emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Here is the story. Last year, Microsoft bought anti-spyware software from a company called Giant and re-branded it as Microsoft Anti-Spyware. Unfortunately for Messenger Plus!, Giant was the only ad-removal company to detect Messenger Plus! itself as a problem and not only its sponsor.
Υπογράψτε όλοι για να σωθεί το πρόγραμμα:
https://www.msgplus.net/petition.php?lang=en
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για την Μ$, ε εντάξει αν μπορούσε να χε διαλύσει και το Linux αναγνωρίζοντας το ως ιο στα πισί μας, θα το χε κάνει και αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13
Διάσημο μέλος
Και δεν νομίζω να τα κόλλησα από πουθενά αλλού δεν εγκατέστησα κάτι άλλο αυτές τις μέρες
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος
Εγώ τότε πως την πάτησα μου λες??Αρχική Δημοσίευση από emufear:Έχω το msn plus τόσο καιρό και δεν έχω πάθει τίποτα απολύτως. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
διάλεξε την κάτω τελίτσα για να αρνηθείς την εγκατάσταση διαφημίσεων και οχι την πάνω που τις εγκαθιστά.
Μόνο έτσι λένε πως βγαίνουν οι διαφημήσεις
nikita13
Διάσημο μέλος
Σωστά αυτό έκανα............. κάτσε τώρα να ακολουθήσω τις οδηγίες σου να δω τι θα δώ!!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Πατησες προφανώς οτι δέχεσαι να εγκαταστήσει και το διαφημιστικο προγραμμα. Κάντο Remove απο τα Add/Remove Programs και όταν φτάσεις εδώ:
διάλεξε την κάτω τελίτσα για να αρνηθείς την εγκατάσταση διαφημίσεων και οχι την πάνω που τις εγκαθιστά.
Μόνο έτσι λένε πως βγαίνουν οι διαφημήσεις
Υ.Γ δεν χρειαζόταν να βάλεισ την φωτό για να κατάλάβω..Δεν ειμαι τόσο ασχετο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Δεν θελει να το χτυπήσει. Το Plus ειναι σε "άτυπη συμφωνία" με τη microsoft οπως έδειξε απο μια εκδωση και μετα που τους ζητήσανε να κοψουν το feature του Plus που έκριβε τη διαφήμηση. Μαλλον δεν το πήρανε χαμπάρι τι κανανε.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Βασικά γιατί η Microsoft θέλει να χτυπήσει το Plus; Αφου και δωρεάν είναι και για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεσε το msn που είναι τις m$ ...
Χωρίς το sponsor είμαι και εγώ της γνώμης οτι είναι αθώο και πολύ χρήσιμο το plus και πρίν το gaim το είχα
[προβοκάτσια_open_source]αλλά μετά εβαλα gaim που είναι καλύτερο γιατι είναι τζάμπα και προωθεί την ελεύθερη πληροφοριακή υποδομή χωρίς να κλειδώνει τους χρήστες σε εναν αδιάκοπο φαύλο κύκλο χρήσης κλειστών προτύπων χανοντας ετσι ακόμα και την ιδιοκτησία των ίδιων τους των δεδομένων και ενισχύοντας την παντοδυναμία των πολυεθνικών γιγάντων στην ψηφιακή ταξική πάλη εναντίων των αγνών πρεσβευτών του ανοιχτου κώδικα που μάχονται για την ελευθερία του απλου χρήστη απο το μονοπολιακό στρουκτουρισμο και τα εταιρικά νύχια γνωστής εταιρίας software[/προβοκάτσια_open_source]
Τραμπακουλας: Μιτααα, παει, επισε στο γκριμο ο αθρπος και τσακίστκε
[/joke]
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Πάντως με τα προβοκάτσια σου συμφωνώ απόλυτα
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
εμμ έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογοΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Gaim ρε!!! Exposed -> κάνε ένα search με gaim ως λέξη στο sourceforge και θα σου βγουν διάφορα projects για κάμερα+gaim... (αλλά το ερώτημα είναι αν δουλεύει κανένα )
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Το λογότυπο θα πάψει να χρησιμοποιείται.. οπότε μπορείτε να αποχαιρετήσετε την πεταλουδίτσα. Αν και η φράση "θα τα πούμε στο MSN" δε νομίζω να μετατραπεί ποτέ στο "θα τα πούμε στο WLM" αφενός γιατί έχει παγιωθεί και αφετέρου γιατί το MSN είναι τρεις συλλαβές και "ρολάρει" πιο εύκολα στο στόμα. MSN τέλος πάντως σε λίγο καιρό.
Η έκδοση beta που κυκλοφορεί είναι η [FONT=MS Sans Serif, Verdana, Arial]8.0.0328. [/FONT][FONT=MS Sans Serif, Verdana, Arial]Σε αυτήν μπορείτε να διαπιστώσετε πολλές βελτιώσεις επί των γραφικών και το interface του προγράμματος όπως:
[/FONT]
- Κουμπί Video στο παράθυρο συνομιλίας
- Το κουμπί Send και Search έχει αλλάξει
- Το κουμπί Send προσαρμόζεται στα χρώματα του παράθυρου
- Παράθυρο sign-up
- Όλες οι υπηρεσίες έχουν πλέον το σήμα Windows Live
Αν θέλετε και εσείς να το δοκιμάσετε(*) μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση: εδώ.
Αν δεν είστε επίσημος και εξουσιοδοτημένος beta tester τότε δε θα μπορείτε να κάνετε sign-in. Μπορείτε να το παρακάμψετε με δικό σας ρίσκο: κάνοντας υποβάθμιση του proxy server της Microsoft, δηλαδή σε απλά ελληνικά θα χρησιμοποιείτε τους servers του MSN Messenger για το WLM με αποτέλεσμα να μπορείτε να δείτε ελάχιστα από τις νέες δυνατότητες του WLM. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να κατεβάσετε το: MSNP13 to MSNP12 down grader.
(*) Το e-steki.com δε φέρει καμιά ευθύνη για τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που ενδεχομένως προκύψουν από αυτές.
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
Inside Windows Live Messenger
Mess.be
Επιμέλεια άρθρου:
emufear
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος
Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειμαστε εξουσιοδοτημενοι δοκιμαστες και ετσι δεν βλεπουμε τα πολλα καινουργια που προστεθηκαν.
Παντως αξιζει να τον περασετε για να μιλατε κανονικα,μαζι με το προγραμματακι που δινεται.
Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Στην αρχή μολις το είδα φαντάστικα οτι θα είναι κατι σαν το webmessenger
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Λετε να υποστηρίξει Linux συστήματα;
Καλό!!!
Το άλλο με τον Τοτό στο είπα;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.