Milky Way (2023) - Mega

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Χλιαρά κυλάει. Δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει η έκτρωση, σίγουρα θα προκύψουν εμπόδια για να μας αγχώσουν ότι μπορεί να μην γίνει ή να διστάσει η Μαρία.

Φαίνεται επίσης ότι στόχος της σειράς ήταν να δείξει ότι υπάρχει και φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας (δασκάλα - πατέρα της Μαρίας). Εκτός αν μας τα γυρίσουν ότι κάποιος από τους δύο έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Καλή φάση. Ντρόγκια και μετά ντουγρου για Αστεροσκοπείο.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Κεκατος ο ίδιος σε γκεστ εμφάνιση σε ρόλο επίσης καμένου φίλου Τασούλη.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Σεμνά, ενάρετα και χριστιανικά πήγε να τη διώξει ο τραγοπαπας. Έτσι!!!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Κλασσικά, αν δεν βγάλουν έμμεσο κράξιμο για τον χριστιανισμό δεν θα αντέξουν. Ο Χριστιανισμός δεν επρόκειτο ποτέ να έκλεινε τη πόρτα σε κανέναν.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Εγώ πίστευα ότι η Ελένη θα στράβωνε όταν έβλεπε τη Μίριαμ στη συγκέντρωση. Αντιθέτως τη δέχτηκε και τη σύστησε στους δικούς τους.
Επίσης ο Τάσος έχει αρχίζει να φορτώνει.

Έχε γούστο να ισχύει το τέλος που έλεγε παραπάνω ο Ηλίας :lol:

Πάντως δεν ξέρω, πιστεύω ότι δε θα γίνει η έκτρωση.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Αν δεν ρίξουμε όμως και ένα κράξιμο στους μπάτσους πάντως δεν μπορεί να είναι «in» η σειρά. Ένας νεοεξερχόμενος αστυφύλακας πάντως βγάζει γύρω στα 700 ευρώ και στην Αθήνα (ζήσε με αυτά μόνος).

Scandal

Διαχειριστής

Η Μαρία μου φαίνεται κάπως αταίριαστη - παράταιρη από την παρέα του Τζο.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης ο Τάσος έχει αρχίζει να φορτώνει.

Καλά, ο Τάσος από την αρχή του σίριαλ σε φάση "φορτώνει" είναι. :P

Εγώ φοβάμαι ότι θα μιλήσει η γιαγιά ...

Mπα, δεν νομίζω να ξηγηθεί έτσι μπαμπέσικα το ανοϊκό είδωλο. Εξάλλου, στη σκηνή που πάνε να βάλουν βενζίνη το κατάλαβε με τη μία τι παίζει με τη Μαρία ("είδε" το αβγό να πέφτει και να σπάει) και ακόμα δεν έχει πει κάτι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Μαρία μου φαίνεται κάπως αταίριαστη - παράταιρη από την παρέα του Τζο.

Λογικό είναι. Όσοι ήρθαμε από επαρχίες στην Αθήνα για σπουδές κάπως έτσι ήμασταν.
Πάντως το Μαράκι μοιάζει σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Όλα της φαίνονται διαφορετικά και καινούργια. Να δω αν μετά από τόσο ξενύχτι θα ξυπνήσει να πάει στον γιατρό. Λολ.

Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Η επέλαση των φασαίων πρέπει να ονομαστεί αυτό το επεισόδιο.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τίποτα δεν έγινε σήμερα .... Τώρα άλλη μια ολόκληρη εβδομάδα θα περιμένουμε να δούμε τι έγινε με την έκτρωση

Scandal

Διαχειριστής

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Μπαίνουν οι μπάτσοι στην εστία, Γιάννη σε θέλω ψύχραιμο στο επόμενο επεισόδιο.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Μπαίνουν οι μπάτσοι στην εστία
Θα ήταν υπερβολικό άμα δεν είχε συμβεί.

Αδιάφορο (προς βαρετό) το σημερινό. Κρατάμε την προσωπάρα της Μύριαμ και τη Μπαζάκα. Άντε πάμε για φινάλε, να δω πόσες εξελίξεις θα καταφέρει να χωρέσει σ' ένα επεισόδιο.