Milky Way (2023) - Mega

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.
Ρεεεεε συ, αναφέρομαι στην πολεμική διαφόρων "σοκαρισμένων" τηλεθεατών που "συγκλονίστηκαν" από τα μηνύματα που περνάει η σειρά, λες και οι έφηβοι δεν κάνουν σεξ, δεν καπνίζουν χόρτο, δεν μπαίνουν στο γκριντρ να κάνουν φασούλες. Δεν εννοούσα τον πόλεμο για το αν είναι καλό ή όχι tο σίριαλ. :P
Αααα, οκ! Εκεί ναι, ισχύει.

Δεν το σκέφτηκα καν, γιατί δεν είμαι 50αρα θεία για να σοκαριστώ :laugh:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο κ νομίζω κόλλησα :inlove:... 2 έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής στην τηλεόραση?

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια... Δεν ξέρω αν το έχει σχολιάσει κάποιος πιο πάνω , δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ρομαντικοποιουν την σχέση μιας ανήλικης με έναν σχεδόν 30ρη

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.078 μηνύματα.
Σήμερα 23:10 το νέο επεισόδιο. Προσδεθείτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.078 μηνύματα.
Ο βενζινάς δεν είναι και κανένα αστέρι ηθοποιίας.
Η κοπέλα που εξήγησε το λόγο που έχει σκυλιάσει με άγγιξε (ότι θα μείνει στο χωριό και θα λένε όλοι "η πουτάνα").

Η σειρά εξακολουθεί να έχει ωραία μουσική υπόκρουση, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι ο ήχος στους διαλόγους δεν είναι καλός.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.
Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια... Δεν ξέρω αν το έχει σχολιάσει κάποιος πιο πάνω , δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ρομαντικοποιουν την σχέση μιας ανήλικης με έναν σχεδόν 30ρη
Βασικά νομίζω δείχνουν κάτι υπαρκτό. Τόσο στις πόλεις όσο και ιδίως στις επαρχίες. Μεγάλα αγόρια να διατηρούν σχέσεις με κορίτσια και τα κορίτσια να προτιμούν μεγαλύτερους ηλικιακά γενικά.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.
Βασικά νομίζω δείχνουν κάτι υπαρκτό. Τόσο στις πόλεις όσο και ιδίως στις επαρχίες. Μεγάλα αγόρια να διατηρούν σχέσεις με κορίτσια και τα κορίτσια να προτιμούν μεγαλύτερους ηλικιακά γενικά.
Είναι υπαρκτό , σπάνιο αλλά υπαρκτό, υπήρχε και στο σχολείο μου τέτοια σχέση. Ωστόσο στην πραγματικότητα αυτές οι σχέσεις δεν θεωρούνται " κουλ " όπως παρουσιάζεται στη σειρά , οι κοπέλες αυτές είναι δάχτυλο δεκτουμενες συνήθως , και κατά κοινή ομολογία οι 30ρηδες που τα έχουν με 16-17 Χρονα χαρακτηρίζονται παιδοφιλοι

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Μαραβέγιας αφού. Δεν θυμάμαι αν κάνει όλη την επιμέλεια ή μόνο το soundtrack, θα δούμε credits :hmm: .
Και τώρα που είπαμε Μαραβέγιας, θυμάμαι είναι να κάνει και η Τόνια εμφάνιση, άντε να γουστάρουμε.

Πάνω που πήγαινα να πω ότι σήμερα πηγαίνει καλύτερα από το 2ο το κριντζόμετρό μου, μπήκε Βέρτης.
Ok, καταλαβαίνω το σουρεάλ του πράγματος.

Scandal

Διαχειριστής

Τζο στη διευθύντρια: "Αν μείνω ποτέ κι εγώ έγκυος, θα έρθω πρώτα σε 'σας να το πω" :lol:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Εμένα με νευρίασε απίστευτα η επίθεση όλη αυτή, φοβερά εγωιστική
Μετέπειτα δείχνει ότι έχει κι αυτή τα απωθημένα της. Αν δεν είχε τα απωθημένα της θα ήταν τελείως αψυχολόγητη όλη αυτή η επίθεση, διακυβεύεται το μέλλον της.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Ωραίο το αποψινό επεισόδιο! <3

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Μετά το ομοφυλοφιλικό σεξ της προηγούμενης εβδομάδος σήμερα είχαμε εφ'όλης της ύλης. Στοματικό, αυτοϊκανοποίηση, cowgirl.... Από όλα είχε ο μπαχτσές.

Scandal

Διαχειριστής

F_FxLmaXEAARkvH.jpg

Guest 881237

Επισκέπτης

Η Φουρέιρα πραγματικά Κουίν!!!!!!:redface: Ανατριχιασα με τη σκηνή , και όταν η Μαρία είπε αυτό που θέλει να κάνει επιτέλους....
Απορώ πως δεν ειπώθηκε από την αρχή σαν ενδεχόμενο... Συνήθως σε τόσο μικρές ηλικίες είναι το πρώτο που έρχεται σαν σκέψη ... Μήπως επειδή είναι σε πολύ μικρή κλειστή κοινωνία :hmm:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό στα δεξιά το μπλε τι είναι ?

Scandal

Διαχειριστής

Αυτό στα δεξιά το μπλε τι είναι ?
Στο μυαλό μου είσαι, ούτε εγώ έχω καταλάβει και το κοίταζα και πριν από λίγο, άκρη δε βγάζω!! :D
Μόνο σαν δύο σώματα που χορεύουν - είναι σε επαφή μου φαίνονται, κάτι άλλο δεν μου έρχεται.