπτυξη... Αφού είναι μόνο για τους προγραμματιστές τότε γιατί στέλνουν e-Mails και στον απλό χρήστη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Silent_Killer: #145 10-09-09 16:43 Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά εγώ μπορώ να το κατεβάσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Ο Silent_Killer: #146 12-09-09 22:22 Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο ακόμα!!"Ακόμα" δεν έχουν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο spyroskaftanis: #147 13-09-09 19:48 οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:03 Η Vampi έγραψε: #148 13-09-09 20:03 22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
22 κυκλοφορούν, όχι 31. Είναι σαν τα vista αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η persi έγραψε: #149 13-09-09 20:37 Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Ο spyroskaftanis: #150 13-09-09 22:01 Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Ο statakos έγραψε: #151 14-09-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: τα windows 7 πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, το πιάσαμε το νόημα. Θα είναι αποτυχία. Και ξαναρωτώ (όπως ήδη σε ρώτησαν πιό πάνω) : έχεις δουλέψει τα 7 για να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ; OΚ και εγώ χρησιμοποιώ Linux αλλά δεν χρησιμοποιώ μόνο Linux και ούτε απαξιώνω κάποιο από τα δύο λειτουργικά. Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, θα boot-άρω το αντίστοιχo λειτουργικό. Tόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:47 Η persi έγραψε: #152 14-09-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: Πόλυ πιθανό να χρησιμοποιούσαμε όλοι Mac. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και το θέλω πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα από τα windows, δεν ξέρω όμως αν είναι καλύτερα από τα ubuntu. (((((Νομίζω ότι η ελληνική έκδοση κυκλοφορεί 31 και η αγγλική 22))))) Click για ανάπτυξη... Είπαμε, το καθένα κάνει τη δουλειά του. Τα mac και το Linux είναι καταξιωμένα για συγκεκριμένο λόγο το καθένα. Τα windows είναι μόνο για DoTA... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Ο Eruyomo έγραψε: #153 14-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Άμα δεν ήταν η διαφήμιση τώρα θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τα snowleopard Click για ανάπτυξη... Αν ήταν τόσο δημοφιλή τα Apple κανείς δεν μας εγγυάται οτι τώρα δεν θα ήταν μια αποτυχία Τώρα όμως δεν παίζουν καν παιχνίδια (παίζουν δηλαδή αλλα πολύ λιγότερα) οπότε τι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Ο spyroskaftanis: #154 14-09-09 14:34 παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η persi έγραψε: #155 14-09-09 14:57 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Ο Eruyomo έγραψε: #156 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: παίζουν λιγότερα παιχνδίδια γιατ'ιοι εταιρίες παιχνιδιώ δεν κόπτονται να βγάλουν τα παιχνίδια τους για το 10% των υπολογιστών που μοιράζονται Linux και mac. Έτσι όλα στα windows Click για ανάπτυξη... Άρα, και διαφήμιση να μην είχαν τα 7 (και τα vista), πάλι δεν θα τρέχαν όλοι snowleopard, ούτε ubuntu. Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:24 Ο Silent_Killer: #157 14-09-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spyroskaftanis: οχι και ένα χρόνο ντε!! το Οκτώμβρη βγαίνουν (31 αν δεν κάνω λάθος) και ήδη έχουν κυκλοφορήσει beta και εργοστασιασκές εκδόσεις. Αν και τα έχω δοκιμάσει πολύ λίγο (από virtual box) μου φαίνονται σαν τα vista, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διαφήμηση και προόθηση:xixi:. Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολοσιτών. Η διαφήμηση Click για ανάπτυξη... To γνωρίζω..εγώ έχω την ρc έκδοση αλλά είπα 1 χρόνο γιατί αν δεν τα δούλέψεις πολύ για μένα δεν μπορείς να βγάλεις απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:06 Η Krou έγραψε: #158 14-09-09 21:06 Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Chris2756 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως εγω που τα εχω 2 βδομαδες ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν εχουν βγαλει προβληματα μεχρι τωρα. ----------------------------------------- Α εχω ενα μικροπροβηματακι με το Οπερα αλλα δε ξερω αν σχετιζεται με το λειτουργικο, εχει memory leak, υποθετω φταιει το Οπερα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:30 Η persi έγραψε: #159 14-09-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Μην ψαρώνεις. Βλέπει αυτά ακριβώς που βλέπει και το ischool. Εμένα επειδή χρησιμοποιώ chrome σε linux, δεν του χουνε βάλει τι είναι αυτό και μου δείχνει μόνο την ip. Click για ανάπτυξη... Εγώ μπήκα με proxy σε seamonkey. Καλά, ξέρουν το seamonkey και δεν ξέρουν τι είναι Chronium;;; Πάντως, ακόμα και με το proxy συνέχισε να βγάζει την ίδια IP... Ε, τώρα το φάγανε. Μπήκα με flock και μου έγραψε σκέτο firefox, χωρίς την έκδοση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο spyroskaftanis: #160 14-09-09 22:31 Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό στην υπογραφή σου εν τω μεταξύ τι είναι; Δεν άντεχα να μην ρωτήσω. Μέχρι την IP με εκφράζει... Click για ανάπτυξη... Κάνε κλικ πάνω του και φτιάξε και εσύ. Απλά στην υπογραφή σου επικόλησε τις σειρές που θα σου λεέι ότι είναι για forum. Όπως βλέπεις έχει και διαφορετικά θέματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.