Milky Way (2023) - Mega

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Φωτογραφιάρα και μουσικάρα το milky way.
Ακόμα και από άποψη ήχου φαίνεται να είναι ένα επίπεδο πάνω.
Ομολογώ περίμενα να κριντζάρω περισσότερο με το πόση slang θα χρησιμοποιείται αλλά δεν είδα και κάτι ακραίο για την ώρα. Είναι επίφοβο να συμβεί αυτό όμως.

Νομίζω μπαίνει στην κατηγορία Σιωπηλός Δρόμος/Κομάντα και Δράκοι/Maestro, δεν την έκαναν οι συντελεστές με σκοπό να παραμείνει εδώ πέρα και ψιλοχέστηκαν και πως θα πάει (άλλωστε 8 επεισόδια θα ναι κι αυτό απ' ότι κατάλαβα).

Για να δούμε.

New member

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα.
Ε τι δεν καταλαβαίνεις, εδώ βλέπουμε άντρακλες, κουμπούρια, ετερόφυλα γαμήσια και αρχίδια, όχι αθυρόστομες λούγκρες!

Ελλάς, η χώρα του φωτός!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Περιμένω να ανέβει στο Mega - online app το Milky way. Χθες που κοίταξα ακόμα το trailer έχουν..

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Περιμένω να ανέβει στο Mega - online app το Milky way. Χθες που κοίταξα ακόμα το trailer έχουν..
Δε γίνεται, έχουμε γίνει Ευρώπη.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Ετοιμάζομαι για Milky way στις 23:10 (Mega).

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Update: η γιαγιά μου δεν είδε το πρώτο επεισόδιο αλλά είδε μαζί μου τώρα την αρχή του δεύτερου και είχαμε επικές αντιδράσεις

(Όσοι το βλέπουν θα κατάλαβαν) :laugh:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Το milky way είναι η πιο κριντζ σειρά που έχω δει..
Αρκετά υπερβολικά πράγματα, που κανένα 18-20χρονο δεν τα κάνει ή και να τα κάνει δεν τα λέει έτσι. (20 εδώ και ξέρω κάτι παραπάνω από τον Κεκάτο). Πιο νετφλιξιακό πεθαίνεις, εδώ δεν τα βλέπεις στην Αθήνα αυτά (και να γίνονται δεν τα βλέπεις) πόσω μάλλον στην επαρχία🙄

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Τι να σας πω κι εγώ τώρα; είμαι 18 επί 2, πάνε αιώνες από τότε που ήμουν στην ηλικία των πρωταγωνιστών. Δηλαδή η δική σας η γενιά πώς μιλάει/ντύνεται/φλερτάρει κλπ;

Scandal

Διαχειριστής

Το βλέπω κι εγώ, χωρίς να έχω δει το πρώτο επεισόδιο.
Πολύ σκοτεινό, αλλά υποθέτω αυτό είναι το point του.

Update: η γιαγιά μου δεν είδε το πρώτο επεισόδιο αλλά είδε μαζί μου τώρα την αρχή του δεύτερου και είχαμε επικές αντιδράσεις

(Όσοι το βλέπουν θα κατάλαβαν) :laugh:
Πες αντιδράσεις!! :D

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Τι να σας πω κι εγώ τώρα; είμαι 18 επί 2, πάνε αιώνες από τότε που ήμουν στην ηλικία των πρωταγωνιστών. Δηλαδή η δική σας η γενιά πώς μιλάει/ντύνεται/φλερτάρει κλπ;

Κοίτα, πετυχαίνουν αρκετά το επικοινωνιακό. Δηλαδή η μέση κοπέλλα λυκείου/γυμνασίου μιλάει ακριβώς έτσι όπως αυτές. Σλατιναριό φουλ. Εδώ και στο χωριό μου έτσι είναι τα κορίτσια.

Αλλά ισχύει αυτό που λέει η εκλιψ πως υπάρχει μια δόση υπερβολής στο παίξιμο που φτάνει το cringe.

Πες αντιδράσεις!! :D
Μάλλον θα έκλεισε την tv η γιαγιά μετά από τη σκηνή με τον Τζο και τον άλλον τύπο. :P
Δυστυχώς δεν έφτασε τόσο μακριά. Μετά το πρώτο λεπτό σηκώθηκε και έφυγε μέσα. Αναφώνησε Ένα επικό "Ε ας το διάολο" και έφυγε χδ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Όχι ΤΟΣΟ υπερβολικά όπως τα δείχνει, εγώ δεν τα έχω δει αυτά και μιλάω για Αθήνα τώρα, έτσι; Ούτε έχω γνωρίσει 18χρονο να "πουλάει τις πατουσίτσες του" 😂 είναι πολύ ακραία έτσι όπως τα δείχνει και κατ εμέ λίγο παρουσιάζει σαν καρικατούρα την lgbtq κοινότητα.. δεν λέω ότι δεν γίνονται αυτά, αλλά το έχει τραβήξει από τα μαλλιά ο άνθρωπος

palio_melos

Διάσημο μέλος

Σήμερα κριντζάρω κι εγώ ομολογώ.

Νιώθω ότι είναι αχρείαστη η τόση αφήγηση που νομίζω στο πρώτο δεν ήταν τόσο εμφανής κι αυτό έχει κι ως συνέπεια και περιττό βρισίδι.
Με το οποίο είπαμε, δεν έχουμε θέμα, αλλά να το βάζεις σε κάθε γαμημένη δεύτερη γαμημένη λέξη για να προσδώσεις γαμημένη ένταση, είναι λίγο φθηνό κόλπο ξέρωγω.

Έχουμε καιρό ακόμα βέβαια, βλέπουμε.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν στέκουν αυτά που δείχνει, το έχει κάνει πολύ αμερικανιά για να πάει νετφλιξ.
Ναι, το μαέστρο του Παπακαλιάτη ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό! Που και αυτός το είχε κάνει για νετφλιξ, αλλά τουλάχιστον είχε επαφή με την πραγματικότητα.. ο Κεκάτος μάλλον δεν έχει επαφή με την νεολαία της Ελλάδας

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, το μαέστρο του Παπακαλιάτη ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό! Που και αυτός το είχε κάνει για νετφλιξ, αλλά τουλάχιστον είχε επαφή με την πραγματικότητα..

ρεαλιστικό = φουλ στην κλισεδούμπα. Σόρι, αλλά...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ρεαλιστικό = φουλ στην κλισεδούμπα. Σόρι, αλλά...
Τι να σου πω , εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ παιδί της ηλικίας μου να μιλάει έτσι, τόσο στημένα όπως τα παρουσιάζει ο Κεκάτος και μιλάω και για θεατρικών τώρα, έτσι; 🤔