Milky Way (2023) - Mega

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,372 μηνύματα.
Μα έγιναν τόσα απίστευτα πράγματα στο προηγούμενο κ δεν έγινε καμία αναφορά σήμερα... Η Μαρία πως αντέδρασε όταν έμαθε για το σπίτι του Τάσου ,? Που μένουν τώρα ,? Τα βρήκαν?

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,968 μηνύματα.
Θα τα γράψω περισσότερο μάλλον μετά το φινάλε συνολικά, αλλά θεωρώ πως κακώς περιμένετε γενικώς πολλές εξελίξεις. Η σειρά είναι πιο κοντά στο slice of life μοτίβο, χαρακτήρες που ζούμε μαζί τους ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής τους και επικεντρωνόμαστε στα απλά καθημερίνα, συμπεριλαμβανομένων πολλών σκηνών που απλά μιλάνε ακόμα και για άσχετα θέματα. Εχει ένα κεντρικό πλοτ και μερικές κορυφώσεις, αλλά δεν νομίζω πως τη βλέπουμε για το συγκλονιστικό σενάριο. Πιθανόν και το φινάλε να είναι ανοιχτό, κάτι σε φάση ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει ή να είναι κάπως απότομο και χλιαρό σε αντίθεση με την αρχή του επεισοδίου. Θα δείξει, αλλά δεν είναι η κλασική ελληνικά σειρά που θα δούμε όλους τους χαρακτήρες αναγκαστικά να παίρνουν τιμωρία/χάπι εντ ή κάποια νέμεσις τέλος πάντων. Μπορεί πάλι να κάνω και λάθος.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,491 μηνύματα.
Λογικό είναι. Όσοι ήρθαμε από επαρχίες στην Αθήνα για σπουδές κάπως έτσι ήμασταν.
Να μιλάτε για τους εαυτούς σας! :bleh:

Εμείς κατευθείαν ταιριάξαμε με το περιβάλλον (βέβαια, στη δική μου περίπτωση παίζει να φταίει ότι από τα 15-16 μου πήγαινα μόνος μου στη Θεσσαλονίκη, κυρίως αυθημερόν :hmm:).
Επίσης, στο γυμνάσιο που πηγαίναμε με τους γονείς στη Σαλόνικα, πιο πολύ εγώ τους κατευθυνα, παρά αυτοί (που όντως φαίνονταν λες και ήρθαν από την επαρχία, τώρα που το σκέφτομαι :laugh:).

Το παν είναι να (δείχνεις ότι έχεις) αυτοπεποίθηση. Συνήθως τα επαρχειοτόπουλα που έρχονται για σπουδές δέχονται πλύση εγκεφάλου από τα κομματόσκυλα, γιατί ακριβώς φαίνονται στα χαμένα (ή επειδή έχουν προφορά). Αν δείχνεις αποφασισμένος, κανείς δεν θα σε "εκμεταλλευτεί".

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,290 μηνύματα.
Τελευταίο επεισόδιο σήμερα, για συντονιστείτε! :paladin:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,066 μηνύματα.
Συντονίστηκα

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,651 μηνύματα.
Ωχ άργησα τι έχασα ??????
Τίποτα, απλά τη γλίτωσαν οι Τζο και Μαρία από τον αστυνομικό λέγοντας πως πήγαν για εξετάσεις στην Αθήνα, και όπως βλέπεις η τελευταία έπαθε μια κρίση πανικού. Αυτααα

Ion.

Επιφανές μέλος

Τίποτα, απλά τη γλίτωσαν οι Τζο και Μαρία από τον αστυνομικό λέγοντας πως πήγαν για εξετάσεις στην Αθήνα, και όπως βλέπεις η τελευταία έπαθε μια κρίση πανικού. Αυτααα
Γτ τους έπιασε ο αστυνομικός?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ακραίος ο συμβολισμός με τους 3 μάγους!!

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,290 μηνύματα.
Η Μαρία, ο Ιωσήφ, οι 3 μάγοι με τα δώρα και το αστέρι της Βηθλεέμ! :P
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-21 232914.png

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,066 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος γτ τους έπιασε η αστυνομία?

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,651 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Scandal

Διαχειριστής

Micro

Συντονιστής

Scandal

Διαχειριστής

Προσέξτε και τα δώρα των μάγων: χρυσός (το δαχτυλίδι), λιβάνι (το άρωμα που βρώμαγε). Το τρίτο δεν κατάλαβα τι ήταν.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Προσέξτε και τα δώρα των μάγων: χρυσός (το δαχτυλίδι), λιβάνι (το άρωμα που βρώμαγε). Το τρίτο δεν κατάλαβα τι ήταν.
Πρέπει να ήταν ζαχαρωτά ή κάτι τέτοιο νομίζω - άρα ταιριάζει με σμύρνα

Micro

Συντονιστής

Ζελεδακια ήταν άρα ναι συμβολίζει την ρητίνη