mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον δεν είναι διαθέσιμα για download ακόμη για το τμήμα σου. (Εκτος αν είσαι στο τμήμα πληροφορικής ...)
Εγώ τα κατέβασα χωρίς κανένα πρόβλημα.
πως θα μπορεσω και εγω ???
ειμαι πρωτοετης δετ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
πως θα μπορεσω και εγω ???
ειμαι πρωτοετης δετ !
Δεν ξέρω αν έχει συμβαση το ΔΕΤ στο MSDN. Η Πληροφορική και το ΛοΧρη έχουν σίγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα πως γίνετε η όλη διαδικασία?
harrym
Νεοφερμένο μέλος

Στα email σας, του πανεπιστημίου, θα έχετε ένα mail για το MSDN με username, κωδικό, και το link του MSDN που πρέπει να μπείτε.. Είναι τόσο απλο..

Μετά, διαλέγεις το software που θες.. και πατας Add to cart.. κλπ κλπ

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............δεν ντρέπεσαι..φωτιά σε όποιον κατεβάζει torrentΠαιδιά να ρωτήσω κάτι, τι πρέπει να κάνω για να κατεβάσω τα Windows 7; Τώρα έχω Vista.

isidorosrigas
Νεοφερμένο μέλος

Τα τελικά 7 (αυτά που θα κυκλοφορήσουν στις 22) πως λέγονται;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πρέπει να ψάξεις στο Google με το εξής: Windows 7 Ultimate RTM (build 7600) x86.Παιδιά να ρωτήσω κάτι, τι πρέπει να κάνω για να κατεβάσω τα Windows 7; Τώρα έχω Vista.

Τα τελικά λέγονται RTM ή build 7600 .
Τα τελικά 7 (αυτά που θα κυκλοφορήσουν στις 22) πως λέγονται;

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρκεί να πεις windows se7en!!Θα πρέπει να ψάξεις στο Google με το εξής: Windows 7 Ultimate RTM (build 7600) x86.
Τα τελικά λέγονται RTM ή build 7600 .![]()
Είναι περιττό για μένα να πεις τα υπόλοιπα....rtm=built 7600 αλλα΄αν είναι να το πεις έτσι λες rtm

alex92
Νεοφερμένο μέλος

Εξαρταται πως θα χρησιμοποιεις το πισι, εγω δοκιμασα λινουξ (καναμε και στη σχολη εξαλλου) αλλα χρησιμοποιω windows γιατι δεν μπορω να παιξω παιχνιδια απο λινουξ.
Κrou, μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια (και γενικά ό,τι εφαρμογή θες) που είναι φτιαγμένα για windows στα linux μέσω wine και play on linux.
Παιδιά, όπως και να το κάνουμε, το ελεύθερο λογισμικό είναι τρομερά ανώτερο των Windows. Απλώς ο κόσμος επιλέγει την Microsoft λόγω άγνοιας και επειδή πιστεύει πως ό,τι πληρώσει, αυτό είναι και το καλύτερο. Ε, λοιπόν δεν ισχύει αυτό. Εγώ έβαλα linux και βρήκα την υγειά μου!

Καλή δύναμη σε όσους εξακολουθούν να τη βγάζουν με τα Windows, είτε αυτά είναι τα XP, τα Vista ή τα 7...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστούμε ΑλέξηΚrou, μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια (και γενικά ό,τι εφαρμογή θες) που είναι φτιαγμένα για windows στα linux μέσω wine και play on linux.
Παιδιά, όπως και να το κάνουμε, το ελεύθερο λογισμικό είναι τρομερά ανώτερο των Windows. Απλώς ο κόσμος επιλέγει την Microsoft λόγω άγνοιας και επειδή πιστεύει πως ό,τι πληρώσει, αυτό είναι και το καλύτερο. Ε, λοιπόν δεν ισχύει αυτό. Εγώ έβαλα linux και βρήκα την υγειά μου!
Καλή δύναμη σε όσους εξακολουθούν να τη βγάζουν με τα Windows, είτε αυτά είναι τα XP, τα Vista ή τα 7...

-Εγώ έχω και τα 2

alex92
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστούμε Αλέξη
-Εγώ έχω και τα 2![]()
Αλέξη??! Αλεξάνδρα βρε! Look δίπλα!

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά μπερδεύτηκα
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν στις μερές μας Windows;;Κrou, μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια (και γενικά ό,τι εφαρμογή θες) που είναι φτιαγμένα για windows στα linux μέσω wine και play on linux.

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν στις μερές μας Windows;;Μόνο όσοι αγοράσουν υπολογιστή με τα Windows OEM θα τα πληρώσουν.
![]()

alex92
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν στις μερές μας Windows;;Μόνο όσοι αγοράσουν υπολογιστή με τα Windows OEM θα τα πληρώσουν.
![]()
E, ok! Τουλάχιστον σαμποτάρετε την Microsoft με piracy! Κάτι είναι κ αυτό!!
Απλώς και πάλι, δεν μπορεί κάποιος που έχει internet να κινηθεί ελεύθερα αν χρησιμοποιεί Windows, ακόμη και σπασμένα, λόγω ιών. Τι κάνεις δηλαδή? Κυκλοφορείς χαλαρά και με το που θα κολλήσεις ιό, τα εγκαθιστάς ξανά από την αρχή??! Δεν καταντάει κουραστικό?
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

alex92
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.